-
-
Re: !!!UWAGA!!! Ostrzezenie przed pewna, mila rodzinka!
Ninka Jones > 19-11-2007, 18:30
tak samo beznadziejnie jak i było -
idril > 19-11-2007, 21:57
na mnie 'Julio' tez nie dziala(bez cudzyslowia moje imie brzmi jakbym mowila o jakims latynoscie-podrywaczu)
Karolina ale ja dalej nie rozumiem. to przez to ze Twoja byla hostka jest szefowa Nokii w dziale reklamy to ona przez to Ci cos moze zrobic?
nie wiem mzoe nie mysle realnie w tym momencie ale co najwyzej nie sprzedadza Ci teleonu Nokia po cenach promocyjnych -
Karolina_c > 20-11-2007, 11:59
[quote name="idril"]Karolina ale ja dalej nie rozumiem. to przez to ze Twoja byla hostka jest szefowa Nokii w dziale reklamy to ona przez to Ci cos moze zrobic?
nie wiem mzoe nie mysle realnie w tym momencie ale co najwyzej nie sprzedadza Ci teleonu Nokia po cenach promocyjnych[/quote]
To bylo tak, ze ona nie chciala mnie legalnie zarejestrowac, ani podpisac umowy (dowiedzialam sie na miejscu). A z rozmowy wynikalo, ze jak bede chciala odejsc to mam oddac jej za wszystko pieniadze (bilet, rachunek tel). Wiec zwialam nie mowiac jej niczego (ona nadal nie wie, ze ja w Finlandii zostalam, 40 km od niej...). Wiec jakbym sie gdzies zglosila jak bylam traktowana, to ona moze powiedziec, ze to ja ja blagalam zeby nic nie zalegalizowac, i powiedzialaby jeszce, ze ja okradlam. A komu uwierza? Komus kto trzyma w szponach zrodlo naplywu gotowki do kraju czy biednej polskiej operce? A jesli chodzi o legalnosc to Finlandia jest co do tego bardzo restrykcyjna.
No ale teraz jestem chyba w najbezpieczniejszym miejscu w Fi. W domu celnika/policjanta -
Yoanna > 20-11-2007, 14:06
pod latarnia najciemniej 8) -
Karolina_c > 20-11-2007, 15:32
taa ale przechodze przez centrum handlowe w godzinach kiedy ona moze sie pojawic to na twarz wielkie okulary i czapka z daszkiem 8) ale stresuje to tak jak nie wiem... -
idril > 20-11-2007, 23:55
aaa no bo Ty w Finlandii bylas. jakos mi z UK sie pomylilo :?
nie wiem co mi.
ale z drugiej strony to tych wszytskich oszustow i takich 'przyjemniaczkow' to ja bym powesila za wiecie co!.... -
Karolina_c > 21-11-2007, 15:46
[quote name="idril"]aaa no bo Ty w Finlandii bylas. [/quote]
wciaz jestemmoze dlatego sie pomylilo bo ona amerykanka byla. Poza tym samotna matka wiec za co innego bym ja powiesila :lol: -
Ninka Jones > 21-11-2007, 22:53
agresja rulezzz8) -
Karolina_c > 21-11-2007, 23:09
a mialo byc bezstresowe wychowanie 8) -
Ninka Jones > 21-11-2007, 23:19
mówi się trudno