-
-
Re: Au Pair USA- 2012
Astrid > 21-03-2012, 21:36
Hm a teraz jakie wrażenie odniosłaś? Opowiedz coś!O co pytali? -
rafcioo28 > 21-03-2012, 22:06
no własnie, chwal sie
A skad ta rodzinka jest wgl? -
mamecia > 22-03-2012, 0:31
chwalę się! : Rodzinka z Nowego Jorku dokładniej Greenwich Village, więc jak dla mnie - spełnienie marzeń!! W sumie u mnie było to tak, że hostka bardzo dużo gadała. Nie dała dojść do słowa, a jak przyszło do zadawania pytań to pytałam o głupoty bo już nie miałam za bardzo o coPytania to pierwsze najbardziej spodziewane to czy mogę opowiedziec coś o sobie, o swoich zainteresowaniach itd., dlaczego chcę zostać operką i dlaczego akurat w stanach, jak długo mam prawko. I takie tam podstawowe pytania. Więc tragedii nie było i jakoś to przeżyłam -
rafcioo28 > 22-03-2012, 0:41
wow, jaki szałno zauważylem ze najwiecej ludzi wyjeżdza w okolice Nowego Jorku, głownie stany wschodniego wybrzeża, dlaczego?
Zazdroszcze Ci, juz nie moge sie doczekac takiej rozmowy
pozdrawiam -
mamecia > 22-03-2012, 0:49
Dlaczego tak jest to Ci nie powiem, bo nie wiemMoże tam goszczenie operek jest bardziej na porządku dziennym niż na zachodnim Sama sobie zazdroszczę no i póki co nie mogę uwierzyć, że ten sen się spełnia Ale narazie nie chcę się cieszyć na zapas, bo różnie to bywa. A rozczarowań nie lubię, więc wolałabym tego uniknąć -
rafcioo28 > 22-03-2012, 0:51
no wiem wiem o co Ci chodzi, ja jestem pewny ze uda Ci sie, przy okazji i mihehe najważniejsze to pozytywne nastawienie.
to dopiero pierwsza rodzinka czy juz któraś z kolei ? i kiedy masz zamiar leciec ?
pzdr -
mamecia > 22-03-2012, 1:03
Przez mój room przewinęło się już chyba z 10 rodzin. Pojawiali się, znikali i nic więcej. A to pierwsza, z która miałam jakikolwiek kontakt -
balbina > 22-03-2012, 14:10
A ja czekam na otwarcie roomu ;x
Planuje wyjazd 1 pazdziernika - mialo byc wczesniej, ale przesunelam
Pamietam jeszcze jak byl wrzesien i znowu spotkalam w internecie program au pair ( znowu, bo pierwszy raz bylo to 3 lata temu i mialam jechac oczywiscie, ale zapomnialam o tym kompletnie, ale jak widac TAK MIALO BYC i znowu trafilam)
W sumie zaraz wakacje a jak to wakacje - szybko minal -
rafcioo28 > 04-04-2012, 21:32
witam wszystkich!!!1
Jak tam przygotowania?, nikt nic nie pisze -----------cisza
ja juz mam room otworzony od 1,5 tygodnia i nic .. cisza:/, ale narazie nie przejmuje sie tym bardzo, bo mam czas do konca czerwca... czy 3 miesiace to duzo? mysle ze tak ..
co tam u was?
Piszcie !!!!!!!!!!!!1 -
mamecia > 04-04-2012, 22:14
Trzeba być cierpliwym, ja na nowo przechodzę cały proces aplikacji, bo zdecydowałam się lecieć na dwa fronty z CC i Proworkiemhehe Może w Prowork czeka mnie więcej szczęścia