• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

USA wrzesien/ październik?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• USA wrzesien/ październik?

• USA wrzesien/ październik?
  • Re: USA wrzesien/ październik?

martyna > 01-10-2010, 18:04

Ważą, nie wiem czy na wszystkich lotniskach ale ważą. No i są specjalne ramy (takie z rurek... nie wiem jak to okreslić) do których musi Ci się zmieścić bagaż podręczny - nie może mieć więcej niż jakis określony wymiar. Także lepiej nie upychać ca dużo

martyna > 01-10-2010, 18:06

http://www.fly4free.pl/oszczedzamy-100- ... odrecznym/

ot takie cuś jak na zdjęciach

girlonblack > 01-10-2010, 19:24

mi w polsce ani w monachium nie wazyli podrecznego,jedynie w NY.aha dziewczyny i nie wiem czy wiecie te ktore lecicie;w stanach za bagaz ktory nie byl podreczny musialam zaplacic 25 $...za glowny .niezaleznie od wagi czy czego innego.jest taki regulamin i trzeba zaplacic bez gadania

martyna > 01-10-2010, 21:37

a miałaś 1 walizę? to za cały bagaż czy jak masz 2 walizki to 50 płacisz. Nie wiem jak to w końcu z tym bagażem, ile można...

africa > 01-10-2010, 22:01

hej, ja z Nowego Jorku nie lecę już dalej bo moja rodzinka mieszka pod NYC i przyjadą po mnie samochodem, więc nie będę musiała dalej płacić za bagaż, tylko pozostaje mi ta waga bagażu podręcznego...;( kurczę, chyba zaryzykuje i wezmę te 12 kg. latałam 3 razy samolotem do Londynu i z powrotem i nigdy mi podręcznego nie ważyli więc mam nadzieję że teraz też przejdzie. Jak nie to moje rzeczy wylądują w koszu;( ale ryzyk fizyk...

girlonblack > 02-10-2010, 1:21

mialam jeden podreczny i jeden glowny.i bylam tak wkurzona ze nawet nie pytaj.ale dobrze z enie wydalam wszytskiego co mialam-nie wiem co by bylo gdybym nie miala pieniedzy,prawdopodbnie nie polecaialabym

alusss > 02-10-2010, 10:49

no kurcze co za zdzierstwoooo :!: :!: :!:

girlonblack > 02-10-2010, 16:04

no dokladnie

aivie > 02-10-2010, 16:28

ja rozmawiałam z byłą au pairką moich hostów która co roku teraz do nich lata i mówiła mi że o ile na wymiary mogą przymknąć oko tak jeżeli chodzi o wagę to bardzo się czepiają i najczęściej ważą.

quaantaa > 04-10-2010, 11:50

ajj dziewczyny jak was dawno nie odwiedzałam przepraszam za zaniedbanie

gratuluje matchów, witam nowe dziewczyny i życze powodzenia tym co wylatują

ja od ostatniego razu miałam 2 matche, okolice Bostonu i San Francisco. Ostatna rodzinka z CA znikła mi z profilu z soboty na niedziele i dalej czekam na nowe matche... mam nadzieje, że już niedługo dołącze do szczęsliwych dziewczyn znających swoje rodziny i miejsce docelowe.

pozdrawiam
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia