• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair UK 2014

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Wielka Brytania

• Au Pair UK 2014

• Au Pair UK 2014
  • Re: Au Pair UK 2014

Marta91 > 02-05-2014, 17:05

Sunniva napisał(a): Nie bój sie, pytaj! Szczególnie że już po skype to luzik.
    Tunbridge Walls nie jest tak mega daleko od mojej przyszłej lokalizacji
    Rodzina mnie zaakceptowała i chce mnie jako au pair  
    Ja ją też zaakceptowałam Więc Tunbridge Walls witaj Zawitam tam pod koniec sierpnia

Sunniva > 02-05-2014, 17:33

Ja juz 18 maja jadę do Redhill.
    I jak z kieszonkowym?

Marta91 > 02-05-2014, 17:44

Sunniva napisał(a):Ja juz 18 maja jadę do Redhill.
    I jak z kieszonkowym?
    80-100 funtów tygodniowo 

Sunniva > 02-05-2014, 17:51

To ładnie
    Schedule wszystko znasz? Na jak długo jedziesz?

Marta91 > 02-05-2014, 18:21

Sunniva napisał(a):To ładnie
    Schedule wszystko znasz? Na jak długo jedziesz?
    Na rok jadę - taki mam zamiar Ogólnie pracuje 5-6h dziennie. Więc nie jest źle i weekendy mam wolne 

Misza > 12-05-2014, 0:30

Jak szukacie rodziny to ja polecam AuPair World!! Ja już po paru godzinach od założenia profilu miałam propozycję od kilku rodzin a tą u której teraz jestem znalazłam po tygodniu, naprawdę warto, rodziny zawszę przy rozmowie przez skype ale jakiejś innej mówią bardzo wyraźnie i jak się czegoś nie rozumie to powtarzają bez problemu

wyjscieeawaryjnee > 13-05-2014, 1:44

Hej wszystkim Ja lece 06.06 do Bromsgrove (niedaleko Birmingham) więc, jeśli któraś z Was wylądowałaby gdzieś niedaleko to proszę o kontakt!

Początkowo miałam wyjeżdżać z HappyAuPair jednak nie mogłam tam znaleźć rodzinki a na APW konto miałam założone od baaardzo dawna (ponad 9 miesięcy) i to właśnie tam znalazłam moją host family. Co do wynagrodzenia, kokosów nie będę dostawała bo tylko 65 funtów tygodniowo (za 3.5 d/tydz) ale mam zamiar poszukać sobie jakiejś pracy dorywczej po wakacjach jak już dzieciaki do szkoły pójdą  
    Bilety już zabookowane także teraz tylko kupować podstawowe rzeczy i myśleć co ze sobą zabrać!

Znajdziecie mnie na :

<URL url="http://www.wyjscieeawaryjnee.blogspot.com">www.wyjscieeawaryjnee.blogspot.com</URL>

<URL url="http://www.instagram.com/wyjscieeawaryjnee">www.instagram.com/wyjscieeawaryjnee</URL>

Sunniva > 13-05-2014, 9:32

65 funtów to mega mało! Ile godzin Ci wychodzi tygodniowo? Ja bede pracowała 3 dni w tygodniu+ czasem troche wiecej ale za 80, a dzieciaki tez w wieku szkolnym.

Ja ciagle rozmyślam co powinnam zabrać tyle ze mi zostało 5 dni!

Ronie > 15-05-2014, 21:30

Hej, hej! W sobotę pojawiam się w Hatfield (Hertfordshire, jakieś 25 minut od Londynu), jakby okazało się, że ktoś jest w okolicy to mega miło byłoby poznać.

wyjscieeawaryjnee > 30-05-2014, 1:07

Sunniva napisał(a):65 funtów to mega mało!
    Sunnivia wiesz, ja nigdy nie chciałam wyjechać dla kasy Nie zależy mi na tym ..Z tą rodziną dogaduje się idealnie, okolica mi pasuje itp. itd. i to jest dla mnie najważniejsze. Nie wyobrażam sobie mieszkać przez rok z rodziną, z którą nie będę miała dobrego kontaktu, która będzie np. w stosunku do mnie jak pracodawca, nie będziemy ze sobą spędzać czasu ani nic ale za to będzie mi płaciła 100 funtów. To nie jest praca (przynajmniej ja tego nie uważam za prace) mamy się stać częścią rodziny, zobaczyć jak się mieszka w danym kraju, podszkolić język poznać inną kulturę. Mi wcale te 65 funtów nie przeszkadza Tak jak mówiłam, mam zamiar poszukać sobie jakiejś dodatkowej pracy jak tylko podszkolę trochę język

Pozdrawiam!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna