• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Poznajmy się lepiej;)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Off-topic czyli luźne rozmowy

• Mess

• Poznajmy się lepiej;)

• Wątek zamknięty
  • Poznajmy się lepiej;)
  • Re: Poznajmy się lepiej;)

karolinka > 02-05-2011, 15:29

Pretty Women to jeden z moich ulubionych filmow!

pociagiem, mam zle wspomnienia z motorami;p

czy spotykajac sie z facetem kierujesz sie swoimi wymogami? np.ze koniecznie musi miec kilka cech z Twojego idealu?

Nathalie > 02-05-2011, 16:30

Mam jeden wymóg - facet musi być inteligentny i mnie sobą zaciekawić. Tak więc odpowiedz brzmi: tak

masz rodzeństwo?

anko > 02-05-2011, 16:43

Tak, starszą siostrę,starszego brata i młodszego brata. Nie wyobrazałabym sobie nie mieć tego rodzeństwa

na randce płaci facet za Ciebie,czy nie zgadzasz się uparcie i Ty płacisz za siebie?

anusiawa > 02-05-2011, 16:58

mało nowocześnie, ale uważam, że facet powinien zapłacić

skoro już jesteśmy przy randkach:

moja najgorsza randka to... (gdzie i dlaczego była taka straszna)?

Nathalie > 02-05-2011, 17:16

Mówiłam o randce na plaży to moze... Poszłam na double date z przyjaciółką i jej chłopakiem. No i bratem jej chłopaka. Koleś bekał i pierdział. Brrr

Najdziwniejsza randka, to...?

anusiawa > 02-05-2011, 17:56

ja, on i jego najlepszy przyjaciel, który miał ocenić czy nadaję się na dziewczynę dla jego kumpla :| ogólnie rzecz ujmując było dziwnie, poszliśmy do kina, a jego kolega siadł między nami (żeby było kulturalnie), po wyjściu z kina powiedziałam, że chyba z tego nic nie będzie i wróciłam do domu

najdziwniejszy komplement jaki usłyszałam to...?

Nathalie > 02-05-2011, 18:07

masz hardkorowe absy.

Najpiękniejszy komplement?

KajaWroc > 03-05-2011, 14:02

"you're very clever" - powiedziane przez mojego owczesnego faceta w najlepszym momencie znajomosci ...po czym zostalam przez niego mocno przytulona w gorącą rzymską noc

dobra koniec z sentymentami , jest 3 maja 2011 a we Wroclawiu pada nam snieg - serio!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moje pytanie :

czy z kazdym kolejnym rokiem na karku stwierdzasz ,ze facetom lepiej mowic mniej o pewnych sprawach ???

ja np. wychodze teraz z zalozenia ,ze jesli jade gdzies zagranice i poznaje faceta w Polsce to nie mowie mu na pierwszej randce ze "za miesiac mnie tu nie bedzie " bo oni sie na serio wtedy nastawiaja na "one month story" czego my kobiety nie potrafimy...tak samo jak jestem zagranica to nie mowie ze zostaje na miesiac tylko na jakis okres czasu,ale nie wiem jeszcze jaki

Nathalie > 03-05-2011, 14:43

Nie mówić. Mój jeszcze nie wie. Chyba jstem wyrachowana, bo jego najlepszy przyjaciel to mój ex. Ah, jestem okropna!

Nie wydaje sie wam, ze faceci przesadzaja?

KajaWroc > 03-05-2011, 14:49

faceci przaesadzaja - tak jak dzieci - ktorymi oni poprostu są:]

ale co zrobisz jak bez nich to troche nudno jest :lol: ale tylko TROCHE 8)
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia