• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Strony do wyszukiwania rodzinek

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• Strony do wyszukiwania rodzinek

• Strony do wyszukiwania rodzinek
  • Re: Strony do wyszukiwania rodzinek

dosiunia > 03-02-2012, 0:56

można max 5, trzymasz ctrl i klikasz na wybrane.

marika299 > 04-02-2012, 12:18

kurdee to do niczego :?

dzieki za odp anyway

Astrid > 19-05-2012, 23:10

Mam problem. Zalogowałam się na Au Pair World i wyskakuje mi informacja, że "Sorry but your application has not been accepted". Tyle że ja używam tej strony już jakiś miesiąc!!! Jestem mega zestresowana, nie wiem co się dzieje, a miałam tam kontakt z wieloma rodzinkami! Miał ktoś coś podobnego? Co mam teraz zrobić?

Jestem spanikowana. Nie dostałam nawet emaila z informacją, że zablokowali mi konto.

eve.marie > 24-05-2012, 10:08

Ja miałam tak, że zmieniłam sobie dane w profilu (dokładnie zmieniłam narodowość) i poinformowali mnie, że muszą zweryfikować konto. Chcieli ode mnie jakiś dowód potwierdzający tożsamość,ale bałam się wysłać. Postanowiłam założyć kolejne konto, ale jakoś coś mnie powstrzymało. W sumie to spisałam już swoje konto na straty, jednak ku mojemu zdziwieniu odblokowano mi je po kilku dniach. Więc może warto trochę poczekać, ewentualnie po jakichś 5 dniach napisać do ich biura (z tego co wiem, to tam jest podany adres) i rozwiązać problem.

Astrid > 25-05-2012, 15:02

Napisałam jednego maila w którym wyjaśniłam sprawę i nie dostałam odpowiedzi, tylko standardowy mail informujący, że "moja aplikacja nie została zaakceptowana". Próbowałam założyć nowe konto i nic.

W ostatnim czasie NIC nie zmieniałam... Nie chcą ode mnie nic do potwierdzenia, po prostu zamknęli mi profil.

eve.marie > 01-06-2012, 9:56

Zawsze możesz założyć nowe konto, ale najprawdopodobniej z innego adresu mailowego. Mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni i trzymam kciuki

angelaa > 04-06-2012, 22:49

[quote name="Astrid"]Napisałam jednego maila w którym wyjaśniłam sprawę i nie dostałam odpowiedzi, tylko standardowy mail informujący, że "moja aplikacja nie została zaakceptowana". Próbowałam założyć nowe konto i nic.

W ostatnim czasie NIC nie zmieniałam... Nie chcą ode mnie nic do potwierdzenia, po prostu zamknęli mi profil.[/quote]

wyjaśniło się?

Astrid > 06-06-2012, 23:09

Nie. Konto pozostalo zablokowane... nie rozumiem.

Patrycja-niania > 10-06-2012, 1:28

ja polecam tą stronę : http:// www. aupair - world .net

Astrid > 10-06-2012, 18:02

Wklej jakoś inaczej bo się cenzura robi i nie działa
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna