• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Wątek zamknięty
  • Sierpień/Wrzesień 2012 !
  • Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !

Tina > 20-05-2012, 11:08

I jak blonde? zero kontaktu?

A znasz może ich nazwisko? Poszukaj na FB

blonde > 20-05-2012, 11:47

No zero Kuuuurde, szkoda...

Mam ich nazwisko i już szukałam na wszystkie sposoby Ale to (jak sie okazało) jest dosyć popularne nazwisko zarówno w USA jak i w UK A 'moich' hostów nie znalazłam...

blonde > 20-05-2012, 17:30

Stwierdziłam dziś, że jak chce się coś zrobić dobrze, to trzeba zrobić to samemu! Przekopałam więc chyba z pół Internetu, hahaha, i znalazłam maila który (mam nadzieję) jest adresem 'mojej' hostki. I napisałam. W CA jest teraz jakoś przed 8, więc cały (wolny) dzień przed nimi. Och, mam nadzieję, że odpiszą! (i że to w ogóle jest ich e-mail )

Tina > 20-05-2012, 19:22

I bardzo dobrze

Trzeba próbować wszystkiego. To trzymam kciuki, żeby to był ich i się odezwali

blonde > 21-05-2012, 12:36

Jeeeee! Sukces!

Okazało się, że mail który wygrzebałam z netu należy do tej osoby, której szukałam, czyli hostki z CA!

Odpisała mi wczoraj (jej wczoraj, a moje dziś nad ranem ), że tak, to ona I że w tym tygodniu będą rozmawiać z jakimiś nowymi au pairkami i że wrócą do mnie (tylko nie zrozumiałam, czy teraz, czy 'w następnej turze', ale mam nadzieję. że jak najszybciej ). I powiedziała mi, że bardzo docenia to, że zadałam sobie tyle trudu, żeby się z nia skontaktować. Jea!

Jedyne co mnie martwi w całej sytuacji, to to, że wygląda na to, że agencja pomimo moich próśb nie skontaktowała się z nimi w tej sprawie Ale cóż, przynajmniej nauczyłam się z tego doświadczenia czegoś o sobie - że potrafię sobie sama poradzić! No i ze jestem mistrzem internetowego researchu

balbina > 21-05-2012, 12:52

ooo jaaa!

Gratuluję! Poszukiwania nie poszły na marne!

No szkoda, że agencja miała to w dupie ;/ale sama sobie dałaś radę

Tenzi > 21-05-2012, 13:09

Wow, blonde jesteś mistrzem Super, że hostka to doceniła. Oby teraz wszystko pomyślnie się potoczyło, póki co napewno wyróżniasz się z ich innych kandydatek, bo nieźle się wysiliłaś żeby ich znaleźć

Tina > 21-05-2012, 20:19

No to super Pani Detektyw :mrgreen:

Teraz trzymam kciuki, żeby się do Ciebie odezwali i żeby Ciebie wybrali

blonde > 21-05-2012, 20:31

Hahah, no ba! Jakby któraś miała problem z kontaktem do rodziny to zgłaszajcie się do mnie, to coś wygooglamy! Hahahhaha

Po przeczytaniu sto razy tego maila (który ma AŻ trzy zdania, ale ja umiem czytać pomiędzy nimi ) od hostki doszłam do wniosku, że chyba jednak najpierw przemaglują te 3 dziewczyny a dopiero później 'wrócą' do mnie. Chciałabym z nimi znowu gadać jak najszybciej! Ale muszę być cierpliwa...

juja > 23-05-2012, 21:24

Cześć Dziewczyny

Muszę sie pochwalić, mam 1 rodzinkę.

Mają 2 córki: 7 miesięcy i 3 latka. Bardzo śliczne wysłali mi zdjęcie.

Mieszkają w Fort Washington niedaleko Pensylwanii. Miałabym pracować do 45h, czyli norma.

Głównie zawozić 3 latke 3 razy w tygodniu do przedszkola i zajmować się 7 miesięczną dziewczynką oraz pomagać w sprzątaniu pokoju dzieci i robieniu prania dzieciom co jest chyba oczywiste.

Hostka jest analitykiem zachowania (nie wiem dokładnie co to oznacza) a Host handlowcem i pracuje 10 miesięcy w roku.

Dzisiaj mam rozmowę z nimi o północy, co myślicie ?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia