• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Czym latacie?Gdzie kupujecie bilety?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Czym latacie?Gdzie kupujecie bilety?

• Czym latacie?Gdzie kupujecie bilety?
  • Re: Czym latacie?Gdzie kupujecie bilety?

Nitka > 03-09-2012, 0:54

Ja też nie wyobrażam sobie podróży tak dalekiej autokarem... Za długo, za drogo, zbyt niewygodnie Z reguły rezerwuje loty Ryanairem lub Wizzairem, czasem Air France, ale te są bardzo drogie. Natomiast ostatnio załatwiłam sprawę za ciężkiego bagażu, wysyłając całą walizkę jako paczkę z europarcels. I do domu wracałam tylko z bagażem podręcznym. Wyszło to bardzo tanio i wygodniej.

marika1 > 03-09-2012, 15:05

ryanair, wlansie bede rezerwowac, do montpellier - kupuje najpierw do brukseli, czekanie pare godzinek i dalej do monpellier, za wszystko place okolo 280 zl , w tym za bagaz 20 kg

klaus > 02-10-2012, 12:23

mam pytanie odnosnie lotow Angila-Polska...czy jezeli zarezerwuje i kupie bilet na polskiej stronie przewoznika bede musiala poniesc jakies koszty dodatkowe? czy jest to bez roznicy czy kupuje na stronie angielskiej czy polskiej? z gory dziekuje za pomoc

angelaa > 02-10-2012, 21:12

bez różnicy i taak będziesz musiała zapłacić

Kami > 07-10-2012, 18:37

Hej mam pytanie jesli chodzi o powrot na swieta. Na ile zazwyczaj wracacie (tydzien moze dwa) i czym. W jakim terminie tuz przed swietami? Bilety sa strasznie drogie jesli chodzi o samolot, no ale chyba nie bede miala innego wyjscia, zeby wrocic samolotem;/

Kami > 07-10-2012, 18:38

A i najlepiej kiedy kupic, zarezerwowac bilet duzo osob wraca do PL na swieta (chyba...)

PolishGirl > 07-10-2012, 19:10

mnóstwo osób wraca na święta do PL. ja już mam kupione bilety. i z tego co obserwuje to cena biletów jak na razie rośnie z dnia na dzień. A co będzie dalej to trudno powiedzieć. podejrzewam, że raczej taniej nie będzie.

agata. > 07-10-2012, 20:18

Zerknęłam na ceny biletów i poniżej 1300,-zl nie ma żadnego lotu z Dublina do PL 8O

A moi hości od 2tyg namyślają się czy łaskawie pozwolić mi zostać też na Sylwestra w PL. :evil:

Kami > 07-10-2012, 23:15

o kurcze juz masz zarezerwowany 8O Kurde ja nawet nie rozmawialam tak do konca z Hostami o terminie powrotu na swieta i z swiat no ale widze ze jutro bede musiala sie za to wziasc tym bardziej ze chce wrcic na 2 tyg (mam prawo do 4 tyg urlopu). Jak patrzylam na bilety to ponad 200£ w obie strony...

margerich > 08-10-2012, 21:33

ja mam przykładowo 10 dni wolnego, więc lekko ponad tydzień. Kupiłam bilety jeszcze w sierpniu z Wizzaira i zaplaciłam coś ok 1300 złotych więc są naprawdę drogie... tyle że trzeba też patrzec na godzinę powrotu. Jeśli weźmiesz o 6 rano, to będzie taniej.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna