• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

absolwentki rocznik 2005 ;)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• absolwentki rocznik 2005 ;)

• absolwentki rocznik 2005 ;)
  • Re: absolwentki rocznik 2005 ;)

agulka > 22-07-2005, 22:43

Cytat:a ja na nie patrze i patrze

heh, nie patrz..tylko zakladaj

Mikania > 23-07-2005, 9:56

Dziewczynki nie wszystko stracone z tym naszym chlańskiem :lol: przecież 2 tygodnie urlopowania,no i calusieńki miesi?czek na podróżowanie nam zostanie

agulka > 23-07-2005, 10:31

hehe..a potem na cnn beda podawali w wiadomosciach o niebezpiecznej grupie balujacych operek z polski, ktore wedruja po usa... i imprezuja..:lol: :lol:

Mikania > 23-07-2005, 10:38

HAhahahahaahahaha dobre to dobre :!: :!: a niech tam gadaj? o nas, bysmy były w wiadomo?ciach

Aimee > 23-07-2005, 12:49

do Ianeczki hehhh,chyba zmienie sobie w moim opisiku,ze pazdziernik bo najprawdopodobniej bede leciec koniec wrzesnia,poczatek pazdziernika (o ile wiza bedzie,bo nie w konsulacie nie lubia chyba 8O )

MONIKA > 24-07-2005, 5:01

Emm, poslij mi japonki! I mean buciki! Ja suknie wyslalam. :lol:

Emm, poradz mi, wlasnie sobie wczoraj popkornem scianke od zabka ukruszylam. :evil:

A jest to zabek z plaba, wiec sie boje, ze mi wypadnie. Ile za to zabule? TZn za wywalenie plomby, nowa i scianke!

Emm > 24-07-2005, 13:03

ja na chwile doslownie, bo zaraz spadam do babci na obiad i nastepne picie. Jezu, ale sie wczoraj nawalilam, dajcie spokoj. Ale zabawa byla no po prostu nieziemska. Rewelacyjnie bylo.

Monika, dawaj to pod ubezpieczenie, czytalam, ze w razie jakiegos wypadku musza to pokryc. Nie przywiozlas tego z Polski, tylko zrobilas to przypadkowo juz tu. Moze to podciagna pod to, kto wie. Jesli tego nie podciagna to bedzie to bardzo duzo kosztowac. Zapytam wieczorem moja kumpele, te co u dentysty pracuje w Stanach, zeby go zapytala ile to mniej wiecej kosztuje i dam znac.

Emm > 25-07-2005, 15:25

wrocilam z ambasady. zaraz zdam relacje w wizach.

MONIKA > 25-07-2005, 15:58

Czesc AGA, co tam w sprawie mojego zeba, bo mnie przerazilas! :roll:

Emm > 25-07-2005, 16:18

kaska-moja kumpela od dentysty-jest na nuntucket, pod bostonem. tam ceny moga byc zdziebko drozsze, ale jak juz kiedys pisalam-najtansza plomba 150.Z ubezpiecznia masz leczenie do 200 dolcow( bolace zeby), jesli ubezpieczenie nie pokryje calego zeba i scianki, to moze uda sie podciagnac pod te 200 , a reszte doplacic. Czekam na razie na opowiedz kaski, ile kosztuje wszystko bez ubezpieczenia, jak bede wiedziec to od razu dam znac.

Acha,butki przesle jak tylko zrobie zdjecie, ale nie mam tu cyfrowki, wiec za jakis tydzien dopiero bedzie zdjecie( no, moze troszke wczesniej). To nie sa japonki, tylko takie do sukienek, bardziej eleganckie,na lato.

A dzis wybralam sie w bialych butach do ambasady-szpilach-i mnie tak obtarly, ze szok. Jak ja na weselu wyrobie????

Monika, jak tam z tymi stronkami w necie o aparatach cyfrowych???Zapomnialas pewnie, co???Przyznaj sie!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia