-
-
Re: Czym latacie?Gdzie kupujecie bilety?
Nitka > 03-09-2012, 0:54
Ja też nie wyobrażam sobie podróży tak dalekiej autokarem... Za długo, za drogo, zbyt niewygodnieZ reguły rezerwuje loty Ryanairem lub Wizzairem, czasem Air France, ale te są bardzo drogie. Natomiast ostatnio załatwiłam sprawę za ciężkiego bagażu, wysyłając całą walizkę jako paczkę z europarcels. I do domu wracałam tylko z bagażem podręcznym. Wyszło to bardzo tanio i wygodniej. -
marika1 > 03-09-2012, 15:05
ryanair, wlansie bede rezerwowac, do montpellier - kupuje najpierw do brukseli, czekanie pare godzinek i dalej do monpellier, za wszystko place okolo 280 zl , w tym za bagaz 20 kg -
klaus > 02-10-2012, 12:23
mam pytanie odnosnie lotow Angila-Polska...czy jezeli zarezerwuje i kupie bilet na polskiej stronie przewoznika bede musiala poniesc jakies koszty dodatkowe? czy jest to bez roznicy czy kupuje na stronie angielskiej czy polskiej?z gory dziekuje za pomoc -
angelaa > 02-10-2012, 21:12
bez różnicy i taak będziesz musiała zapłacić -
Kami > 07-10-2012, 18:37
Hej mam pytanie jesli chodzi o powrot na swieta. Na ile zazwyczaj wracacie (tydzien moze dwa) i czym. W jakim terminie tuz przed swietami? Bilety sa strasznie drogie jesli chodzi o samolot, no ale chyba nie bede miala innego wyjscia, zeby wrocic samolotem;/ -
Kami > 07-10-2012, 18:38
A i najlepiej kiedy kupic, zarezerwowac bilet duzo osob wraca do PL na swieta (chyba...) -
PolishGirl > 07-10-2012, 19:10
mnóstwo osób wraca na święta do PL. ja już mam kupione bilety. i z tego co obserwuje to cena biletów jak na razie rośnie z dnia na dzień. A co będzie dalej to trudno powiedzieć. podejrzewam, że raczej taniej nie będzie. -
agata. > 07-10-2012, 20:18
Zerknęłam na ceny biletów i poniżej 1300,-zl nie ma żadnego lotu z Dublina do PL 8O
A moi hości od 2tyg namyślają się czy łaskawie pozwolić mi zostać też na Sylwestra w PL. :evil: -
Kami > 07-10-2012, 23:15
o kurcze juz masz zarezerwowany 8O Kurde ja nawet nie rozmawialam tak do konca z Hostami o terminie powrotu na swieta i z swiat no ale widze ze jutro bede musiala sie za to wziasc tym bardziej ze chce wrcic na 2 tyg (mam prawo do 4 tyg urlopu). Jak patrzylam na bilety to ponad 200£ w obie strony... -
margerich > 08-10-2012, 21:33
ja mam przykładowo 10 dni wolnego, więc lekko ponad tydzień. Kupiłam bilety jeszcze w sierpniu z Wizzaira i zaplaciłam coś ok 1300 złotych więc są naprawdę drogie... tyle że trzeba też patrzec na godzinę powrotu. Jeśli weźmiesz o 6 rano, to będzie taniej.