• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Paryż

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Francja

• Spotkania

• Paryż

• Paryż
  • Re: Paryż

gresja > 09-07-2013, 10:25

A na długo tam zostajesz? bo ja będe tuż pod Paryżem, od początku września.

vaszka > 09-07-2013, 17:09

Gresja, wracasz? Pamiętam Cię z zeszłego roku

Dziewczyny, ja do końca sierpnia stacjonuję pod Wersalem, więc bardzo chętnie się spotkam!! Do 9.08 w Paryżu bywam w weekendy, później będę dostępna praktycznie każdego dnia.

gresja > 09-07-2013, 19:43

Oj wracam wracam, ale teraz bliżej Paryża tak jak mi się wcześniej marzyło, no i na cały rok.

Au pair'owanie jednak uzależnia.

justa1658 > 10-07-2013, 10:10

jak najdłużej ;D właściwie teraz mam umowę do lipca 2014 a potem studia w Paryżu

@vaszka jakieś spotkanie w przyszły weekend w takim razie?

vaszka > 10-07-2013, 15:18

@gresja

zdecydowanie uzależnia, ja po zeszłym roku mówiłam "nigdy więcej", nawet dostałam lepszą pracę gdzie indziej, a wyszło, jak wyszło...

@justa

21 muszę wyjątkowo pracować, ale 20(sobota) jestem jak najbardziej za Odezwij się jeszcze do mnie na priv to dogadamy co i jak. W razie czego mój numer pl +48667923577 a fr +33 (0) 761 678 124.

gabasta > 11-07-2013, 2:15

Cześć dziewczyny,

Chce się któraś spotkać jeszcze w tym tygodniu w Wersalu? (ewentualnie we wrześniu - wracam z rodziną z wakacji). Już wariuję w domu !

vaszka > 11-07-2013, 20:57

gabasta- właśnie szukam kogoś na kawę/obiad w sobotę, co Ty na to??

Klarasek > 11-08-2013, 13:07

Hej dziewczyny,

ja właśnie przeprowadziłam się z chłopakiem do Paryża. On dostał tu pracę i pewnie czasem będzie wyjeżdżał na dłużej. Ja znalazłam part time job jako niania popołudniami więc właściwie caaały dzień mam wolny. Może miałybyście się ochotę kiedyś spotkać? Byłabym też wdzięczna za polecenie jakiegoś kursu francuskiego jako, że nie mówię ani słowa w tym języku...

gosiaa > 28-08-2013, 18:57

Hej jestem od początku września w Paryżu.

Bardzo chętnie bym się z kimś spotkała.

mar > 03-01-2014, 1:19

Odświeżam wątek! Czy ktoś z obecnych tu forumowiczek(względnie forumowiczów) jest z Paryża lub jego okolic? Już niedługo także zasilę wasz szereg, więc już teraz szukam polskich au pair, które chciałby się spotkać, wyjść gdzieś "na miasto", en bref .
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna