-
-
Re: Poznajmy się lepiej;)
Nathalie > 08-05-2011, 18:02
Jadę ze znajomymi od razu, ad hoclubię takie szalone zrywy
A propo poprzedniego pytania: To trochę niezbyt miłe, ale pojechałabym bez niego. Nie umiem porzucać swoich marzen
Lubisz planować swoje życie? -
KajaWroc > 08-05-2011, 18:15
uwielbiam planować swoje zycie , ale glownie chodzi o planowanie spełniania swich marzen krok po kroku ,nic wiecej nie planuje tylko to ,dzieki bogu tak sie zlozylo ze moje marzenie jest osiagalne..
myslisz o emigracji na stale? -
Nathalie > 08-05-2011, 18:41
Tak, ale nie mówię o tym rodzicom.
Twoje miejsce na ziemi, to? -
KajaWroc > 08-05-2011, 19:02
jak chce sie zmotywować cos przemyślec to wsiadam w autobus i jade na lotnisko ... tam gdzie mam swiety spokoj-tam jest moje miejsce na ziemi
twój najwiekszy kompleks - (nie chodzi tu o wygląd ) -
Nathalie > 08-05-2011, 19:46
Z jestem zbyt naiwna i latwowierna. I ze za cieżko sie zakochuje. Dwubiegunowosc serca, jak to określiła moja przyjaciółka
O czym myślisz, kiedy facet z Toba zrywa? -
anetaar > 08-05-2011, 22:09
Mysle o tym, ze nie jestem wystarczajaco dobra dla faceta, ktory mnie zostawia. W kazdym razie,ze chyba nigdy nie bede ta jedyna, ta najwazniejsza.
Wolisz,zeby to facet z Toba zerwal,czy samej mu to oznajmic i zostawic ta czesc niewdzieczna dla kogos innego? -
Nathalie > 08-05-2011, 22:28
Sama zrywam.
Czy uśmiechasz się, jak widzisz czyjś uśmiech? -
anetaar > 09-05-2011, 19:33
Oczywiscie.
Co robisz jak zagaduje Cie nieznajomy na ulicy? -
KajaWroc > 09-05-2011, 19:37
jesli jest mlody przystojny , nie chce mi nic sprzedac i nie zachowuje sie jak psychopata lub "rasowy podrywacz" to rozmawiam - w koncu tak sie kiedys ludzie poznawali -
KajaWroc > 09-05-2011, 19:39
acha - zapomnialam zadac pytania
na ulicy zagaduje Cie niesamowicie przystojny obcokrajowiec -cieszysz sie czy jestes podejrzliwa?