• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Mam Maching :)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Mam Maching :)

• Mam Maching :)
  • Re: Mam Maching :)

agulka > 29-04-2009, 11:50

niekoniecznie, ale faktycznie w tej czesci usa au pair z ameryki poludniowej przewazaja.

na wschodnim wybrzezu jest wiecej europejek

bunia_90210 > 29-04-2009, 12:24

hmmm.całkiem możliwe bo mi też kiedyś się to obiło o uszy...dla nas na nie korzyść

kamysia > 29-04-2009, 12:50

.

dominikan@ > 29-04-2009, 13:13

O LA to ja raczej dalej będe marzyć bo z tego co widzę to nie ma szans znalezienia tam typowo amerykańskiej rodziny. Przeglądając au pair world itp w LA mieszkaja rodziny rosyjskie, irańskie itd itp wszystkich innych narodowości ale nie amerykańskich;(

kamysia > 29-04-2009, 17:59

.

dominikan@ > 29-04-2009, 18:35

Kamysia ja sie opiekowałam dzieckiem od 9 mies do 21 mies i nie chce cie straszyć ale 15 mies to był najgorszczy czas. To waśnie wtedy mały zaczynał chodzić i nie wyobrażam sobie żebym miała zajmowac sie 2 takich maluchów w tym samym czasie. Co innego jak masz pod opieka dwóch takich 6 miesięcznych maluchów które praktycznie cały dzień leżakują bądż takich 6 letnich ale rocznych to porażka!

marlenao > 29-04-2009, 18:45

Moja sąsiadka mieszkajaca obok płot w płot ze mna ma jedno takie dziecko. Jak ja widze ile ona z nim biega i jak bardzo je pilnuje to masakra.. w zyciu nie odwazylabym sie pilnowac takich maluchow jeszcze 2 naraz.. Ale to zalezy od doswiadczenia i wprawy, jak masz podejscie do takich maluszkow i umiesz sie takimi zajmowac to czemu nie Tymbardziej ze z tego co pisalas wczesnie to warunki sa bdb

kamysia > 29-04-2009, 18:53

.

dominikan@ > 29-04-2009, 19:13

A ta obecna au pair z jakiego kraju jest? Weź pod uwagę to że ona opiekowała się nimi jak mieli zaledwie kilka miesięcy więc wszystko co takie maleństwo wówczas potrzebuje to zmian pieluchy, kąpiel, karmienie i spacer podczas którego maluchu są w wózku. Ty natomiast będziesz miała ręce pełne roboty Rób jak uważasz. Jesli czujesz się na siłach to czemu nie. Pamiętaj że to musi byś tylko i wyłącznie twoja decyzja. My tu jesteśmy tylko żeby wyrazić swoją opienię z którą ty wcale nie musisz się zgadzać. Trzymam kciuki żebyś podjeła dobrą decyzję i informujj nas na bierząco

Ps. A tak wogole to napisz nam coś o nich. Matka pracuje czy siedzi w domu?

kamysia > 29-04-2009, 19:13

.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia