• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

absolwentki rocznik 2005 ;)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• absolwentki rocznik 2005 ;)

• absolwentki rocznik 2005 ;)
  • Re: absolwentki rocznik 2005 ;)

Emm > 08-08-2005, 9:14

dzis spadam na wyspe, wiec nie bedzie mnie na necie przez jakies 4 dni, moze wiecej-zalezy co sie bedzie dziac.Wlasnie trwa wielkie latanie po domu, pakowanie sie, bo o 2 mamy prom, a 7 osob w totalnym proszku poimprezowym.

monica07 > 08-08-2005, 10:46

to baw sie dobrze eh tez bym sobie posiedziala w grecjii w towarzystwie chlopakow w wannie z piana ehheheh 8) przywiez mi tam ze trzech ze soba

Emm > 12-08-2005, 20:49

wrocilam z wyspy, ale jestem napruta(co za nowosc), poza tym mam zajebiste zapalenie spojowek i zdycham. Ale bylo po prostu zajebiscie , cudnie na maxa, mam 500 zdjec, masakra, super!!!!!!Kurwa no, zapalenie spojowek mam, niech to jasna k.urwa strzeli!!!Ide pic dalej!

MONIKA > 12-08-2005, 20:58

Nie znosze, jak cos mi sie dzieje z oczmi. Wspolczucie Aga.

leneczka > 12-08-2005, 23:06

emm.. ja tez nawalona :lol:

i jutro mam ipreze pozegnalna w domu.. z 50 ludzi sie wwala i wszyscy chca nocowac 8O

o panie

Emm > 13-08-2005, 14:19

mam tu ubezpieczenie, wykupilam , bo wiem, ze zawsze jak nie wykupie to szlag mnie trafia potem, ale nie musze go wykorzystywac, bo juz z oczami lepiej. uklony dla greckiej farmacji-poszlam do apteki, kolega powiedzial co i jak, pokazal mnie (haha) i dostalam od razu krople z antybiotykiem. Juz jest mega poprawa.U nas by cos takiego w zyciu nie przeszlo-antybiotyk bez recepty na oczy-o nie.

Tez mam zajoba na punkcie oczu. Oczy i macica itp.To sa dwa miejsca, o ktore drze najbardziej na swiecie. Bo oczy to oczy, a c.ipka to dzieci.

MONIKA > 13-08-2005, 17:13

To ja mam zeby, oczy i cip.ka :lol:

monica07 > 16-08-2005, 7:55

dolecialam

jestem w tej szkole operek czy jak to sie tam zwie, jest noc nawet nei wiem ktora godzina bo ani zegar na forum ani na tym glupim kompie nie chodzi, jestem zmeczona po 11 godzinach podrozy, zaginely nam bagaze (tzn nie przylecialy do NYC bo nei zdazyli ich zaladowac na samolot), jutro na 7 rano mamy sniadanie a ja zdycham. :roll:

lot byl pelen wrazen, prawie zostalam obrzygana ale co tam.

jestem szczesliwa ze w koncu tu jestem ale ten komp mnei tak zajeb.iscie wkur.wia ze.... chodzi jakby chcial a nie mogl. to bardziej do atari podobne niz do normalnego komputera. a zeby zaladowac strone z forum to musialam czekac pol godziny, w tym czasie psozlam sobie po paluszki i jakas salatke co wyglada jakby miala 5lat zza tej folii spoglada na mnei pomaranczowy kawalek marchewki i kulista rzodkiewka. jakby mowil zjedz mnie zjedz mnie leze tu piec lat na tej salacie ktos mneimusi zjesc :?

na mozg mi padlo po tej podrozy

welcome america chcialoby sie krzyknac. sory ze tak chaotycznie ale ledwo zyje

Emm > 16-08-2005, 8:57

welcome America, a ja welcome Polska. Przylecialam wczoraj wieczorem, dzien wczesniej pod Atenami rozbil sie samolot pasazerski, niezla mielimy schize Lecielismy w 5 osob i wszyscy rowno sie nawalilismy w samolocie.Stewardessy bardzo uczynne, donosily winko co chwile wiedzialy chyba, ze wszyscy w stresie.

Kurna, ale mi sie nie chce tu byc.Grecja zmienila moj swiatopoglad o 90 stopni, bylo fantastycznie, a teraz?Teraz siedze w robocie, oczy na zapalki, ledwo ciepla, przeziebiona od razu. Ale przywiozlam ze soba troche Grecji-przylecial z nami moj kuzyn, ktory bedzie w PL przez 3 tyg, a ten tydzien w Wawie u mnie. Spalam dzis 3 godziny.

Najchetniej poszlabym spac.

oliwka911gt > 16-08-2005, 9:57

ha, a ja nadrobilam zaleglosci na forum z miesiaca

ta, znowu nie bedzie mnie ze 2 - 3 tyg na necie :evil:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia