-
-
Re: Luty 2010 ktos sie wybiera do USA?
julita883 > 07-01-2010, 15:44
Anitka GRATULUJETeraz tylko wiza i NY ale fajnie
Już wiesz kiedy będziesz mieć wylot??? -
anita ^^ > 07-01-2010, 15:55
Kajtka, sama jestem w szoku! haha dokładnie tak było, najpóźniej dołączyłam - i kurcze juz za chwile jade
nie spodziewalam sie, ze tak szybko sie uda to wzsystko załatwić!i jeszcze taka super rodzinka! wypasik!
julita883 - jeszcze dokłądnej daty nie znam, ale oni wczoraj mi znowu potweirdzili, że chcieliby żebym u nich w domu już była 8 lutego. Trzeba jeszcze wziąźć pod uwage to szkolenie w NYC.
Kurcze no nie wiem, czekam na informacje z agencji
Wam też się uda! Zobaczycie! Ja juz byłam zrezygonowana na maxa po tym komentarzu od tametej rodzinki. a tu nagle taka opcja!Zobaczycie, w najmniej oczekiwanym momencie traficie na ta SWOJĄ WYMARZONĄ rodzine! -
marlenao > 07-01-2010, 17:05
[quote name="efffce"] mnie zastanawia co moja hostka miala na mysli mowiac, ze maja dwa samochody, jeden jej, drugi meza, ale ona glownie korzysta z samochodu meza...czyli co? ten jej jest dla mnie? [/quote]
wiesz co z tymi samochodami to tak jest ze oni zawsze tak mowia, ja korzystam z samochodu meza to maz co, lata do pracy ? mnie sie to nie podoba z tym samochodem ze amja tylko 2 , na pewno beda ich uzywac i tobie beda dawac tylko czasami albo jak wyprosisz, znam to z doswiadczenia mojej kolezanki.
[quote name="efffce"] w ogole, juz ktorys raz podczas rozmowy z host rodzinami spotkalam sie ze stwierdzeniem flexible. [/quote]
wspolczujejak dobrze ze ja mam ulozony grafik codzienny i nie musze sie niczym przejmowac.. [/quote] -
efffce > 07-01-2010, 17:20
czyli albo kupie rower albo bede chodzic z butaalboooo jest jeszcze jedna opcja, ze przy okazji odwozenia dzieci na zajecia dodatkowe bede zalatwiac tez swoje sprawy.....ale to zawsze za malo czasu :| -
marlenao > 07-01-2010, 17:27
nie no moze nie bedzie tak zleja tylko mowie jak jest zazwyczaj mozer u ciebie bedzie ianczej -
efffce > 07-01-2010, 17:35
buuuuuumam nadzieje. bo ja nawet w polsce jestem uzalezniona od samochodu, a wszystkie mowicie ze w usa to bez auta ani rusz. -
anita ^^ > 08-01-2010, 0:08
pochwale się!!!!lece!!!!!!!!! w room'ie mam juz status pre-arrival! już żadna rodzina mnie nie może zobaczyć a teraz aż roi się od informacji dotyczących wylotu, wizy i całej reszty!!!!! haha nie wierze! tak szybko!!!! od 28.12. miałam aktywny room a juz za miesiąc bede w USA! haha nie przypuszcząłam ze to wszyzstko tak szybko sie potoczy! masakraaaaa
Wam, też zycze jak najszybszego wyjazdu i trafnego przede wszystkim!
efffce - oj będziemy szaleć! :lol: -
karolinka > 08-01-2010, 0:10
czyli oplaca sie jechac w styczniu/lutymtakze nowy rok i nowe miejsce -
anita ^^ > 08-01-2010, 0:11
powiedzialabym więcej - NOWE ZYCIE!wszystko zmieni sie o 180 stopni! oby na lepsze -
karolinka > 08-01-2010, 0:13
[quote name="anita ^^"]powiedzialabym więcej - NOWE ZYCIE!wszystko zmieni sie o 180 stopni! oby na lepsze [/quote]
no to tez prawdaszybciutko zleci i bedziesz niedlugo w samolocie do usa