-
-
Re: wasze blogi:)
lijaaa > 05-12-2011, 1:32
mój blog jest dopiero w fazie początkowejale mam nadzieję, że z czasem pojawi się na nim więcej postów
http://lidkasiuta.blogspot.com/ -
fdotka > 13-12-2011, 2:12
Mój blog też w fazie mocno początkowej, ale się rozkręcam
(proszę o wyrozumiałość. zawsze lubiłam pisać, co nie znaczy, że potrafię)
link niżej, zapraszam -
Patie > 30-12-2011, 13:05
ja tez -
gresja > 03-01-2012, 15:02
Mój również w fazie raczkującej, jako że przygoda aupairowska zacznie sie niebawem. -
Astrid > 08-01-2012, 19:54
-
Delilah > 20-01-2012, 1:47
. -
marvellous > 23-01-2012, 21:28
moj blog o au pair
http://dremworkhopelife.blogspot.com/
p.s. niektore nasze blog "sie" juz poznaly ;p -
marvellous > 25-01-2012, 15:14
pisze tu bo niew iem gdzie tego posta zamiescic a sa tu osoby ktore maja bloga na blogspot i moze mi pomozecie
chodzi o to ze zawsze kiedy klikam na "komenatrz" na jakims blogu i chce cos tam napisac - wtedy strona z komenatarzami otwiera sie na kilka sekund i znika i jakby laduje sie ale nic sie nie itwiera nawet jak cekalam kiedys godzine i myslalam ze sie owtorzy to NIC.
I tak jest caly czas, odswiezam, klikam jeszcze raz i ciagle to samo. czasami cos zaskoczy i zatrzyma sie na stronie tak zebym mogla dodac komenatrz
jak ktos mial tak samo albo wie jak to rozwiazac to pomozcie -
angelaa > 25-01-2012, 18:46
no i mój blog w podpisie, zapraszam -
agnieszka89 > 25-01-2012, 22:26
marvellous ja też miałam taki problem, ale szerze powiem, że nie wiem czemu i jak to naprawić. Po prostu po jakimś czasie już się normalnie otwierały. Ale jak chciałam przeczytać komentarze i mi ta strona przeskakiwała, to jak kliknęłam na komentarze i pojawiała się strona to szybko naciskałam "zatrzymaj wczytywanie bieżącej strony" i zostawała strona z komentarzami. Nie jestem pewna ale chyba wtedy można było tylko napisać komentarz odpowiadając na poprzedni.