• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

absolwentki rocznik 2005 ;)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• absolwentki rocznik 2005 ;)

• absolwentki rocznik 2005 ;)
  • Re: absolwentki rocznik 2005 ;)

Emm > 03-08-2005, 18:14

ja sie dzis przypalilam o rure wydechowa w skuterku.Kurwa no!Boli na maxa, jak pech to pech. Mam nadzieje, ze mi noga nie zgnije

Emm > 05-08-2005, 16:53

Ktore tu lubia mlodych chlopcow????Wczoraj tak sie nawalilam na imprezie, ze wyladowalam w wannie z dwoma kolegami moich kuzynow.Pelno piany, piwa, jeden sciagnal wszystko, ale bylam tak pijana, ze przyjelam to z pelnym zrozumieniem(haha), a po imprezie o 6 rano zasnelam z butelka w rece pod wielkim smietnikiem na wyrzuconym materacu, haha. Ja nie chce wracac!!!!

Ej, noga mi gnije,chyba ja za bardzo wymoczylam wczoraj. Kurna no.

a dzis znowu impreza, zdechne tu.

martamaua > 05-08-2005, 17:15

No ladnie sobie poczynasz.Heheh juz wiem gdzie warto jechac

Jak ci noga gnije 8O

Emm > 05-08-2005, 17:35

a zapomnialam napisac, ze poznalam mojego meza i ojca moich dzieci. To jeden z tych z wanny, ale nie ten rozebrany. Boze, jaki fajny chlopak, oj zakocham sie chyba. Cos sie kochliwa tu zrobilam, klimat chyba tak dziala.

no, gnije, bo przyjaralam sie o rure wydechowa na skuterku i nie wyglada to dobrze.

monica07 > 06-08-2005, 20:05

paa nie bylo mnie jakis czas na forum a tu sie takie rzeczy wyprawiaja ehheh znaczy Emm takie rzeczy wyprawia 8) gdzie ty siedzisz mala? oswiec mnie

NELTILIA > 06-08-2005, 21:49

sluchaj... - Emm nasza forumowa wiariatka zazywa kapieli z dwoma przystojniakami na raz w upalnej Grecji - takim to dobrze co nie? :lol:

monica07 > 06-08-2005, 23:01

Greece.. ash sie rossmashylam 8) 8) 8)

Emm > 07-08-2005, 17:41

na szczescie woda w wannie byla zimnawa, bo gdyby byla ciepla to bym chlopakom, a oni mi, w oczy nie spojrzala na drugi dzien, hahahahah.

wrocilam wlasnie z akropolu-trzeci raz ogladalam, poklocilam sie z z babami z muzeum na akropolu o to, ze udawalam, ze nie robie zdjec, a robilam, a jak kazaly wykasowac to powiedzialam, ze nie umiem, one same zaczely cos z nim grzebac, ale tez nie umialy i w koncu sie wkurwilam i powiedzialam "I have no time for this", po czym wyrwalam im aparat i poszlam dalej.Glupie dupy.

Ide sie napic piwka zimnego, nerki mam juz przeczyszczone na maxa.

oliwka911gt > 07-08-2005, 19:21

nie tylko ja na maxa imprezuje emmka pogody ci zazroszcze, bo tu zimno cholernie :mad:

MONIKA > 07-08-2005, 19:26

Emm, Ty jestes zakrecona...

Ja wczoraj z PL ksiedzem se za to pogadalam. 8) :lol:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia