• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

USA wrzesien/ październik?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• USA wrzesien/ październik?

• USA wrzesien/ październik?
  • Re: USA wrzesien/ październik?

bucik55 > 04-10-2010, 21:46

mi wlasnie odblokowali konto, uf. ale i tak to nie zmienia faktu, ze mam 4dni w plecy i przez to moglam miec jaks fajna rodzinke! a tu juz jestem na jakies n-tej str :/. ja to nie wiem co to za polityka ;p

89dzoana89 > 05-10-2010, 12:38

No to i ja sie dolacze do was dziewczny;P

Od 3 dni mam zablokowane konto!!! Niby wybrzydzam w wyborze stanu jak i wieku dzieci haha

Rodzinki mialam 4 w ciagu prawie 3 miesiecy gdzie 2 same zrezygnowaly, jedna potrzebowala kogos szybciej niz moglam wyleciec a ostatnia miala niespelna 2-letnie TROJACZKI i na taka odpowiedzialnosc to ja sie nie pisze... Teraz czekam az agencja polska sie porozumie z USA i odblokuja mi konto

Smiechu warte!!!!!

martyna > 05-10-2010, 13:08

hmmmm nie wiem od czego zależy blokowanie, moje konto jest ok tylko chyba rozpoczął się sezon ogórkowy

alusss > 06-10-2010, 12:52

89dzoana89 co ja tu czytam zablokowali Ci kato :?: :?: :!: :!: nie no co za ludzie.

gadulec1234 > 06-10-2010, 13:10

Dzoana mialam ten sam match z tymi trojaczkami z Chicago tez zrezygnowalam, za duza odpowiedzialnosc. I tez od polowy lipcja czekam na wyjazd , chce leciec z proworku..straszna kaszana teraz jest chyba juz nie wylece jak tak dalej pojdzie.

89dzoana89 > 06-10-2010, 13:25

Ja chce po nowym roku dopiero takze czasu sporo mam

Ale z tego co wiem to im dluzej sie ma aktywny room tym trudniej znalezc rodzinke bo nowe osoby wskakuja na pierwsze strony i sa widoczne dla rodzin...

a zablokowali mi profil poniewaz stwierdzili ze za bardzo wybrzydzam z lokalizacja i wiekiem dzieci!! Ejjjj no ale sorry bo mam zaznaczone w aplikacji ze nie cche dzieci ponizej 2-go roku zycia a takie dostaje;/ Porazka!!!!

alusss > 06-10-2010, 16:29

przesadyzm z tym blokowaniem :!: :!: ale nie martw sie 89dzoana89 napewno juz niedlugo Cie odblokuja i pojawi sie rodzinka z CA z jednym dzieciaczkiem heh :mrgreen:

alusss > 06-10-2010, 16:39

a znajac zycie to konta rodzinin napewno nie blokuja chociaż powinni :!: bo to zawsze oni sa bardziej wybredni niz my... :wink:

chloe > 06-10-2010, 19:28

Hej dziewczyny

Ja jednak przekładam wyjazd na za rok.

Może trochę moja w tym wina, bo pózno zabrałam się za aplikację, room otwarty miałam od sierpnia, przewineło się z 10 rodzinek, z czego połowa się nawet nie odezwała. Obecnie mam rodzinkę z Long Island, od trzech dni na koncie bez odzewu, trochę to denerwujące, ale co ja poradzę.

Plus taki, że przynajmniej zrobię tego licencjata. Aplikację już mam, więc w następnym roku tylko ją lekko zaktualizuję.

Wszystkim wyjeżdżającym jeszcze w tym roku życzę dużo szczęscia za oceanem i przygody życia! Nie zapominajcie dziewczyny pisać czasami na forum

89dzoana89 > 06-10-2010, 19:45

Konta blokuja bo glupie rodzinki z USA narzekaja ze ktos im odmowil! Przeciez my powinnysmy brac pierwsza rodzine, kajac sie i calowac ich po stopach ze nas chca a my mamy szanse leciec do USA;/ do tego to rodzinki placa mase kasy wiec to ich traktuja lepiej. nie zapomnijmy ze au pairek jest wiecej niz chetnych rodzin wiec jak wyrzuca kilka z programu czy zablokuja to na tym nie traca! Za to rodzinki czuje sie wyjatkowe bo spelniaja kazda ich zachcianke i karaja dziewczyny ktore ich nie chcialy.

Nie ma co...wesolo jest
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia