• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

USA wrzesien/ październik?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• USA wrzesien/ październik?

• USA wrzesien/ październik?
  • Re: USA wrzesien/ październik?

sikorkaxx > 14-10-2010, 0:11

aha i jakby co służę pomocą nasze marzenia o USA muszą się spełnić ! jeee

quaantaa > 14-10-2010, 16:33

dziewczyny nie wiem co o tym myśleć....

pisałam o rodzinie która zrezygnowała z udziału w programie CC i że miałąm leciec teraz 18 ale nic z tego. Co prawda miałam nowe matche ale wiadomo jak to one...

Wczoraj dostałam wiadomość od rodzinki do której miałam jechać, co u mnie i czy mam juz rodzine. odpisałam ze nie, ze ciagle czekam i takie tam. Dzisiaj dostałam kolejna wiadomosć czy mogą do mnie zadzwonić no i zmatchowali mnie z nimi jeszcze raz.

Nie powiem bardzo ich polubiłam, ale raz zrezygnowali i jakos moje zaufanie do nich troszke się zmniejszyło.

Czy na moim miejscu pojechałybyscie do tej rodzinki?

Dzisiaj ok 18 będa dzwonić wiec myśle ze dowiem sie czegos więcej.

malzielka > 14-10-2010, 16:53

hej quaantaa! jesli gadalas juz z ta rodzinka i wydaja sie byc w porzadku, to mysle, ze powinnas zaryzykowac. to ze wczesniej zrezygnowali nie oznacza, ze sa jacys nieuczciwy albo maja zle zamiary, moze po prostu cos im wypadlo, jakies problemy czy cos w tym stylu. ale jako operka z dwumiesiecznym stazem w USA moge ci poradzic, ze jezeli podczas rozmowy telefonicznej COKOLWIEK chociaz najmniejsza rzecz bedzie nie tak to nie radze brac rodzinki, bo jak bedziesz juz u nich to lepiej nie bedzie, a gorzej! i tez nie chce nikogo straszyc, ale wiekszosc rodzinek przez telefon jest swietna, a rzeczywistos na miejscu wszystko weryfikuje. mi sie udalo, rodzinka okazala sie nawet lepsza niz przypuszczalam, ale z 8 moich kolezanek z polski, z ktorymi lecialam 3 juz zmienily rodziny w ciagu pierwszego miesiaca:/ ja sama jak jechalam myslalam, ze wyczytalam wszystko na temat programu au pair i niewiele mnie zazkoczyc, a okazalo sie ze rzeczysistosc nie jest taka kolorowa...

quaantaa > 14-10-2010, 23:59

i wszystko jasne dlaczego wycofali się z programu.... rozwodzą się i obecnie zamiast do rodzinki jade do samotnej matki z 2 dzieci. Podała mi namiary do innej polki, która była 2 lata au pair znajoma jej obecnej au pair wiec o wszystko moge pytać po polsku co ułatwa sprawe

Wylot mam 15.11 czyli już za miasiac omg!

alusss > 15-10-2010, 15:01

quaantaa i dokad lecisz?? :lol:

quaantaa > 15-10-2010, 16:26

San Clemente CA

Haziusz > 15-10-2010, 22:29

Sorki że za smiecam temat ale nie wiem gdzie sie spytac

Dostaliscie moze płyty z proworku angielski dla au pair ??

Moglbym ktos wyslac na serwer zeby sciagnac

Z gory dzieki

sikorkaxx > 18-10-2010, 19:33

ja dostalam plytke z proworku

gadulec1234 > 26-10-2010, 16:23

Sikorka!!! Widze, że Ty jestes z Cieszyna mieszkamy od soebie ok15 km. Ale ta Polska mała

sikorkaxx > 26-10-2010, 22:17

łoo so cool mate ! to skad dokladnie jestes? wyjedzasz jako au pair lub juz jestes?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna