• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Luty 2010 ktos sie wybiera do USA?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Luty 2010 ktos sie wybiera do USA?

• Luty 2010 ktos sie wybiera do USA?
  • Re: Luty 2010 ktos sie wybiera do USA?

julita883 > 07-01-2010, 15:44

Anitka GRATULUJE Teraz tylko wiza i NY ale fajnie

Już wiesz kiedy będziesz mieć wylot???

anita ^^ > 07-01-2010, 15:55

Kajtka, sama jestem w szoku! haha dokładnie tak było, najpóźniej dołączyłam - i kurcze juz za chwile jade

nie spodziewalam sie, ze tak szybko sie uda to wzsystko załatwić! i jeszcze taka super rodzinka! wypasik!

julita883 - jeszcze dokłądnej daty nie znam, ale oni wczoraj mi znowu potweirdzili, że chcieliby żebym u nich w domu już była 8 lutego. Trzeba jeszcze wziąźć pod uwage to szkolenie w NYC.

Kurcze no nie wiem, czekam na informacje z agencji

Wam też się uda! Zobaczycie! Ja juz byłam zrezygonowana na maxa po tym komentarzu od tametej rodzinki. a tu nagle taka opcja! Zobaczycie, w najmniej oczekiwanym momencie traficie na ta SWOJĄ WYMARZONĄ rodzine!

marlenao > 07-01-2010, 17:05

[quote name="efffce"] mnie zastanawia co moja hostka miala na mysli mowiac, ze maja dwa samochody, jeden jej, drugi meza, ale ona glownie korzysta z samochodu meza...czyli co? ten jej jest dla mnie? [/quote]

wiesz co z tymi samochodami to tak jest ze oni zawsze tak mowia, ja korzystam z samochodu meza to maz co, lata do pracy ? mnie sie to nie podoba z tym samochodem ze amja tylko 2 , na pewno beda ich uzywac i tobie beda dawac tylko czasami albo jak wyprosisz, znam to z doswiadczenia mojej kolezanki.

[quote name="efffce"] w ogole, juz ktorys raz podczas rozmowy z host rodzinami spotkalam sie ze stwierdzeniem flexible. [/quote]

wspolczuje jak dobrze ze ja mam ulozony grafik codzienny i nie musze sie niczym przejmowac..[/quote]

efffce > 07-01-2010, 17:20

czyli albo kupie rower albo bede chodzic z buta alboooo jest jeszcze jedna opcja, ze przy okazji odwozenia dzieci na zajecia dodatkowe bede zalatwiac tez swoje sprawy.....ale to zawsze za malo czasu :|

marlenao > 07-01-2010, 17:27

nie no moze nie bedzie tak zle ja tylko mowie jak jest zazwyczaj mozer u ciebie bedzie ianczej

efffce > 07-01-2010, 17:35

buuuuuu mam nadzieje. bo ja nawet w polsce jestem uzalezniona od samochodu, a wszystkie mowicie ze w usa to bez auta ani rusz.

anita ^^ > 08-01-2010, 0:08

pochwale się!!!! lece!!!!!!!!! w room'ie mam juz status pre-arrival! już żadna rodzina mnie nie może zobaczyć a teraz aż roi się od informacji dotyczących wylotu, wizy i całej reszty!!!!! haha nie wierze! tak szybko!!!! od 28.12. miałam aktywny room a juz za miesiąc bede w USA! haha nie przypuszcząłam ze to wszyzstko tak szybko sie potoczy! masakraaaaa

Wam, też zycze jak najszybszego wyjazdu i trafnego przede wszystkim!

efffce - oj będziemy szaleć! :lol:

karolinka > 08-01-2010, 0:10

czyli oplaca sie jechac w styczniu/lutym takze nowy rok i nowe miejsce

anita ^^ > 08-01-2010, 0:11

powiedzialabym więcej - NOWE ZYCIE! wszystko zmieni sie o 180 stopni! oby na lepsze

karolinka > 08-01-2010, 0:13

[quote name="anita ^^"]powiedzialabym więcej - NOWE ZYCIE! wszystko zmieni sie o 180 stopni! oby na lepsze [/quote]

no to tez prawda szybciutko zleci i bedziesz niedlugo w samolocie do usa
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia