• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair USA 2013! cz.2

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair USA 2013! cz.2

• Au Pair USA 2013! cz.2
  • Re: Au Pair USA 2013! cz.2

bubi > 01-05-2013, 13:51

Cześć dziewczyny

jestem tu nowa na forum, ale zapowiada się że też chyba ruszę na Waszyngton DC a dokładnie do Cabin John. Rodzinka jest super, mają dwie dziewczynki 10 i 7 lat i rozmawiałam z ich obecna au pair, która jest Polką i wychwalała ich pod niebiosa(btw świetna dziewczyna) i jeszcze umówiłam się z poprzednią au pair która jest już w Polsce, a co mnie wogóle zaskoczyło to rodzina od razu na pierwszej rozmowie na skypie powiedziała że da mi kontakty do swoich au pair i mogę sobie z nimi porozmawiać, uwielbiam to że są tacy otwarci. Mam tylko nadzieję że się nie rozmyślą co do mnie

merti > 01-05-2013, 14:51

Spoko balbina, ja im nie odmowilam.

Karolinka- ja też bym wybrała APC. A IE Izka poleca bo mniej roboty dla niej z uzupełnianiem Chociaż ja niby wiecej rodzin tam miałam, balbina chyba też ... ale beznadziejne były No i w rematchu w APC większe szanse , bo to większa agencja.

kasiag3 > 01-05-2013, 16:05

dziewczyny i chłopcy z agencji APiA czy dokumenty wizowe dostaje się mailem czy moze zwykłą pocztą? Bo mam moj perfect match od 2 dni i nie dostalam zadnej wiadomosci z agencji a moja host mam powiedziala ze ich poinformowala;d kurcze moze ja cos zle zrobilam?

roark > 01-05-2013, 16:11

kasiag wszystko jest w porządku, nie zrobiłaś nic źle po tygodniu przyjedzie do Ciebie kurier ze wszystkimi potrzebnymi dokumentami

Gratuluje Perfect Matchu!

Jarzebinka > 01-05-2013, 16:49

Nom dostaniesz taką piękna koperte z milionem dokumentów i DS-2019 ;D A powinnaś dostać meila z potwierdzeniem chyba matchu i powinna Ci się pojawić zakładka nowa w apia Your pleacment

madz > 01-05-2013, 19:17

Bubi super trzymam kciuki! Sporo nas będzie w okolicach DC więc na pewno będziesz miała z kim (z Polski) się spotkać ;)

kasiag3 > 01-05-2013, 19:26

uhuhuuuu suuperrrr !

Właśnie dostałam mejla z potwierdzeniem matchu

No to teraz czekam na te cudowne dokumenty

bubi > 01-05-2013, 19:29

[quote name="madz"]Bubi super trzymam kciuki! Sporo nas będzie w okolicach DC więc na pewno będziesz miała z kim (z Polski) się spotkać [/quote]

Dzięki za kciuki Mam nadzieję,że spotkamy się już na miejscu

merti > 02-05-2013, 11:43

Kasia - zazdroszcze !!! Ja dalej żadnego potwierdzenia nie dostałam i żyję w stresie ..

madz > 02-05-2013, 11:58

jeśli to nie musi przejść przez gawo to pewnie w tym tygodniu będziesz miała potwierdzone, a jeśli musi to w przyszłym. Napisz do nich, zapytaj co słychać, umów się na skype albo w mailu zapytaj czy już zgłosili do agencji, bo nie wiesz czy masz pisać już maila do gawo że zgadzasz się na ten match.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia