• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

absolwentki rocznik 2005 ;)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• absolwentki rocznik 2005 ;)

• absolwentki rocznik 2005 ;)
  • Re: absolwentki rocznik 2005 ;)

leneczka > 26-08-2005, 16:20

ja nie dostalam

kate-nasti > 26-08-2005, 17:36

[quote name="Emm"]Przyszedl mi raport , ze ktos nie dostal, wyslalam dwie tury zdjec, jedna zwrocilo, kto nie dostal?Przyznac sie [/quote]

Ja sie przyznaje Przyszlo do mnie tylko 'fotki cd'

Te co doszly sa fantastyczne!!! Dzieki! ;*

Emm > 26-08-2005, 18:18

leneczka, slonce, myslalam o Tobie, zeby wyslac, ale nie mam Twojego maila.Daj mi na priva namiary.

NELTILIA > 26-08-2005, 20:18

Emm ja tez chce ja tez!!!!!!!!!!!

Emm > 26-08-2005, 20:31

nelti, daj maila, bo tez gdzies zapodzialam.

Boze, jestem w proszku. Musze sobie zrobic jeszcze paznokcie, peeling, maseczke i kurna sie spakowac!!!!!!!!!!!!!

i pranie musze zrobic.Wyschnie do 4 rano???

Nic mi sie robic nie chce.

monica07 > 26-08-2005, 20:50

zdjecia sliczne. te z mewa co ty robilas po prostu mistrzowskie

szkoda ze suszary nie sa popularne w Europie. Mi pranie schnie (znaczy suszy sie) z pol godziny.

Emm > 26-08-2005, 23:23

pranie sie suszy, ale co tu sie oszukiwac-i tak nie wyschnie. Paznokcie zrobione, maseczki i peelingu nie zrobilam, wezme ze soba, moze tam znajde chwile ( no jasne..).

Co tam jeszcze...ano spakowalam sie, cudem.Za 5 godzin wstaje, wiec moze juz pojde sie polozyc.

Oficjalnie informuje, ze do 7 wrzesnia nie mam netu( chyba ze w hotelu bedzie lub kafejke znajde, ale jeszcze mnie nie porabalo, zeby na wakacjach kafejek szukac, wiec pewnie sie pojawie 7 wrzesnia).

wylatuje 12 wrzesnia, niezle cisnienie bede miec jak wroce.

Mary an, zadzwonie do Ciebie jak tylko wyladuje na hiszpanskiej ziemi. Bedziemy na pewno nocowac jedna noc w Barcelonie w tygodniu, zeby dwa dni zwiedzac ( no i klubik jakis wpadnie tez).

Wlasnie przegladalam topik introduce yourself i tak sobie pomyslalam, ze musze sie wpisac niedlugo. Ale to wszystko po powrocie.

Buziaczki dla wszystkich i do przeczytania i napisania

MONIKA > 27-08-2005, 3:46

Emm, ja pierdole, tyyyyylllllle czasu na Ciebie czekamy w B, a Ty zaraz jestes!!!!!

Gość > 28-08-2005, 21:49

nie moge przeciez pozwolic na to, by temat o absolwentkach sie zdezaktualizowal, :lol: a dzieje sie tak...wystarczy ze Emm , nasza wspanialomyslna autorka i prezes zwiazku absolwentek, wyjechala na chwile. wygasnieciu tematu absolwentek mowie stanowcze NIE! :lol:

pewnie wiekszosc z was ktorych temat dotyczyl zapomina juz powoli o takich wydarzeniach jak obrona, pisanie pracy itd ale niestety nie ja praca ciagnie sie za mna jak smrod po gaciach. obrona szacuje ze bedzie koniec wrzesnia lub poczatek pazdiernika. i teraz tak: w agencji podalam ze moge jechac koniec pazdiernika. niby mam jeszcze wrzesien na znalezienie rodziny ale powoli zaczynam sie obawiac! dlaczego nic sie do tej pory nie dzieje?? 8O , minal dokladnie miesiac(caly sierpien) odkad zaplacilam i jestem w programie. nic, oprocz jednego tatusia ktory do mnie dzwonil ale to i tak nie wypaliloby bo on chcial kogos od poczatku wrzesnia, zakrecony zdeka chyba byl i moze nie spojrzal na date. :roll: dziewczyny powiedzcie mi, czy to, ze to pazdiernik jest ma jakis wplyw na ilosc rodzinek?? czy w pazdierniku jest ich mniej niz we wrzesniu?? i ciezej jest znalezc? a moze chodzi tu o ocene mojego poziomu angieslkiego(4) o ktorej apropo dowiedzialam sie dopiero ostatnio przez przypadek rozmawiajac z malo przyjemnymi paniami z agencji?nie raczyli mnie poinformowac ze ta badz co badz banalna rozmowa bedzie oceniana i to w skali od 1 do 7.podobno nikogo nie informuja 8O a moze to ze wybralam okolice tylko 4 miast? i dzieci od 4 lat. hmmm.. :roll:

pozdrawiam

oliwka911gt > 28-08-2005, 21:58

india, nie tylko ty sama sie z praca meczysz. ja tez :evil: mam jej dosc, bo za kazdym razem asaytent mowi mi ze mam malo badan, a w labolatorium spedzilam juz 5 miesiecy - idzie juz szisty. jeszcze chwila i dotorat powstania :lol: :lol: :lol: obrone tez bedzie tak jak u ciebie.

aga - z biura - powiedziala mi zebym zaznaczyla w paierach caly przdzial wiekowy tzn 0 - 16 lat wtedy bedzie lawtiej o rodzine. nie bardzo pasilo mi ponizej 2 roku dziecko. pozyjemy zobaczymy. tez czekam na oferty rodzin.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia