-
-
Re: USA wrzesien/ październik?
quaantaa > 07-10-2010, 10:30
łosz ciub a to z jakiej firmy blokują wam profile?
ja jestem w CC i od miesiąca miałam kilka matchy, ale nikt nawet się nie odezwał :/ więc jakby mieli zablokować mnie za to, że to niby ja jestem wybredna to ja dziękuje...
dzoana masz racje oni uważają, że my mamy brać pierwszą lepszą rodzinkę która sie do nas odezwała i do nich jechać bo przecież nas WYBRALI, ale firma nie bierze pod uwagę, że to my będziemy się męczyć z tą rodzinką jak coś nie wyjdzie bo nie dogadaliśmy się przed wyjazdem i nie zgadzamy się z nimi w kilku kwestiach...
porażka :/
chloe to życzę powodzenia tutaj na miejscu, szkoda, że nie będzie Cię tam z nami, ale USA nie uciekną, a po licencjacie pojedziesz już spokojnie bez nerwów i będziesz mogła przebierać rodzinkami do woli -
89dzoana89 > 07-10-2010, 12:12
No i odblokowali mnie!!! co nie zmienia faktu ze nadal zadnej rodiznki na horyzoncie nie ma :?
Jednak nie ma to jak dzwonic do biura i powiedziec im kilka cieplych slowJa jade z Gawo, bucik z Proworku ale to nie polskie biura nas blokuja tylko APC sie we lbie poprzewracalo juz!! babka w polskim biurze powiedziala ze nie powinni mnie zablokowac bo nic zlego nie zrobilam tyle ze rodziny sa oburzone ze ktokolwiek ich nie chce i interweniuja w agencji amerykanskiej a ze placa wiecej to agencja spelnia ich zachcianki i blokuje profile... -
quaantaa > 07-10-2010, 12:34
nie no po prostu kaszana...
zapewne "cieszyliby" się, gdyby przyjechała do nich laska, która nie lubi ich dzieci byłaby z nimi tylko dlatego bo chce sobie pozwiedzać USA albo Bóg wie co jeszcze... i to byłby powód dla którego się na nich zgodziła.... zero jakiejkolwiek wyobraźni, cóż dalej czekamy na perfect match i tyle -
martyna > 08-10-2010, 11:10
czekamy i czekamy, a w międzyczasie zwiedzamy bez visycoś trzeba robić! -
quaantaa > 08-10-2010, 11:21
ojj tak już niedługo nasz trip, a póki co.... czekamy, czekamy i jeszcze raz czekamy -
gadulec1234 > 08-10-2010, 14:58
dziewczyny, a jak sie nie doczekamy??ja juz trace nadzieje. Wiaodmo, ze nie siedze na dupie , mam tu prace, swoje zycie itp. inne plany. Ale ja chce jechac i koniec kropka. I baaardzo przeraza mnie wizja ze mzoe do tego nie dosjsc:/ -
89dzoana89 > 08-10-2010, 21:32
Powiem wam ze ja coraz czesciej czuje ze ten wyajzd nie wyjdzie...
Za pierwszym razem odpuscilam po 3 meisiacach szukania i wyjechalam do anglii- nie zaluje ze sie tak stalo bo jestem bogatsza o nowe doswiadczenia, poprawilam angielski i nauczylam sie liczyc na siebie
Teraz room mam prawie 3 miesiace otwarty, dotad 4ry rodzinki na koncie, zablokowane konto przez kilka dni i zero perspektyw ze bedzie jakas fajna rodizna na horyzoncie w najblizszym czasie :?
Latwo byloby sie poddac i odpuscic ale tyle czasu, wysilku i nerwow wlozylysmy w zorganizowanie tego wyjazdu ze ja sie poddawac nie zamierzam :mrgreen: !!
Jedyny problem to ze nie iwem jak zorganiozowac zycie od stycznia jelsi do tej pory nie znajde rodiznki i nie wylece...w grudniu koncie operowanie w UK i jesli z USA nie wyjdzie to chce zostac w Anglii...co wiaze sie ze znalezieniem pracy, pokoju itp....ehhh :roll: -
sikorkaxx > 10-10-2010, 17:42
hey dziewczyny ! ja rowniez wybieram sie do USA, zaluje ze wczesniej nie wyslalam apliakcji ale mnie po prostu prawko trzymalo...zdalam je miesiac temu, a teraz jestem w trakcie rozmow z rodzinka z NJ -
89dzoana89 > 10-10-2010, 20:07
bucik ma rodzinke z NJ teraz;P
A co to dokladnie za rodzinka?
Kiedy chcesz wyleciec?? -
quaantaa > 12-10-2010, 11:00
ja już też powoli trace nadzieje na wyjazd....
zaczynam się zastanawiać nad przejściem do Proworku...
sikorka napisz coś więcej o rodzinie
dzoana jeszcze sie nie poddajemy!!! cierpliwie czekamy