• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair USA 2013! cz.2

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair USA 2013! cz.2

• Au Pair USA 2013! cz.2
  • Re: Au Pair USA 2013! cz.2

mojaajom > 04-05-2013, 14:51

o kurde... myślałam, że program dla au pair jest niesamowity i drugiego tak pozytywnego zaskoczenia nie będe miała, a tu prosze. To nieźle! Dobrze to wiedzieć, jakby co to się odezwe haha Trzeba korzystać z każdej opcji żeby zwiedzać świat!

balbina > 04-05-2013, 14:55

haha spoko, właśnie proponuje kilku koleżankom taki wyjazd, bo jednak samemu to smutno, bo się śpi po 2 osoby w pokoju i bym była z koleżanką, a nie sama :<

no zobaczymy co to wyjdzie USA czy Egipt

a może Dubaj nawet tam CV wysłałam

osia > 04-05-2013, 17:22

Mieszkać w Dubaju to moje marzenie, myślałam o pracy jako stewardessa na liniach emirates, ale to dopiero od 21 lat, mam kilku znajomych z Arabii i nawet gdybym chciała pojechać turystycznie to potrzebuję wizy, wizy którą baaaardzo ciężko jest uzyskać młodej niezamężnej dziewczynie (do 25 lat) czytałam już trochę o tym. Więc każda inna możliwość wyjazdu jest dla mnie na wagę złota, ciekawa sprawa z tym Swoją drogą jechać prywatnie trochę bym się bała, że mnie porwą dla jakiegoś szejka

agniesia > 05-05-2013, 19:40

Pierwszy pre-match zaliczony. Rodzinka z New Jersey, trójka dzieciaczków - 4, 1 i bobas w drodze. Stay at home mom, obowiązki poza zajmowaniem sie dziećmi to robienie zakupów, gotowanie obiadu, sprzątanie kuchni/pokoi maluchów. Chłopcy przesłodcy i mam nadzieję, że znajdą fajną au pair, bo wyglądają na kochającą i dobrą family. Niestety nie dla mnie Podziękowałam i czekam dalej

balbina > 05-05-2013, 20:05

hahah ale faza teraz ja mam ten match z tą mamą

ale gadam z nimi jutro

mojaajom > 05-05-2013, 20:36

hostka w domu pracuje, czy po prostu nie ma pracy i jest w domu?

... jejuu jak ja bym chciała jakis match znów.. Teraz zamist uczyć się do matury to sprawdzam poczte

olusz > 05-05-2013, 21:18

[quote name="mojaajom"]... jejuu jak ja bym chciała jakis match znów.. Teraz zamist uczyć się do matury to sprawdzam poczte [/quote]

to samo xD

balbina > 05-05-2013, 21:33

a ja już się napaliłam na animation team, na Egipt i mam matche :x

rozmawiałam 1h temu z rodzinką, w sumie fajni są, ciekawe tylko co z autem :x

no i jak już mówiłam - jeżeli w ciągu 3 tyg się zmatchuję to jadę do USA a jak nie to za 3 tyg podpisuję kontrakt z jedna z agencji w Egipcie i jadę za 1,5 miesiaca do Egiptu

Tak czy siak wyjeżdżam

ciekawe tylko ghdzie

emptyhousee > 05-05-2013, 22:39

[quote name="olusz"]
    [quote name="mojaajom"]... jejuu jak ja bym chciała jakis match znów.. Teraz zamist uczyć się do matury to sprawdzam poczte [/quote]

to samo xD[/quote]

skąd ja to znam , wadzi troche ta matura ;/

freckled > 06-05-2013, 11:44

jejkujejku dziewczyny, po dwóch tygodniach od otwarcia roomu mam pierwszy match! blisko NYC nie wierzę

musiałam się pochwalić, haha
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia