• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

absolwentki rocznik 2005 ;)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• absolwentki rocznik 2005 ;)

• absolwentki rocznik 2005 ;)
  • Re: absolwentki rocznik 2005 ;)

Emm > 12-07-2005, 19:15

Boze, musze sie gdzies wyzalic i robie to tu.Jestem tak wsciekla, ze zaraz sie chyba porycze.Faceci tego nie zrozumieja, ale kobity tak. W zeszlym roku kupilam sobie buty na slub przyjaciolki, chodzilam za nimi tydzien, dzien w dzien, w koncu trafilam-to sa biale buty, wiec trudno trafic ladne, a ja w koncu trafilam. W tym roku tez mam slub przyjaciolki- w sierpniu-i cos mnie tknelo, poszlam na strych poszukac butow ( bo mielismy remont w domu i wszystkie buty poszly na strych) i kurwa ich nie ma!!!!Przeszukalam caly strych, siostra przeszukala, mam, potem caly dom, kurwa nie ma tych pierdolonych butow!!!!!Nie wyobrazam sobie, zebym kurwa miala teraz spedzic tydzien na szukaniu nastepnych, bo nie mam na to czasu,teraz latam z papierami, potem wyjezdzam na wakacje, wydawac na nie pieniedzy, bo nie mam pieniedzy na pierdolone biale buty na slub i kurwa, wszystko mnie juz wkurwia.

Do tego najprawdopodobniej nie wylece 12 wrzesnia, bo pizdy z cc robia wszystko, tylko nie pracuja. Do tego bede musiala miec trzecia dawke hepatitis B w Stanach i nie wiem, jak ja to zalatwie, a najlepsze jest to, ze w ferworze u lekarza przez to wypelnianie papierow zapomnialam jej powiedziec o najwazniejszym i kurwa chuj-najwyzej zdechne w tych Stanach.

jak mnie to wszystko juz wkurwia!!!!

Musialam sie wypisac i sorry za przeklinanie, ale trudno.

I nie mam okresu.

MONIKA > 12-07-2005, 19:47

No stara, widze ze maila mam od Ciebie, zaraz wracam, lece czytac. :wink:

monica07 > 13-07-2005, 2:29

Emm poszukaj tych butow na spokojnie i zajrzyj tam gdzie myslisz ze ich nie ma! ja tak mialam kilka razy

Co do naszego 'biura' to mnie dzis tak podniosly te babska cisnienie ze...

Dzownie i sie pytam kiedy beda moje papiery wizowe bo nei wiem kiedy sie umawiac do konsula.

A tam mi klientka wyskakuje prawie ze z krzykiem ze jak beda to sie dopiero bede mogla umawiac, ze skad ja mam taka informacje ze tak szybko ida dokumenty, ze to musi trwac, etc.

Przeciez od momentu drydniecia na goraca linie czeka sie dziesiec dni na wizyte u konsula. Dziesiec dni. Nie bede wypelniala papierow dziesiec dni wiec cche wiedziec wczesniej kiedy je mneij wiecej dostane zeby skrocic te formalnosci do minimum.

Ja jej na to ze przeciez chcialam tylko spytac bo niejaka Emily z biura w Bostonie powiedziala ze wszytsko teraz pojdzie quicly bo juz jets match itepe.

I to nie byla Asia S. bo Asia jest do bolu slodka. To byl jakis babsztyl niewiadomo jaki :evil: nawet sie nie przedstawila.

wku***j? mnie te z double wiadomo co.

Emm > 13-07-2005, 8:43

10 dni??????To juz na bank nie zdaze wyjechac 12 wrzesnia.

No nic, dzis tam ide i poinformuje jasnie panie, ze maja mi przesunac termin wylotu, bo biuro sie nie wyrobilo.

Ciekawe, co powiedza.

No, aska S. tez zawsze jak do mnie dzwoni to ochy i achy.

glupie cipy.

ale przynajmniej moze zdaze sie w PL zaszczepic na trzecia dawke hepatitis B, bo tak to bym w stanach musiala.

monica07 > 13-07-2005, 11:00

Emm tak mi sie wydaje ze 10 dni! No moj brat wczoraj byl w ambasadzie (on wyjezdza do stanow na rok w liceum) a dzwonil zeby sie umowic na wizyte 10 dni wczesniej. I mu powiedzieli ze taka jest procedura.

Zaraz sobie zadzwonie do naszych cipek z biura i moze sie dowiem chociaz o przypuszczalna date kiedy dostane moje papiery.

:roll:

Emm > 13-07-2005, 11:08

ja dzwonie do nich kolo 13, zeby sie przygotowaly, ze dzis przyjade po 16-stej.jak zadzwonisz to napisz , co ci powiedzialy.

kasik > 13-07-2005, 11:39

Ja mialam termin na wizyte w ciagu niecalego tygodnia, wiec nie wiem od czego to zalezy.

Emm > 13-07-2005, 11:48

jesli by mi dzis kazaly sie umowic, to moze bym jeszcze zdazyla ( a papiery by doszly w ciagu tych kilku dni albo i nie)

kasik > 13-07-2005, 11:51

Aga to dlaczego ja myslalam, ze Ty juz jestes umowiona na 18???

Nie masz jeszcze papierow :?:

monica07 > 13-07-2005, 11:53

rozmawialam z aska s.

Jest jakas obsuwa w czasie rzeczywiscie Emm, mowi ze czeka jeszce na papiery osob ktore byly zaakceptowane 2 tygodnie temu.

Mi obiecala papiery w przyszlym tygodniu pod koniec. Zobaczymy ile bedzie tych obeitnich!

A date wylotu mam 15 sierpnia wiec nie zalapaie sie z wami leneczka tego 1 lub 8.

Powiedziala ze na wizyte u konsula czeka sie około tygodnia do 10 dni.

Jestem wkur**** :evil:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia