• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Wątek zamknięty
  • Sierpień/Wrzesień 2012 !
  • Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !

LadyWatson > 25-05-2012, 21:56

Dawno mnie tu nie było...:-)

Widzę jednak, że u was wszystko idzie w dobrym kierunku. To zdecydowanie lepiej niż u mnie, bo u mnie cisza. Cisza już od bardzo dawna. Ale zaczynam się do tego powoli przyzwyczajać...

juja > 26-05-2012, 9:06

Jednak nie było drugiej rozmowy. Hostka napisała, że wszystko fajnie, ale że mam za krótko prawko, a jest dla niej to bardzo ważne. No trudno. Znów przyszedł czas na czekanie

Nimell > 26-05-2012, 11:49

Rodzinka zniknęła bez słowa. No cóż.

agnieszka89 > 26-05-2012, 12:02

Na pewno niedługo pojawi się następna, tym bardziej że wgrałaś już filmik

blonde > 27-05-2012, 20:23

Dobra - przyszedł czas na narzekanie

Wiem, że w sumie nie powinnam narzekać, bo wiem, że rodzinka z SJ się do mnie odezwie, ale... Czekam już tydzień i cisza. Poza tym przez te dwa tygodnie (!) zamieszania z rodziną z Californi na moim roomie nie pojawiła się żadna inna rodzina! Przez DWA TYGODNIE! I do tego jeszcze dochodzą dołujące pytania rodziców - co zrobię jak nie znajdę żadnej rodziny. I staram się być cierpliwa, ale pomału już tą cierpliwość tracę....

mamecia > 27-05-2012, 22:08

cierpliwości! Ja miałam ze 20 rodzin na roomie i tylko dwie się do mnie odezwały. Potem przeniosłam się do innej agencji i po dwóch tygodniach znalazłam perfect match! Także głowa do góry na każdego przyjdzie pora i każdy gdzieś tam znajdzie wymarzoną HF

madlu > 28-05-2012, 0:44

Mam pytanie do dziewczyn z APiA. Właśnie zaczęłam współpracę z tym biurem i bede czekac na jakieś rodzinki. Czy na maila dostanę informację , że jakas rodzina mnie podgląda na roomie? czy muszę się codziennie tam logować, żeby sprawdzac czy ktos jest zainteresowany :>

magda-lenka > 28-05-2012, 10:24

tak, przychodzi na maila wiadomość, że jest rodzina i żeby zalogować się na swoją stronkę

joanna0550 > 28-05-2012, 20:37

Dokładnie, na maila przychodzi informacja, że dana rodzina jest na roomie. Nie wiem jak inne dziewczyny, ale ja dość szybko znalazłam rodzinę przez APIA. Mam nadzieję, że równie szybko i Ty znajdziesz swoją perfect host family. Powodzenia!

adziszkowa > 29-05-2012, 20:44

Dziewczyny widzę, że u Was przygotowania idą pełną parą i wy już czekacie tylko albo na swoje rodziny albo na wyjazd, a ja dopiero wypełniam dokumenty (jestem w Gawo) kurcze muszę się spiąć jeżeli chcę wylecieć 30 września.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia