-
-
Re: USA wrzesien/ październik?
maria_kujpom > 19-07-2010, 17:19
Hmmmm... moze jest zabiegany. Trzeba ich rozumiec, glowa w gore i bedzie dobrze...
A jak beda zwklekac to niech spadaja.!
Kciukuje. -
ibiego > 19-07-2010, 17:40
Jak prawko Maria ? -
maria_kujpom > 19-07-2010, 18:57
Ibiego, zdalam.
Kobieta powiedziala mi, ze moj room bedzie aktywny juz w poniedzialek (papiery ma wyslac w srode.!!) Czy to mozliwe? -
alusss > 19-07-2010, 20:18
Gratulacje Marysiu -
ibiego > 19-07-2010, 23:12
A z jakiego biura jedziesz ?Ja myślę,że to bardzo możliwe,że w pon będziesz miała,ja też nie czekałam długo -
maria_kujpom > 19-07-2010, 23:13
Zdecydowalam sie na CC, obym nie żałowała. -
martyna > 20-07-2010, 0:00
Maria- gratuluję! teraz już nic nie stoi Ci na przeszkodzie zeby wyjechać
na moim profilu kolejna rodzina. Co myślicie o Polakach? Hostka jest od nas i chce, żeby w domu uzywać naszego języka i zaznajamiac dzieci ze zwyczajami. Obawiam się że ten sposób nie podszkolę języka. W końcu dom i rodzina to pierwsze srodowisko w którym jest się zmuszonym do rozmów po angielsku... chyba któraś z Was miała juz taką sytuację, a może mi sie wydaje...wypowiedzcie się -
maria_kujpom > 20-07-2010, 0:07
Polacy badz co badz to ulatwienie sytuacji bo jezeli bedzie Ci zle, nie poradzisz sobie z tym "przestawieniem" sie na angielskim bedzie latwiej, ale z drugiej strony chcac uzyskac efekt nalezy sie poswiecic.
Skad sa? -
martyna > 20-07-2010, 0:18
Mieszkają niedaleko Philadelphii, także super. Blisko do NY i DCmiejscowość sama w sobie... cóż pozostawia wiele do życzenia...nie ma tam kompletnie nic... wiecie, ja zaczynam mysleć ze jestem zbyt wybredna co do miejsca. Kto jest bardziej doświadczony?? Dziewczyny czy dla Was ważne jest to ważne? Czy stawiacie tylko i wyłącznie na rodzinę?? Bo w CC mi powiedzieli, że au pairki nie odrzucają rodzin ze względu na lokalizację... tyle że chyba nikt nie chce jechać do jakiejś dziury (no i oczywiście NIE dla Ohio ) -
ibiego > 20-07-2010, 0:19
jeżeli chcesz się nauczyć języka to odradzam Polaków