-
-
Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !
Tina > 20-05-2012, 11:08
I jak blonde? zero kontaktu?
A znasz może ich nazwisko? Poszukaj na FB -
blonde > 20-05-2012, 11:47
No zeroKuuuurde, szkoda...
Mam ich nazwisko i już szukałam na wszystkie sposobyAle to (jak sie okazało) jest dosyć popularne nazwisko zarówno w USA jak i w UK A 'moich' hostów nie znalazłam... -
blonde > 20-05-2012, 17:30
Stwierdziłam dziś, że jak chce się coś zrobić dobrze, to trzeba zrobić to samemu! Przekopałam więc chyba z pół Internetu, hahaha, i znalazłam maila który (mam nadzieję) jest adresem 'mojej' hostki. I napisałam. W CA jest teraz jakoś przed 8, więc cały (wolny) dzień przed nimi. Och, mam nadzieję, że odpiszą! (i że to w ogóle jest ich e-mail) -
Tina > 20-05-2012, 19:22
I bardzo dobrze
Trzeba próbować wszystkiego. To trzymam kciuki, żeby to był ich i się odezwali -
blonde > 21-05-2012, 12:36
Jeeeee! Sukces!
Okazało się, że mail który wygrzebałam z netu należy do tej osoby, której szukałam, czyli hostki z CA!
Odpisała mi wczoraj (jej wczoraj, a moje dziś nad ranem), że tak, to ona I że w tym tygodniu będą rozmawiać z jakimiś nowymi au pairkami i że wrócą do mnie (tylko nie zrozumiałam, czy teraz, czy 'w następnej turze', ale mam nadzieję. że jak najszybciej ). I powiedziała mi, że bardzo docenia to, że zadałam sobie tyle trudu, żeby się z nia skontaktować. Jea!
Jedyne co mnie martwi w całej sytuacji, to to, że wygląda na to, że agencja pomimo moich próśb nie skontaktowała się z nimi w tej sprawieAle cóż, przynajmniej nauczyłam się z tego doświadczenia czegoś o sobie - że potrafię sobie sama poradzić! No i ze jestem mistrzem internetowego researchu -
balbina > 21-05-2012, 12:52
ooo jaaa!
Gratuluję! Poszukiwania nie poszły na marne!
No szkoda, że agencja miała to w dupie ;/ale sama sobie dałaś radę -
Tenzi > 21-05-2012, 13:09
Wow, blonde jesteś mistrzemSuper, że hostka to doceniła. Oby teraz wszystko pomyślnie się potoczyło, póki co napewno wyróżniasz się z ich innych kandydatek, bo nieźle się wysiliłaś żeby ich znaleźć -
Tina > 21-05-2012, 20:19
No to super Pani Detektyw :mrgreen:
Teraz trzymam kciuki, żeby się do Ciebie odezwali i żeby Ciebie wybrali -
blonde > 21-05-2012, 20:31
Hahah, no ba! Jakby któraś miała problem z kontaktem do rodziny to zgłaszajcie się do mnie, to coś wygooglamy! Hahahhaha
Po przeczytaniu sto razy tego maila (który ma AŻ trzy zdania, ale ja umiem czytać pomiędzy nimi) od hostki doszłam do wniosku, że chyba jednak najpierw przemaglują te 3 dziewczyny a dopiero później 'wrócą' do mnie. Chciałabym z nimi znowu gadać jak najszybciej! Ale muszę być cierpliwa... -
juja > 23-05-2012, 21:24
Cześć Dziewczyny
Muszę sie pochwalić, mam 1 rodzinkę.
Mają 2 córki: 7 miesięcy i 3 latka. Bardzo śliczne wysłali mi zdjęcie.
Mieszkają w Fort Washington niedaleko Pensylwanii. Miałabym pracować do 45h, czyli norma.
Głównie zawozić 3 latke 3 razy w tygodniu do przedszkola i zajmować się 7 miesięczną dziewczynką oraz pomagać w sprzątaniu pokoju dzieci i robieniu prania dzieciom co jest chyba oczywiste.
Hostka jest analitykiem zachowania (nie wiem dokładnie co to oznacza) a Host handlowcem i pracuje 10 miesięcy w roku.
Dzisiaj mam rozmowę z nimi o północy, co myślicie ?