• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

LONDYN??

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• LONDYN??

• LONDYN??
  • Re: LONDYN??

Plumeczka > 17-01-2012, 17:01

Nie mieszkam tam,ale bardzo często jestem w Hounslow ponieważ mieszkałam w tamtych okolicach wcześniej, i odwiedzam znajomych

d.mag > 18-01-2012, 14:09

hej, ja jestem bliziutko, zawsze wieczorem biegne do stacji hounslow

wiolka.gosz > 20-01-2012, 14:40

Cześć dziewczyny!

Jutro mam pierwszy wolny weekend.

Pospaceruje po okolicy, porozglądam się co i jak, i sprawdzę jak najprościej dostać się do centrum Londynu, Kingstone itd.

Jeżeli nie macie planów, to może spotkamy się w niedzielę? albo w przyszłym tygodniu?

Plumeczka > 20-01-2012, 14:50

WIola.gosz witaj w UK Jak pierwsze wrażenia? Rodzinka, dom, klimat?

z miłą chęcią się spotkam, nawet najbliższa niedziela mi odpowiada! Niestety przyszły weekend, wyjeżdzam do brata, ale napewno jeszcze będzie okazja się spotkać, mam taką nadzieje! Pozdrawiam ciepło!

d.mag > 20-01-2012, 21:53

Ja też mam czas, chętnie się spotkam

wiolka.gosz > 20-01-2012, 22:14

Typowy angielski osiedlowy domek jednorodzinny, samotna mama z małą, przesympatyczną Carolyn, która mimo wszystko potrafi dać w kość. Atmosfera całkiem ok, chociaż tęsknię za znajomymi, przyjaciółmi.. Szczerze mówiąc nie mam tu nawet z kim porozmawiać. Mała bardzo szybko się do mnie przyzwyczaiła, ale ma swoje humorki..

Plumeczka > 24-01-2012, 11:03

Wiolka.gosz po prostu daj sobie czas na zaklimatyzowanie, rozumiem tęsknote za rodziną i przyjaciółmi oraz to ,że mała może dać w kość, ale mimo to uważam, że warto spróbować!

Ash > 24-01-2012, 16:01

[quote name="wiolka.gosz"]No i jestem, od niedzieli. Mieszka któraś z Was blisko Hounslow?[/quote]

ja mieszkam na hounslow jakbyś kiedyś coś chciała
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia