• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair USA 2013! cz.2

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair USA 2013! cz.2

• Au Pair USA 2013! cz.2
  • Re: Au Pair USA 2013! cz.2

socho > 16-04-2013, 16:35

Chwileczkę, ja nie chciałam nikogo urazić, oczerniać biura Gawo, ani nic z tych rzeczy. Po prostu napisałam, ze była niezadowolona (jednozdaniowa odpowiedź na kilka moich pytań po 4 dniach nie jest czymś, czego bym oczekiwała). Jest bardzo wiele osób zadowolonych - i bardzo dobrze.

Więc nie rozumiem skąd tyle negatywnej energii w stosunku do mojej wypowiedzi...

olusz > 16-04-2013, 16:36

także tego, przerwę ładnie i powiem, że rozmawiałam z drugą rodzinką i relacja na blogu http://olamarysia.blogspot.com/

balbina > 16-04-2013, 17:04

[quote name="socho"]Chwileczkę, ja nie chciałam nikogo urazić, oczerniać biura Gawo, ani nic z tych rzeczy. Po prostu napisałam, ze była niezadowolona (jednozdaniowa odpowiedź na kilka moich pytań po 4 dniach nie jest czymś, czego bym oczekiwała). Jest bardzo wiele osób zadowolonych - i bardzo dobrze.

Więc nie rozumiem skąd tyle negatywnej energii w stosunku do mojej wypowiedzi...[/quote]

No dokładnie, wypowiedziałaś się - opisałaś swoje doświadczenie i o co ta kłótnia?

Tak było i JUŻ nikt tego nie zmieni. AMEN

oluszu -- oooo już czytam

balbina > 16-04-2013, 17:08

Kurczę, szkoda że tak późno Cię chcą :<

ale nawet jakby jak Ci taka temperatura nie odpowiada to może nie ma sensu się pchać tam? Bo niby byś mogła zapytać czy daliby radę trochę szybciej wziąć au pair :<<<

olusz > 16-04-2013, 17:10

Pytałam, ale nie dadzą rady, bo wyjeżdżają na cały sierpień do Grecji do męża i wracają dopiero 31.08 do siebie no nic, to dopiero druga rodzinka

agniesia > 16-04-2013, 17:35

Ja mogę jedynie dodać, że APC po stronie amerykańskiej funkcjonuje bez zarzutów a to jednak oni a nie GAWO będzie się Wami zajmowało już tutaj. Z tego co mówiła mi moja rodzinka zarówno CC jak i APC są jednymi z najbardziej popularnych agencji. W mojej okolicy znam ludzi tylko z tych dwóch biur. Oprócz tego lot powrotny zapewniony jest z miejsca, w którym się mieszka a nie z Nowego Jorku, jak to (z tego co pamietam) jest gdzie indziej. Dodatkowo myślę, że fakt, że w GAWO nie trzeba dodatkowo płacić za ubezpieczenie rozszerzone jest dużym plusem. Takie sprawy praktyczne, bo ludzie zadowoleni i nie zadowoleni wszędzie się znajdą A to ile będziecie mieli rodzinek na profilu nie zależy od agencji tylko od tego jak się zaprezentujecie, jakie macie doświadczenie i w jakim czasie wyjeżdżacie. AMEN.

californiadreaming > 16-04-2013, 18:27

[quote name="balbina"]
    [quote name="californiadreaming"]
    [quote name="balbina"]californiadreaming - bylaś/łeś już kiedyś w USA?[/quote]

Who knows?!?... who knows?![/quote]

I KNOW :d

jako moderatorzy mamy wtyki do pewnych informacji, także sama sobie już sprawdziłam - powiedz jak tam leci w pięknym mieście ;D[/quote]

I tak cię lubię . Ty to może do FBI zaaplikuj, zamiast tracić czas na aupairowanie, co? ;D Podobno IP pokazuje tylko skąd się łączysz, a nie gdzie jesteś. I ty możesz zostać obywatelem świata .

madz > 16-04-2013, 18:38

[quote name="agniesia"] Dodatkowo myślę, że fakt, że w GAWO nie trzeba dodatkowo płacić za ubezpieczenie rozszerzone jest dużym plusem. [/quote]

jak ostatnio patrzylysmy z dziewczynami to jednak te ubezpieczenia sie roznia, na korzyść tych platnych.

merti > 16-04-2013, 19:27

californiadreaming, ale odpowiedz na pytani Balbiny Jak tam wiosna w piknym mieście??

californiadreaming > 16-04-2013, 20:15

[quote name="merti"]californiadreaming, ale odpowiedz na pytani Balbiny Jak tam wiosna w piknym mieście??[/quote]

Breezy with plenty of sun. A tak na serio, to balbina taka spryciula, że sobie sprawdzi pogodę czy porę roku w moim pięknym mieście, jak będzie chciała, także luzik. Ale nie pytała o wiosnę, jeśli sie nie mylę. Pytała, jak mi leci. A dziękuję, nie najgorzej, nie narzekam .
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia