-
-
Re: Prezenty dla Host-rodziny
Izka > 22-05-2006, 8:50
Dziewczyny ja my?lę,że kupię im tradycyjnie jakie? czekoladki i zabawkę dla małego.
Mnie również szkoda jest kasy na jakie? 'grube' prezenciska.Patrz?c wstecz to zapewne nie będzie z nich wiele rado?ci... -
Pigwa > 29-05-2006, 12:03
no to tak
po pierwszeAsienka co kupilas swoim :wink:
a po drugieco ja mam kupić :?
~dzieciak chłopiec 18m-cy
~matka jakas asystentka czy sekretarka praktycznie w domu mieszka ona i mały ojciec czesciej poza domem
~no i jeszcze ojciecwojskowy :?
czekam na propozycjejak zadnej nie dostane to udusze :!: :!: :!: :wink: -
Edi > 29-05-2006, 12:09
Ja bym sobie na dzien dobry prezenty olala.Potem moze byc cos,po jakims czasie.Ja np kupilam ptasie mleczko i wodke waniliowa dla starych.To bylo w czasie swiat Bozego Narodzenia.Nie dosc,ze mi bagaz obciazylo,to chyba nie musze dodawac,ze w Pl kazdy funt na wage zlota byl,bo imprezy,prezenty dla rodziny...a oni wodke postawili i stoi do dzis(sami ja chcieli),a ptasie zezarlam sama,bo im nie smakowalo.A ja nie dostalam NIC.Takze naprawde nie warto sie wysilac,moze po kilku miesiacach.I tak tego nie docenia. -
Asienka > 29-05-2006, 13:14
wiesz Pigwa, ja tylko na 3 miesiace tu jestem
ja kupilam dla dzieciakow ptasie mleczka, a rodzicom wino dobre, polskie (bo wiem, ze lubia, bo moj host jest dyrektorem wielkiej firmy produkujacej wina)
nie wysilalam sie, bo i po co -
Pigwa > 29-05-2006, 13:21
"wino dobre,polskie"
tzn. BIMBER:wink: -
oliwka911gt > 29-05-2006, 18:39
Cytat:Ja bym sobie na dzien dobry prezenty olala.Potem moze byc cos,po jakims czasie (...) Takze naprawde nie warto sie wysilac,moze po kilku miesiacach.I tak tego nie docenia.
popieram edi w 100% z wlasnego doswiadczenia mowie to samo. im bardziej wlazi im sie do tylko tym gorzej sie na nas odbija. -
Yoanna > 15-06-2006, 17:29
ja swoim tym razem nic nie kupilam, bo tylko na 3 tyg bylam, no i czasu nie mialam ani pomyslow... teraz chyba tez nie bede nic kupowac bo i tak pewnie sie nie zmieszcze w tych 20 kg...
czy prezent jest czy nie, i tak to nic nie zmienia... -
Pigwa > 15-06-2006, 20:28
a wiecie co ja tez nic nie kupuje i juz :twisted: -
(-:MARZENA:-) > 15-06-2006, 20:47
a ja kupilam
malemu koszulke naszej reprezentacji (po przecenie hehe bo tozto my polacy dalismy ciala), a malej pamietnik i spineczki do wlosow...jeszcze sie w czekolady mleczne krainy zaopatrze i bedzie...jakos lyso bym sie tak czula bez niczego.. -
(-:MARZENA:-) > 15-06-2006, 20:48
hostom nie kupuje nic...no chyba ze rekawiczki dla Leslie :lol::lol: