• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Paryż

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Francja

• Spotkania

• Paryż

• Paryż
  • Re: Paryż

agata0708 > 19-07-2012, 9:37

Ja będę w samym centrum praktycznie, więc i godziny spotkań i miejsca do dla mnie nie przeszkoda

@Marika1: A dokładnie skąd?

marika1 > 27-07-2012, 10:43

Eh tamta propozycja nieaktualna. Ale czekam na odpowiedź Od rodziny z Wersalu, zobaczymy... A jak nie to skończę w Montpellier ; )

A jaką rodzinka, Agata ?

agata0708 > 28-07-2012, 23:08

Od końca maja jestem pod Paryżem u anglojęzycznej rodziny z 3 dzieci (2,4 i 7), ale rok spędzę w centrum, u fajnej rodzinki z jedną, dzisięcioletnią dziewczynką Skorzystałam z okazji, ze tu jestem i się z nimi spotkałam

Korzystasz ze stronki czy angencji? Tak czy siak powodzenia

marika1 > 07-08-2012, 0:19

oj jednak dziewczynka, to fajnie

stronki, w sumie to jedna apworld.... a ty?

oj ale chyba skończę w Montpellier, poniewaz zdecydowali sie oplacic moj caly kurs jezykowy.

justa1658 > 19-12-2012, 15:29

hej dziewczyny! jest jeszcze któraś z was w Paryżu? W przyszłym tygodniu się tam przeprowadzam i fajnie byłoby kogoś spotkać!

czarna_ana > 14-01-2013, 13:56

Czesc,

ja od 23.stycznia bede w Paryzu i nie znam tam nikogo po za rodzinka u ktorej bede. Fajnie by bylo poznac nowych ludzi i miec z kim czasem gdzies wyjsc np. na kawe lub zwiedzanie Paryza. Dajcie znac jesli ktoras ma czas i ochote

paulus > 26-01-2013, 14:52

Cześć, zostawiłam Ci wiadomość na priv.

lunchbraek > 20-04-2013, 0:47

cześć

od 19 maja będę w Paryżu. (do początku sierpnia)

Chętnie poznam dziewczyny które chciałaby razem pozwiedzać, pójść za zakupy, na kawę, cokolwiek!

Jeśli jesteście chętne, dajcie znać.

Bardzo byłabym wdzięczna!

wixa2104 > 18-06-2013, 21:14

Ja będę w okolicach Paryża od 10 lipca, więc bardzo chętnie się spotkam Ale wtedy musiałybyśmy się prywatnie umówić, bo ja też mam wyjechać gdzieś na wieś, ale kiedy dokładnie, to jeszcze nie wiem.

justa1658 > 08-07-2013, 23:25

od 16 lipca będę mieszkać w 16eme jak ktoś ma ochotę na wino nad sekwaną, piknik w parku monceau, impreze na st michel lub cokolwiek akurat przyjdzie nam do głowy to bardzo chętnie ;D
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna