• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Prezenty dla Host-rodziny

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Byłam Au Pair

• Prezenty dla Host-rodziny

• Prezenty dla Host-rodziny
  • Re: Prezenty dla Host-rodziny

Izka > 22-05-2006, 8:50

Dziewczyny ja my?lę,że kupię im tradycyjnie jakie? czekoladki i zabawkę dla małego.

Mnie również szkoda jest kasy na jakie? 'grube' prezenciska.Patrz?c wstecz to zapewne nie będzie z nich wiele rado?ci...

Pigwa > 29-05-2006, 12:03

no to tak

po pierwsze Asienka co kupilas swoim :wink:

a po drugie co ja mam kupić :?

~dzieciak chłopiec 18m-cy

~matka jakas asystentka czy sekretarka praktycznie w domu mieszka ona i mały ojciec czesciej poza domem

~no i jeszcze ojciec wojskowy :?

czekam na propozycje jak zadnej nie dostane to udusze :!: :!: :!: :wink:

Edi > 29-05-2006, 12:09

Ja bym sobie na dzien dobry prezenty olala.Potem moze byc cos,po jakims czasie.Ja np kupilam ptasie mleczko i wodke waniliowa dla starych.To bylo w czasie swiat Bozego Narodzenia.Nie dosc,ze mi bagaz obciazylo,to chyba nie musze dodawac,ze w Pl kazdy funt na wage zlota byl,bo imprezy,prezenty dla rodziny...a oni wodke postawili i stoi do dzis(sami ja chcieli),a ptasie zezarlam sama,bo im nie smakowalo.A ja nie dostalam NIC.Takze naprawde nie warto sie wysilac,moze po kilku miesiacach.I tak tego nie docenia.

Asienka > 29-05-2006, 13:14

wiesz Pigwa, ja tylko na 3 miesiace tu jestem

ja kupilam dla dzieciakow ptasie mleczka, a rodzicom wino dobre, polskie (bo wiem, ze lubia, bo moj host jest dyrektorem wielkiej firmy produkujacej wina)

nie wysilalam sie, bo i po co

Pigwa > 29-05-2006, 13:21

"wino dobre,polskie"

tzn. BIMBER :wink:

oliwka911gt > 29-05-2006, 18:39

Cytat:Ja bym sobie na dzien dobry prezenty olala.Potem moze byc cos,po jakims czasie (...) Takze naprawde nie warto sie wysilac,moze po kilku miesiacach.I tak tego nie docenia.

popieram edi w 100% z wlasnego doswiadczenia mowie to samo. im bardziej wlazi im sie do tylko tym gorzej sie na nas odbija.

Yoanna > 15-06-2006, 17:29

ja swoim tym razem nic nie kupilam, bo tylko na 3 tyg bylam, no i czasu nie mialam ani pomyslow... teraz chyba tez nie bede nic kupowac bo i tak pewnie sie nie zmieszcze w tych 20 kg...

czy prezent jest czy nie, i tak to nic nie zmienia...

Pigwa > 15-06-2006, 20:28

a wiecie co ja tez nic nie kupuje i juz :twisted:

(-:MARZENA:-) > 15-06-2006, 20:47

a ja kupilam

malemu koszulke naszej reprezentacji (po przecenie hehe bo tozto my polacy dalismy ciala), a malej pamietnik i spineczki do wlosow...jeszcze sie w czekolady mleczne krainy zaopatrze i bedzie...jakos lyso bym sie tak czula bez niczego..

(-:MARZENA:-) > 15-06-2006, 20:48

hostom nie kupuje nic...no chyba ze rekawiczki dla Leslie :lol: :lol:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia