-
-
Re: Au Pair USA 2013! cz.2
balbina > 16-04-2013, 15:24
W sieci można zostać bardzo dobrze anonimowym, tylko trzeba się z tym ukrywać -co nie? californiadreaming ?
a jak ktoś ma wtyki to IP może sprawdzić ale to też nie zawsze może Ci powiedzieć wszystko o człowieku -
PorcelainGirl > 16-04-2013, 15:26
[quote name="balbina"]
[quote name="PorcelainGirl"]
-Balbina co do GAWO i PROWORK... oczywiście mówiłam Ci, a Ty przekręciłaś całość... w 2006 roku kiedy miałam wyjechać, skontaktowałam się z Gawo które miało w Warszawie swoją siedzibę (jedną z dwóch)... Jednak z niewiadomych przyczyn GAWO z ul.Smolnej w Wawie zniknęło a na jego miejsce pojawiło się Prowork...kiedy ? nie mam pojęcia)
więc jeśli coś było kiedyś Gawo, a teraz jest Prowork?
więc szybciej można to zweryfikować co było pierwsze niż w przypadku kury i jajka?
litości dziewczyny! nawet bez informacji powyżej przeze mnie podanej można się domyśleć...skoro ktoś z czyjegoś szyldu wcześniej korzystał(echhh...[/quote]
Ja rozmawiałam kiedyś z gawo na ten temat i to byla kiedyś jedna agencja Aniko[/quote]
bosheee litościii o czym Ty mówisza czy ja napisałam, że dwie agencje?
czyli jeśli tworzy się odłam od agencji macierzystej i powstaje nowa pod innym szyldem... to która jest pionierem?? -
balbina > 16-04-2013, 15:29
Twoja wypowiedź była tak nieprzejrzysta, że tak zrozumiałam. -
PorcelainGirl > 16-04-2013, 15:30
[quote name="balbina"]W sieci można zostać bardzo dobrze anonimowym, tylko trzeba się z tym ukrywać -co nie? californiadreaming ?
a jak ktoś ma wtyki to IP może sprawdzić ale to też nie zawsze może Ci powiedzieć wszystko o człowieku[/quote]
mam nadzieję, że nigdy nie będzie Ci dane przekonać się, ale...
zdziwiłabyś się oj bardzo zdziwiła))
poza tym miej na uwadze, że sieć to takie sprytne coś, że nawet jeśli usuniesz, nadal pozostanie
ale młodziutka jesteś, więc jeszcze taką głupotkę można wybaczyć... -
PorcelainGirl > 16-04-2013, 15:33
[quote name="balbina"]Twoja wypowiedź była tak nieprzejrzysta, że tak zrozumiałam.[/quote]
nie wiem jak mogłam bardziej przejrzyściej napisać
umiejętność czytania ze zrozumieniem...tylko, wyłącznie, jedynie
MOŻE DRUKOWANYMI LITERAMI NASTĄPNYM RAZEM?
przejrzyściej? -
merti > 16-04-2013, 15:42
balbina dzieciaku, ty matury z Polskiego nie zdasz przez to czytanie!!!!
a anonimowość? Cóż jakoś nie potrzebuję być anonimowa. Zresztą zamieszczając na blogu zdjęcia i link do fejsa nie mam co na to liczyć -
balbina > 16-04-2013, 15:49
nie wiem w czym miałyby pomóc drukowane litery.
Może Ty zasięgnij lekcji polskiego?
Merti głupalu! -
merti > 16-04-2013, 15:54
:********** -
PorcelainGirl > 16-04-2013, 15:56
[quote name="merti"]balbina dzieciaku, ty matury z Polskiego nie zdasz przez to czytanie!!!!
a anonimowość? Cóż jakoś nie potrzebuję być anonimowa. Zresztą zamieszczając na blogu zdjęcia i link do fejsa nie mam co na to liczyć[/quote]
ja też nie próbujeale zawsze biorę odpowiedzialność za to co publikuje, bo nigdy nie wiem kto to przeczyta
miłego "Get drunk in Texas (or anywhere)" droga 18latko) -
merti > 16-04-2013, 15:57
phi.. i tego mam sie wstydzić?
niby rozwazalam usuniecie jak gawo wydzwaniało, ale mi sie zapomniło