-
-
Re: LONDYN??
Plumeczka > 17-01-2012, 17:01
Nie mieszkam tam,ale bardzo często jestem w Hounslow ponieważ mieszkałam w tamtych okolicach wcześniej, i odwiedzam znajomych -
d.mag > 18-01-2012, 14:09
hej, ja jestem bliziutko, zawsze wieczorem biegne do stacji hounslow -
wiolka.gosz > 20-01-2012, 14:40
Cześć dziewczyny!
Jutro mam pierwszy wolny weekend.
Pospaceruje po okolicy, porozglądam się co i jak, i sprawdzę jak najprościej dostać się do centrum Londynu, Kingstone itd.
Jeżeli nie macie planów, to może spotkamy się w niedzielę? albo w przyszłym tygodniu? -
Plumeczka > 20-01-2012, 14:50
WIola.gosz witaj w UKJak pierwsze wrażenia? Rodzinka, dom, klimat?
z miłą chęcią się spotkam, nawet najbliższa niedziela mi odpowiada! Niestety przyszły weekend, wyjeżdzam do brata, ale napewno jeszcze będzie okazja się spotkać, mam taką nadzieje! Pozdrawiam ciepło! -
d.mag > 20-01-2012, 21:53
Ja też mam czas, chętnie się spotkam -
wiolka.gosz > 20-01-2012, 22:14
Typowy angielski osiedlowy domek jednorodzinny, samotna mama z małą, przesympatyczną Carolyn, która mimo wszystko potrafi dać w kość.Atmosfera całkiem ok, chociaż tęsknię za znajomymi, przyjaciółmi.. Szczerze mówiąc nie mam tu nawet z kim porozmawiać. Mała bardzo szybko się do mnie przyzwyczaiła, ale ma swoje humorki.. -
Plumeczka > 24-01-2012, 11:03
Wiolka.gosz po prostu daj sobie czas na zaklimatyzowanie, rozumiem tęsknote za rodziną i przyjaciółmi oraz to ,że mała może dać w kość, ale mimo to uważam, że warto spróbować! -
Ash > 24-01-2012, 16:01
[quote name="wiolka.gosz"]No i jestem, od niedzieli. Mieszka któraś z Was blisko Hounslow?[/quote]
ja mieszkam na hounslow jakbyś kiedyś coś chciała