-
-
Re: USA wrzesien/ październik?
bucik55 > 04-10-2010, 21:46
mi wlasnie odblokowali konto, uf. ale i tak to nie zmienia faktu, ze mam 4dni w plecy i przez to moglam miec jaks fajna rodzinke! a tu juz jestem na jakies n-tej str :/. ja to nie wiem co to za polityka ;p -
89dzoana89 > 05-10-2010, 12:38
No to i ja sie dolacze do was dziewczny;P
Od 3 dni mam zablokowane konto!!! Niby wybrzydzam w wyborze stanu jak i wieku dzieci haha
Rodzinki mialam 4 w ciagu prawie 3 miesiecy gdzie 2 same zrezygnowaly, jedna potrzebowala kogos szybciej niz moglam wyleciec a ostatnia miala niespelna 2-letnie TROJACZKI i na taka odpowiedzialnosc to ja sie nie pisze...Teraz czekam az agencja polska sie porozumie z USA i odblokuja mi konto
Smiechu warte!!!!! -
martyna > 05-10-2010, 13:08
hmmmm nie wiem od czego zależy blokowanie, moje konto jest ok tylko chyba rozpoczął się sezon ogórkowy -
alusss > 06-10-2010, 12:52
89dzoana89 co ja tu czytam zablokowali Ci kato :?: :?: :!: :!: nie no co za ludzie. -
gadulec1234 > 06-10-2010, 13:10
Dzoana mialam ten sam match z tymi trojaczkami z Chicagotez zrezygnowalam, za duza odpowiedzialnosc. I tez od polowy lipcja czekam na wyjazd , chce leciec z proworku..straszna kaszana teraz jest chyba juz nie wylece jak tak dalej pojdzie. -
89dzoana89 > 06-10-2010, 13:25
Ja chce po nowym roku dopiero takze czasu sporo mam
Ale z tego co wiem to im dluzej sie ma aktywny room tym trudniej znalezc rodzinke bo nowe osoby wskakuja na pierwsze strony i sa widoczne dla rodzin...
a zablokowali mi profil poniewaz stwierdzili ze za bardzo wybrzydzam z lokalizacja i wiekiem dzieci!! Ejjjj no ale sorry bo mam zaznaczone w aplikacji ze nie cche dzieci ponizej 2-go roku zycia a takie dostaje;/ Porazka!!!! -
alusss > 06-10-2010, 16:29
przesadyzm z tym blokowaniem :!: :!: ale nie martw sie 89dzoana89 napewno juz niedlugo Cie odblokuja i pojawi sie rodzinka z CA z jednym dzieciaczkiem heh :mrgreen: -
alusss > 06-10-2010, 16:39
a znajac zycie to konta rodzinin napewno nie blokuja chociaż powinni :!: bo to zawsze oni sa bardziej wybredni niz my... :wink: -
chloe > 06-10-2010, 19:28
Hej dziewczyny
Ja jednak przekładam wyjazd na za rok.
Może trochę moja w tym wina, bo pózno zabrałam się za aplikację, room otwarty miałam od sierpnia, przewineło się z 10 rodzinek, z czego połowa się nawet nie odezwała. Obecnie mam rodzinkę z Long Island, od trzech dni na koncie bez odzewu, trochę to denerwujące, ale co ja poradzę.
Plus taki, że przynajmniej zrobię tego licencjata. Aplikację już mam, więc w następnym roku tylko ją lekko zaktualizuję.
Wszystkim wyjeżdżającym jeszcze w tym roku życzę dużo szczęscia za oceanem i przygody życia! Nie zapominajcie dziewczyny pisać czasami na forum -
89dzoana89 > 06-10-2010, 19:45
Konta blokuja bo glupie rodzinki z USA narzekaja ze ktos im odmowil! Przeciez my powinnysmy brac pierwsza rodzine, kajac sie i calowac ich po stopach ze nas chca a my mamy szanse leciec do USA;/ do tego to rodzinki placa mase kasy wiec to ich traktuja lepiej. nie zapomnijmy ze au pairek jest wiecej niz chetnych rodzin wiec jak wyrzuca kilka z programu czy zablokuja to na tym nie traca! Za to rodzinki czuje sie wyjatkowe bo spelniaja kazda ich zachcianke i karaja dziewczyny ktore ich nie chcialy.
Nie ma co...wesolo jest