-
-
Re: Prezenty dla Host-rodziny
Lieveke > 12-05-2006, 23:24
Cytat:wiem ze glupio, ale jesli chcesz potem patzrec jak sie twoje rzeczy poniewieraja po katach,a albo jak hosci daja komus innemu na towich oczach to twoj wybor
8O A zrobili Ci kiedys tak?? To jak ja jade do rodziny pierwszy raz to mam im nic nie kupowac? Tylko dzieciom? Czy moze pozniej jak juz sie poznam na nich jakie to szuje? -
oliwka911gt > 12-05-2006, 23:28
tak! inaczej o tym bym nie pisala. kup jakas DROBNOSTKE dla dzieci, a potem jak sie okaze ze to naprwde wartosciowi i mili ludzie to mozesz im cos z PL podarowac :wink: to jest moja nauczka na przyszlosc. -
Lieveke > 12-05-2006, 23:37
Pewnie ze DROBNOSTKEPrzeciez nie bede im kupowac Bog wie czego. Ale ludzie to potrafia byc perfidni. Mi by w zyciu nie przyszlo do glowy aby cos takiego zrobic :? -
oliwka911gt > 13-05-2006, 0:22
oj potrafia! nieraz jeszcze sie zdziwisz :wink: -
Slonethko > 14-05-2006, 23:19
a co proponujecie dla dwójki chłopców -4 lata i 1,5 roku?
jakie? samochodziki czy może lepiej słodycze?
chociaż z kolei słodycze dla takich maluszków? 8O
a może jak?? CD z muzyk? dla dzieci?
hmmmm... :?: -
Lieveke > 14-05-2006, 23:42
Z tego co wymienilas najbardziej bym sie przychylala do samochodzikow. Nie wiem jak Twoj czerolatek ale moj brat bardzo lubi ukladac puzzle. Slodyczy nie kupuj :? A moze jakas ksiazeczka grajaca? Kurde dawno juz nie bylam w sklepie z zabawkami. -
Izka > 15-05-2006, 10:20
Hej, a mogliby?cie/mogłyby?cie mi doradzić co mogłabym podarować 17-miesięcznemu chłopcu i młodemu małrzaństwu(gdzie on ma polskie korzenie a ona jest typow? angielk?) :?
My?lałam o słodyczach ale mały jeszcze nie je słodyczy... -
oliwka911gt > 20-05-2006, 7:16
tym razem nie mam nic dla mojej host rodziny i jak narazie sa dla mnie bardziej mili i mam z nimi lepszy kontakt niz z tymi poprzednimi. bez prezentu spokojnie mozna sie do hostow udac. na prezenty nigdy nie jest za pozno :wink: -
Pigwa > 20-05-2006, 13:54
mi to szkoda kasy na takie prezenty :?
Yoanna cos kupujesz teraz??? -
Yoanna > 20-05-2006, 19:16
chyba nie...