-
-
Re: absolwentki rocznik 2005 ;)
aniczka > 20-08-2005, 19:03
emm a co sie stalo ze bylas w szpitalu?? -
NELTILIA > 20-08-2005, 19:48
no wlasnie Emm - co z Toba? Wszystko juz ok?? zyjesz?? odezwij sie! -
Emm > 22-08-2005, 20:48
zyje, zyje, choc ledwo co
Mam zapalenie migdalka i wezla chlonnego, co ciekawe-tylko prawa strona jest zaatakowana. Wole nie myslec , co by bylo gdyby byly obie, chyba by mi musieli tracheotomie zrobic, zebym jakos oddychala. W szpitalu bylam o 2 w nocy, bo nagle zaczelam sie dusic, bo tak mi spuchlo-niezbyt mile uczucie.
a tak ogolnie to dzis powinnam byc u dentysty, ale nie bylam w stanie japy rozdziawic, wiec przelozylam na piatek.W sobote wyjezdzam na wakacje, ale mi sie nie chce, bez kitu. Biore dwa silne antybiotyki, ktore tak mnie zmulaja, ze zasypiam na stojaco po kazdej dawce. dzis zasnelam w tramwaju, tak sie zle poczulam. Ogolnie non stop chodze zmeczona i tylko bym spala, spala, spala...Marze o snie, nawet teraz bym poszla spac, ale brat z Grecji przyjechal i chodzimy i mu wszystko pokazujemy i w ogole. A ja bym tylko spala.
Zdjecia wysle, jak mi sie polepszy, obiecuje.
Nikka,sloneczko, odpisze Ci jak bede w stanie usiasc dluzej przy kompie, dobrze?
A w ogole sie dowiedzialam dzis, ze moich dwoch bardzo dobrych kolegow z Grecji mialo wypadek na skuterku i jeden lezy w szpitalu i dola zlapalam.
Jakas taka niedorobiona jestem dzis. -
nikka > 23-08-2005, 11:37
Jasne Emm nie ma sprawyMam nadzieje, ze ze zdrowiem juz lepiej. Odpoczywaj :!: -
Emm > 24-08-2005, 11:11
nikka, jakiego masz maila?Jestem w robocie i nie mam waszych maili, a privy cos sie wyslac nie chca.Zapisalam sobie wiec tresc priva i wysle mailem, tylko musze go miec
I w ogole , jak ktos ma maila do Nikki, to niech mi podesle na priva, ladnie prosze. -
Emm > 26-08-2005, 12:49
dziewczyny, porozsylalam zdjecia, staralam sie do wszystkich, ale moglam kogos pominac, bo bardzo sie spieszylam. Jesli ktos nie dostal zdjec, to niech napisze, wysle wieczorkiem.
Pozdrawiam!!!! -
oliwka911gt > 26-08-2005, 13:29
emmcia, ja chce, przeslij oliweczce zdjatka ze slonecznej grecji -
Emm > 26-08-2005, 15:38
Oliwcia, Ciebie uswiadomilam sobie, jak juz wylaczalam gg, bo widzialam, ze siedzisz, ale juz nie mialam czasu, bo dentysta czekal. Wysle na pewno dzisiaj te zdjecia.Przyszedl mi raport , ze ktos nie dostal, wyslalam dwie tury zdjec, jedna zwrocilo, kto nie dostal?Przyznac sieI w ogole-doszly te zdjecia?wyswietlaja sie?
dzis u dentysy przezylam bardzo mile chwile. Zero borowania, zeby piekne i zdrowe, trzasnelam sobie fluor i finito. A wczoraj okularki sobie wybralam, bo coz, w Stanach na samych soczewkach polegac nie mozna.
A jutro wakacjeeeeee. -
oliwka911gt > 26-08-2005, 15:52
oki oki
mam neta przez najblizsze 2 - 3 tyg; mammy i daddy na wakacje pojechali a ja dobytku pilnuje 8) :lol: w miedzy czasie imprezuje, ale imprezy sa grube :twisted: swoje fotalki powysylam i filmik tez :wink: -
kasik > 26-08-2005, 16:03
Ja sie przyznaje, ze dostalamLadnie sie tam bawilas 8)
To dziewczyny w koncu sobie odpoczniecie.
A moj nr gg bo nikt nie ma 8003996