• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Strony do wyszukiwania rodzinek

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• Strony do wyszukiwania rodzinek

• Strony do wyszukiwania rodzinek
  • Re: Strony do wyszukiwania rodzinek

angelaa > 10-06-2012, 21:01

[quote name="Astrid"]Wklej jakoś inaczej bo się cenzura robi i nie działa [/quote]

edytowałam wpis, żeby było wiadomo o jaką stronę chodzi;P

Astrid > 10-06-2012, 22:37

E tam, myślałam, że to jakaś nowa strona a nie ta, o której toczy się dyskusja w postach wyżej...

agnieszka89 > 16-06-2012, 12:46

Ja szukając pracy jako opiekunka w Polsce korzystałam ze strony niania.pl jest tam duzo rodzin szukajacych opiekunek jesli ktos by chcial. Wlasciciele tej strony poszerzaja swoje uslugi i zalozyli strone hiresitters.com gdzie zglaszaja sie rodziny szukajace au pair w roznych panstwach Europy. Wydaje mi się jednak, że jak na razie zgłasza się tam mało rodzin i najczęściej są to rodziny polskie lub w polowie polskie. Czy ktoś korzystał z tej strony? JA nie planuje wyjzadu do Europy dlatege na razie nie odpowiadalam na zadne oferty.

ewela522 > 02-07-2012, 14:00

ja mam pytanie czy któraś z was korzystała z au pair world? Mam pytanie jak mozna usunąć tam wiadomości, ktore do mnie przychodzą?

angelaa > 02-07-2012, 14:08

Tych wiadomości nie można usunąć, musisz na nie odpowiedzieć. wejdź w wiadomość i będzie opcja odmowy i tam wybierz powód i tyle, nikt Ci wyrzutów nie będzie robił, że zrezygnowałaś z rodzinki ;P

Angus9 > 10-07-2014, 13:15

Ja szukam zawsze orzez  http:// www. aupair - world .net.Polecam.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia