• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Kto jest teraz w Niemczech?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Niemcy

• Kto jest teraz w Niemczech?

• Wątek zamknięty
  • Kto jest teraz w Niemczech?
  • Re: Kto jest teraz w Niemczech?

Iwośka > 13-10-2011, 16:10

Cześć :-)

Najbliższy rok spędzę w okolicach Frankfurtu nad Menem, dokładnie w Eschborn i myślę, że miło by było czasem spotkać się ,pogadać, iść na jakieś zakupy czy nawet ponarzekać -tak po polsku

Mój mail: <a href="mailto:monika_buzka8@wp.pl">monika_buzka8@wp.pl</a>

Pozdrawiam

domika > 18-10-2011, 23:26

Z chęcią poznam kogoś z okolic Stuttgartu, jestem w Bad Liebenzell takiej dziurze między Pferzheim a Calw więc jestem spragniona jakiegoś towarzystwa. Jedyna operka w okolicy jest dość przerażona i na razie mało komunikatywna. Moje gg 13329717 - zaparaszam.

strzygaxd > 22-10-2011, 1:47

Ja bardzo chętnie poznałabym kogoś z Hamburga.prawdopodobnie będę tam od 1 listopada do maja i nie ukrywam,że było by fajnie mieć z kim wyjsć

skamilka > 22-10-2011, 14:45

hej dziewczynki!! A ja jestem już dwa miesiące w Goppingen, może jest ktoś tutaj też?? pozdrawiam cieplutko

marta-x > 22-01-2012, 13:27

Hej czy jest ktos w okolicach Bonn lub Koloni?? ja jestem tu od wrzesnia i z chceia bym kogos poznala i spedzila milo czas moj e-mail <a href="mailto:marta-x-87@o2.pl">marta-x-87@o2.pl</a> pozdrawiam

skorpionica > 02-05-2012, 1:13

Witam,

od kilku tygodni jestem au pair w Dortmundzie? chetnie poznam inne au pair'ki <a href="mailto:b.jolanta@wp.pl">b.jolanta@wp.pl</a>

nanahah > 05-05-2012, 14:50

jak znalazłyście swoje nowe rodzinki? ja szukam jakiejś rodziny w Niemczech na okres od 1 czerwca do 10 września (mniej więcej) i nic, wszyscy chcą na min. pół roku..

kokardka111 > 06-05-2012, 14:10

Hej szukam znajomy mieszkających w okolicach Wilhelmshaven albo w Wilhelmshaven podaje swoje gg 11 69 49 81 ja zostaje tu do końca września.

halbigowa > 16-05-2012, 21:26

bad hersfeld (hessen) i okolice

martitta1992 > 18-05-2012, 20:28

Hej. Jest ktoś w okolicach Munster Jeżeli tak to proszę o kontakt. <a href="mailto:martitta1992@o2.pl">martitta1992@o2.pl</a>

Pozdrawiam
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia