• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

absolwentki rocznik 2005 ;)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• absolwentki rocznik 2005 ;)

• absolwentki rocznik 2005 ;)
  • Re: absolwentki rocznik 2005 ;)

MONIKA > 25-07-2005, 17:33

Nio jestem.

Nie zapomnielam, tylko musze mlodego przydusic, bo ja nie pamietam, zawsze u niego sprawdzamy, a ze ten weekend na wieloryby polowalismy (ryjola mam czerwonego jak rak), to za wiele mnie w necie nie bylo.

Ja tez polowalam na buty. Kupilam fajowe, czarne, za 15$ :lol: (z 60$) i torebe do nich za 15$, czyli mam wszystko!

Drzyjcie brazylijskie bicze!

Jezu i ten chorerny dentysta!!! :mad:

Emm > 25-07-2005, 17:38

kto do mnie przed chwila wyslal privy???paga, od Ciebie dostalam i odpisalam, ale potem mi sie znowu pojawilo okienko w rogu, ze jest priv, ale mam skrzynke zaladowana 100% i nic sie nie pojawilo. Pokasowalam troche wiadomosci, zeby zrobic miejsce, ale nie wskoczyl ten nowy priv Wiec jesli ktos wyslal-to jeszcze raz i przepraszam za zamotanie

MONIKA > 26-07-2005, 18:33

Emm, wyslalam ci wcoraj maila z adresem stronki.

NELTILIA > 26-07-2005, 21:12

MONIKA jesli mowa o adresie stronki o aparatach cyfrowych to ja tez poprosze, plisss

Emm > 26-07-2005, 21:43

zapomnialam napisac, ze dzis powiedzialam w pracy, ze odchodze-powiedzialam przez telefon kierowniczce, ktora jest w tej chwili na urlopie i ktora bierze znowu urlop wtedy, gdy ja akurat wroce do roboty na 2 tyg.Wiec musialam przez telefon niestety. A najlepsze jest to, ze 2 godziny po tym, jak to powiedzialam, przyszedl drugi dyrektor i powiedzial, ze chce nas ( mnie i jeszcze jedna dziewczyne-moja kumpele dobra) zatrudnic.

No niestety panie dyrektorze, ale ja siebie nie widze w tej nudnej robocie!!Nigdy nie pracujcie w banku, zanudzicie sie na smierc!!!!

ale nie powiem wam-galy mi wyszly jak zaproponowal robote.

Ale ja jade, lece poznawac swiat, bom jest dusza niewyzyta!!

Emm > 28-07-2005, 18:37

odnosnie zebow i ich leczenia w Stanach-wklejam Amerykankom, ku przestrodze

czyli wyglada na to ze ona teraz nie ma pol zeba?

to zart

zalezy jak duza jest plomba i czy zab jest tylko ukruszony czy moze nawet pekniety

wiec zaczynamy: zdjecie zeby zobaczyc czy nie ma pekniecia -50$

plomba miedzy 200$ a 400$ (zalezy ile powierzchni do dorobienia)

jezeli duzy uszczerbek i duza plomba to Mike by powiedzial ze trzeba zrobic korone bo kazda plomba nie wytrzyma a korona 1100$

jezeli pod plomba okaze sie ze jest prochnica ktora moze nawet siegac do nerwa to zeby zachowac zab trzeba zrobic leczenie kanalowe a to zalezy ktory zab od 900$ do 1200$ + potem tzw wypelnienie 325$ a potem korona 1100$

ciezko mi powiedziec co sie moze okazac

a jezeli ma pekniecie przez cala dlugosc zeba (mozna to tylko zobaczyc pod mikroskopem) to juz nawet leczzenie kanalowe nie pomoze, bo zab nadaje sie tylko do usuniecia

a co do cen to ona niech sie wybierze do dentysty w bostonie bo napewno jest taniej niz na wyspie ja Ci podaje jakie sa koszty u nas (a tu jest wszystko drozsze)

teraz ode mnie-Kaska mieszka pod Bostonem, na wyspie, wiec dlatego tam jest troche drozej, czyli od tych cen odliczamy mniej wiecej 100 dolcow( od koronki), od plomby jakies 50$ mniej.Ale i tak trzeba sie nastawic na duuuuze pieniadze, jelsi sie cos stanie powaznego, a sie nie ma ubezpieczenia dobrego ( przypominam-operki maja zeby do 200$ pokryte)

Leczcie zeby w PL!!!!!!!!!!!!!!!

Emm > 28-07-2005, 18:38

dwa razy to samo, bo mi sie forum pierdoli Ja tego nie widze, jak wysylam, bo wysylam raz, a potem wchodze i zonk!

leneczka > 28-07-2005, 18:49

ojej emm ale dlaczego az dwa x to samo

ja mam jeszcze jeden do wyleczenia.. nigdy nie mialam zadnych klopotow z zebami..

no moze raz jak sie bilam o dostaalm w morde i mi sie kawalek zabka ukruszyl

mam nadzieje ze w usa tez bedzie ok

Emm > 29-07-2005, 18:56

no kochani, spadam na wakacje. Spakowalam sie w wielkich bolach, oczywiscie jak zwykle wzielam pol szafy. Trzymajcie kciuki, zeby mi piorun w samolot nie trzasnal, bo ulewa nad Wawa znowu na maxa.

Odezwe sie jak bede miec wolna chwile albo dwie

acha, zapomnialabym!!!!!dzis doszedl paszport DHL-em, na 2 godziny przed wyjazdem na lotnisko ( niezla ryzykantka ze mnie, co??) , mam wize z dopiskiem two years rule does not apply!!!!Bardzo, bardzo dobrze!

Narka!

Mikania > 29-07-2005, 19:56

Ale się zdołował?m dostałam wła?nie emaila z biura że 1 sierpnia jako jedyna lece że wszyscy z mojej grupy lec? 31 lipca!Boże chyba kto? po mnie wyjdzie na lotnisku w NY?Bo ja nie trafię do tego Campusu sama :roll:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia