-
-
Re: USA wrzesien/ październik?
bucik55 > 12-10-2010, 11:32
Ja juz o sobie dziewczyny nie wspomne, w niespelna miesiac 10 rodzin na koncie, 10 rozmow (nie ze wszytkimi, ale z podwojnymi juz tyle mi wyszlo) i ciagle nic. albo rodzinki nawiedzone na max., albo wyczesane w kosmos a ja nie umiem plywac!i rozne inne dziwne rzeczy. ostatnio mialam tak czaderska rodzinke i co nie moga mnie wziac bo plywac nie umiem a dla nich to piorytet! . teraz czekam na odp od lekko nawiedzonej rodzinki spod nyc. jak mnie nie wybiora sposrod swoich 15 operek to ja nie wiem co ja zrobie w tym momencie. ani to czekac na nastepne ani to wszytko rzucac! ((. wiec ogolnie jest lipa -
martyna > 12-10-2010, 14:27
bucik nie łam się, wszystkie czekamyjak widać ciężkie czasy nastały i musimy uzbroić się w cierpliwość. Ja planowałam wyjazd na wrzesień/październik ale na tym etapie wiem, że na bank mi się nie uda. Liczę na listopad jak dobrze pójdzie Póki co zajmij sobie czymś czas, żeby nie myśleć o tym za dużo. -
bucik55 > 12-10-2010, 15:14
mieć 10 rodzin na koncie i ciagle nic, to troche nienormalne :/ -
quaantaa > 12-10-2010, 17:13
bucik ja miałam podobnie, z tą różnicą że ty z nimi gadałaś, a u mnie tylko siedzą na profilu i znikają.... to dopiero wkurzajace :/
martyna ma racje musimy uzbroić się w cierpliwośćciężkie czasy, bo najwiecej au pairek wyjeżdza w okresie wakacji i tak też zmieniają sie dziewczyny.... więc czekamy spokojnie i tyle -
bucik55 > 12-10-2010, 17:29
no ja jestem w takiej sytuacji, ze jaka rodzinka mi sie pojawi na prfilu to za 5 min mam maila z pyt kiedy moga do mnie zadzwonic. powiem ci ze juz sie zmeczylam tymi czestymi tel i odp codziennie na maile i dupa ;p
ale zyjemy dalej... -
quaantaa > 12-10-2010, 17:39
a ja sie zmeczyłam tym ciągłym zaglądaniem na maila, czy przypadkiem rodzinka czegoś ( w końcu) nie napisała
jak widać w oby dwie strony jest nie tak jak powinno być -
89dzoana89 > 12-10-2010, 19:15
[quote name="quaantaa"]a ja sie zmeczyłam tym ciągłym zaglądaniem na maila, czy przypadkiem rodzinka czegoś ( w końcu) nie napisała
jak widać w oby dwie strony jest nie tak jak powinno być[/quote]
A moze masz blednego maila podanego albo cos?
napisz do biura i poweidz ze zadna rodzinka sie do ciebie nie odezwala, ktora mialas na koncie!! -
sikorkaxx > 13-10-2010, 23:31
halo halo
przepraszam ze nie odpisywalam ale hehemalo co na necie bylam
wiec rodzinka jest dokladnie z Tenefly NJ, 30 min do NYC ( male miasteczko )
dziewczynka 6 lat i dwaj chlopcy w wieku 8 i 11 lat, wiekszosc czasu beda w szkolehosci mieli juz kilka au pairek, ale niestety jeszcze ani jednej polki dodam ze Ruby jest hinduskiego pochodzenia natomiast Jef to typowy amerykanki blondas, rozmawialam z nimi przez skype, wydaja sie bardzo mili a dzieci taaakie slodziaszcze hehe. Coz moimi glownymi obowiazkami w zajmowaniu sie dziecmi bedzie : przygotowanie ich rano do szkoly, zawiezienie ich do szkoly i rozne kołka, odrabianie lekcji itd...mysle ze spokooo wiec. (podobno lubia szkole ) )
Z tego co wiem Bianca ( 6letnia dziewczynka) w przyszlosci chce zostac au pairką i opiekowac sie dziecmi swoich bylych opiekunek ! czyz to nie slodkie)))) W tym tyg sie umowilam z nimi jeszcze raz na skype i mysle ze zapadnei decyzja....ahaaa i znalazlam sobie ich wczesniej na necie, akurat oni należą do CC Au Pair wiec spoko...... )) -
gadulec1234 > 14-10-2010, 0:02
sikorka jestem pod wrazeniem twojego video dla hostow!! jest super!
moj jest tak beznadziejny ze nawet nie chce go pokazywac, w porownnaiu z nagraniami innych dziewczyn to nie ma szans.
A w czym robials ten filmik?tzn w jakim programie jesli mozna wiedziec -
sikorkaxx > 14-10-2010, 0:09
hey !
dzieki wielkie !dużo się nad nim napracowałam ale warto było!
i ty też możesz mieć podobnykwestia pomysłu..i nagrania kilku filmików które trzeba będzie potem złączyć..
a potem to już wszystko na luzie idzierobiłam go w programie window movie maker , w kazdym kompie powinien byc no a ja ten filmik kilka razy poprawiałam heh..
dzieki wielkie ! bardzo milo mi sie zrobilo