-
-
Re: NYC i okolice (New York, New Jersey i Connecticut)
n_1987 > 25-07-2011, 22:18
Ja lecę 8 sierpnia z W-wa i będę mieszkać w Cranford NJ. -
patrycjamarkowska > 25-07-2011, 22:35
a gdzie masz przesiadkę i z jakiej firmy jedziesz?
ja też lecę 8 sierpnia : ) -
Adriana > 26-07-2011, 21:14
hejja za miesiąc będę w Montclair, NJ godzine od nowego jorku jestem całkiem nowa na forum (konto założone 5 minut temu ) ale jeśli któraś z Was też w te okolice i w tym czasie będzie to piszcie na priv -
Insula > 27-07-2011, 3:36
mieszkam 15mil od tej miejscowości i aktualnie chodzę tam do szkoły na zajęcia ESL, bardzo fajna okolica i dobre połączenie komunikacyjne z NYC -
n_1987 > 27-07-2011, 18:12
Hey!
Ja wyjeżdżam 8 sierpnia i będę u rodzinki w Cranford;] -
Insula > 15-08-2011, 3:16
hey dziewczyny
Mam dla was propozycję, 27-28 sierpnia zamierzamy z 2 kumpelami zrobić małą wycieczkę do 6Flags i Waszyngtonu, z racji tego, że parę osób się wykruszyło, mamy 2 wolne miejsca w aucie (które chcemy wynająć)
koszt zabawy to 170$+50$(50 zostanie zwrócone jeśli oddamy w całości samochód)
Cena zawiera
-wynajęcie auta + paliwo do niego+parking
-bilet do 6flags
-noc w hostelu w Waszyngtonie
-niezapomniane wrażenia
Tutaj macie wszystko rozpisane, lecz "po angielsku"
http://www.sendspace.com/file/vr7gbp -
patrycjamarkowska > 18-08-2011, 18:22
hey! ja mieszkam niedaleko waszyngtonu, może mogłabym się tam z wami spotkać? : ) -
Insula > 18-08-2011, 22:22
jasne, że tak wielokulturowa ekipa już zorganizowana, więc na pewno przyjedziemy 27 planujemy spędzić w 6flags a 28 poświęcić na Waszyngton, zapraszamy z nami do 6flags, 20mil od stolicy
Kontakt
telefon 8622060836
mail <a href="mailto:wiolagluza@gmail.com">wiolagluza@gmail.com</a> -
Adriana > 21-08-2011, 1:00
hejbrzmi to podobnie do okoliczy w którą ja jadę- miasto Montclair.właśnie 40 minut d NYC i dużo au pair z całego świata w okolicy w każdym razie ja byłabym chętna się spotkać, fajnie by było z kimś pogadać jak coś to pisz na maila <a href="mailto:mru_czek@wp.pl">mru_czek@wp.pl</a> pozdrawiam -
grzeesiek > 22-08-2011, 19:32
Hejchociaz nie mam nic wspolnego z programem au-pair piszę tu bo moze znajde osobe ktora przykladowo w wolny weekend nie ma co robic i ma ochote gdzies z kims wyskoczyc Pod koniec tego roku zaczynam nauke w Nowym Jorku. Podczas ostatniego pobytu nie mialem zbyt wielu znajomych a z polskimi amerykancami nie warto sie trzymac Wiec jesli ktos jest lub bedzie w NY albo w okolicach to zapraszam