-
-
Re: Poznajmy się lepiej;)
KajaWroc > 03-05-2011, 15:29
nie zadalam pytania
po jakim czasie znajomosci mowisz facetowi by zmienil np.fryzure bo ci sie nei podoba?(ale tak to wszystko poza tym jest ok )
hahaha -
Nathalie > 03-05-2011, 15:32
Od razu- jestem dość bezpośrednia
Facet chce Cie zaciągnąć do łóżka- co robisz? -
KajaWroc > 03-05-2011, 15:45
z kazdym kolejnym rokiem na karku ten "aspekt" zycia mlodej kobiety staje sie dla mnie coraz bardziej skomplikowany hehe, nie udziele wiec jasnej odpowiedzi ...jest wiele czynnikow ktore wplywaja na "nie" i na "tak".. :wink:
wymarzony zawod? -
Nathalie > 03-05-2011, 15:52
Nie wiem, czy to można nazwac zawodem - pisarka, lub osoba piszaca teksty muzyczne
najbardziej nie-wymarzony zawód? -
KajaWroc > 03-05-2011, 16:00
praca w sklepie monopolowym czynnym 24 godziny na dobe lub w barze tez 24 h - jest to bardzo ciezka,niebezpieczna i meczaca praca ,zdecydowanie nie dla kobiet !!!ogolnie praca w handlu jest ciezka bo z klientow wychodzi najwieksze buractwo...pamietam jak pracowalam w mcDonaldzie -zarabialam ok,ale mialam ochote opluc niektorych po 2 stronie lady;/;/
pijesz kawę?? -
rosario > 03-05-2011, 16:03
tak
piwo zwykle czy jakies Redds itp ? -
anusiawa > 03-05-2011, 16:08
szczerze wolę drinki albo wódkę, bo piwo mi nie smakuje
ulubiony aktor? -
KajaWroc > 03-05-2011, 16:10
Al Pacino i Robert de Niro
symbol "zachodu" w twoim dziecinstwie ? , np. dla mnie to ryz "uncle Ben" i seria kosmetykow "old spice" dla facetow,zelki Haribo i czekolada Schoggotten wyjada ukradkiem z kolezanka z szafy jej rodzicow :d - tato jezdził na "saksy" a teraz idziesz do lidla i masz to za grosze -
Nathalie > 03-05-2011, 17:47
Spice girls i backstreet boys <3
Ulubione zelki? -
anetaar > 03-05-2011, 21:25
Haribo oczywiscie
w co si ubieram na pierwsza randke, na ktorej bardzo zalezy. Cos sexy czy raczej na luzie, zeby nie pokazac,ze za bardzo nam zalezy.