-
-
Re: USA wrzesien/ październik?
maria_kujpom > 16-07-2010, 21:41
trzymam bezustannie. ;D
Daj znac co i jak. -
ibiego > 17-07-2010, 22:25
a co to za rodzinka quantaa i skad? -
martyna > 18-07-2010, 19:45
dziewczyny potrzebuję rady. Jestem w CC i na moim koncie siedzi rodzinka, która jednak mnie nie przekonuje. Nie chcę żeby blokowali mój profil. Powinnam do nich napisać i podziękować? Wy już macie doświadczenie. Napiszcie proszę co robicie w takich sytuacjach -
maria_kujpom > 18-07-2010, 20:06
Moim zdaniem powinnas napisac do biura bo jedziesz tam na rok i ten rok powinien byc taki jaki sobie wymarzylas.! -
martyna > 18-07-2010, 20:11
no juz wlaśnie tam dzwonilam w piatek, a oni mi kazali czekac. Mialam wrażenie ze oczekuja iż każdy wybierze 1 rodzine. A ja chce byc zadowolona z wyboru i nie poddawac sie naciskowi z "góry". Czasami po prostu sie widzi od poczatku, że to nie TO... -
martyna > 18-07-2010, 20:29
wyslalam maila do cc. Napisalam, ze niestety rodzina mi nie odpowiada. Mam nadzieje ze jutro odblokuja mi konto i znajda sie nastepni -
maria_kujpom > 18-07-2010, 22:10
Wlasnie slyszalam, ze dziewczyny w takiej sytuacji jak ty dzwonia zeby odblokowali a oni przeciagaja to nawet do 2 tygodni... choc nie zawsze, raz o takiej sytuacji slyszalam. -
martyna > 18-07-2010, 22:52
wiec ja postanowilam sama zadziałac. Odpisalam hostce na maila. Stwierdzilam, ze tak bedzie grzeczniej, jesli wyjasnie osobiscie co i jak. No i tym sposobem odblokuja mi kontoZobaczymy co cc na to -
ell > 19-07-2010, 11:12
dziewczyny, najprościej i najszybciej jest wtedy kiedy rodzina z Was rezygnuję. Ja bardzo nie chciałam lecieć do jednej rodziny, bo mieszkali w lesie, więc napisałam im, że bardzo fajnie mi się z nim rozmawiało, ale niestety okazało się, że ze względu na sprawy na uczelni mogę lecieć do USA dopiero miesiąc później. Podziękowali mi za to, że ich poinformowałam i tego samego dnia miałam już nową rodzinę na koncie. Mogę wam powiedzieć jedno - dzwonienie/pisanie do CC, nie daje rezultatów :evil: -
quaantaa > 19-07-2010, 13:46
Już pisze.
już wyjaśniam ell
Rodzinkę mam z CA, 2 dzieci dziewczynka 9 i chłopczyk 2, świetnie się z nimi pisze, praktycznie zaraz bądź do 2h po napisaniu wiadomości mam odpowiedź, ale nie wiem co teraz myśleć...Mimo, że maile pisze się z nimi super, rozmowa z matka dzieci też wydawała się ok, nie rozumiem dlaczego ojciec dzieci napisał wiadomość, że zadzwoni ok 18, później że nie da rady bo ma dużo telefonów w pracy. Zapytał czy może zadzwonić dnia następnego (sobota) i od tego momentu cisza...aż to do nich nie podobne!!!