• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

USA wrzesien/ październik?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• USA wrzesien/ październik?

• USA wrzesien/ październik?
  • Re: USA wrzesien/ październik?

bucik55 > 04-10-2010, 12:33

a powiedz mi droga kolezanko dokladnie skad mialas te rodzinki spod Bostosnu i SF i jakie dzieciaczki, bo tez mialam na profilu rodzinki spod Bostonu i SF, ktre ze mna sobie w kulki lecialy!

quaantaa > 04-10-2010, 18:12

CA rodzinka z San Rafael, 3 dzieci: bliźniaki 8 letnie i 6 letnia dziewczynka

CT New Canaan 2 dzieci chłopiec i dziewczynka nie pamietam juz ich wieku

fajnie gdyby te rodzinki przynajmniej sie odzywały....a tu nic siedzą na profilu i nagle znikają grrr

zaczyna się to robić wkurzajace

bucik55 > 04-10-2010, 18:19

no to nie te same. ty juz o wkurzaniu sie nic nie mow. jakbys wiedziala w jakiej ja jestem sytuacji, to bys dopiero padla!

quaantaa > 04-10-2010, 18:31

jak juz pewnie sie zorietowałaś w sytuacji ja miałam 18.10 leciec do NY a później do CA... rodzinke miałam od 2 m-cy z czego zrezygnowali z udziału w programnie au pair nawet nie informujac mnie o tym dowiedziałam sie jak na mailu zobaczyłam wiadomość o matchu z nową rodzinką, a zaraz za nim dostałam maila od mojej niedoszłej LCC to dopiero był szok :/

a teraz rodzinki tylko wchodzą na mój profil "zwiedzją" go i znikają grrr

bucik55 > 04-10-2010, 18:52

ooo to jeszcze lepiej niz ja. mi zablokowali konto bo mialam kilka rodzinek ktre ponoc sobie olewam! a to rodzinki ze mna w kolki ostro leca! laczmy sie w bolu siostro. pomiataja nami jak tylko chca!

quaantaa > 04-10-2010, 19:01

taa dokładnie!! a my tylko chcemy wyjechać! czy wymagamy od nich aż tak dużo?

a z jakiej firmy chcesz jechać? bo chyba ta informacja mi umknęła

ja jade z CC a przynajmniej taki mam zamiar

bucik55 > 04-10-2010, 19:09

z P. powiem ci maskara z tym wszytkim. mnie to zaczelo troche irytowac i dobijac. czlowiek sie stara jak tylko moze a tu takie jaja :/. i taka rodzinka nie ponosci zadnych konsekwencji, jakbysmy my zrezygnowaly to bul kupe kasy za rezygnacje! i niby zyjemy w demokratycznych panstwach! za takie cos to powinni ci zrobic jaks reklame zebys mogla znalezc szybko rodzinke i to wszytko zrekompensowac, bo to sie w glowie nie miesci.

quaantaa > 04-10-2010, 19:30

do pewnego czasu miałam tak, ze jak rodzinka mi zrezygnowała to tego samego dnia albo następnego miałam juz następna na profilu... ale co z tego skoro posiedzieli do 3 dni i znikali nawet nic nie pisząc. LCC dała namiary matce z 2 chłopców miala sie odezwać i też cisza była:/ takie to zagmatwane. No i teraz nie ma "sezonu" na wyjazdy au pair :/ z tego co się zoriętowałam najwiecej rodzin jest przed rokiem szkolnym... dlatego mamy też to takie utrudnione

cóż uczą nas cierpliwości i wytrwałości cechy jakże przydatne w opiece nad dzieciakami

bucik55 > 04-10-2010, 20:09

ja na brak odzywajacych sie rodzinek nie narzekalam, po wejscu na profil za chwile mialam maila. i co z tego jak zablokowali mi profil z bezsensownych powodow! eh

quaantaa > 04-10-2010, 21:27

no to masz sie super, ja tylko widze rodzinki i na tym koniec i jak tu sie przełamywać w gadaniu, skoro oni się nie odzywaja straszne to :O(
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia