-
-
Re: Au Pair 2013!
paulaw > 11-04-2012, 17:17
Ja pewnie też, bo mam taką fatalną wadę, że zakochuję się w byle kim i bardzo szybko nie zważając na wady :evil: -
DaisyyUSA > 11-04-2012, 18:33
Skoro w byle kim to naprawde nie wiem jak Ty to robisz ;D xD -
paulaw > 11-04-2012, 18:59
Może źle to ujęłam -- szybko ktoś może mnie zauroczyć, ale jeszcze szybciej potrafię każdego odrzucić. Jestem po prostu beznadziejna :mrgreen: -
angelaa > 17-04-2012, 1:06
Laski, czilujcie! To że po sobie jedziecie nie będzie skutkować niczym dobrym a tworzy tylko niefajną atmosferę. Usunęłam wszystkie posty, żebyście nie miały już podstawy żeby dalej kontynuować tą rozmowę haha.
Z góry przepraszam, że dopiero teraz to zrobiłam, ale szczerze mówiąc nie wchodzę do tego tematu, bo mnie nie dotyczy, a z tego co się orientuję to zostałam tu chyba jedynym moderatorem, który robi cokolwiek... WIĄC następnym razem jeśli wywiązuje się jakaś kłótnia to proszę o zgłoszenie tego (taki wykrzyknik w trójkącie obok opcji edytuj)
Pozdrawiam -
kapsi > 17-04-2012, 9:10
Chciałabym tylko coś napisać i jest to (przyrzekam!) ostatni post na ten temat z mojej strony.
Ja jestem w zupełności wyczilowana i nie uważam, żeby to była kłótnia, albo żeby ktokolwiek po kimkolwiek jeździł. DaisyyUSA wyraziła swoje zdanie, ja je poparłam i to nie była nasza wina, że wszyscy to odebrali tak, a nie inaczej. Chociaż może i nasz błąd, bo można było się spodziewać, że tak to właśnie będzieByło minęło, rozmowa usunięta, ale nie puszczona w niepamięć, bynajmniej nie przez tych, którzy czują się jakkolwiek urażeni.
No to wracając do tematu, bądź jeśli ktoś tego nie uważa za temat to do 'nietematu': czy wam też ostatnio czas tak cholernie wolno płynie? od kiedy wróciłam ze świąt do szkoły, mam wrażenie, że jedna lekcja trwa 5 godzin, a weekend (pomimo imprez) ciągnie się i ciągnie... kiedy do tego czytam blogi au pairowych dziewczyn, to mnie penis strzela, bo został około rok, A TEN CZAS ZACZĄŁ SIĄ TAK WLEC. może to jest spowodowane tym, że jeszcze pół kwietnia, niecały maj, czerwiec z jednym długim weekendem i koniec przeklętej 2 klasy? cały czas narzekamy, że czas zapieprza, ale ja osobiście wolę to, niż kiedy się ciągnie... też macie takie odczucia? -
Tośka > 17-04-2012, 17:36
mi sie ostatnio w ogole wlecze ten czas.. pomimo ze juz nie chodze do szkoły ... to strasznie sie dłuzyyyyyyy ten tydzien a weekendy tak szybko mijają .... musze cos ze sobą zrobic do wyjazdu bo zwariuje ... -
paulaw > 17-04-2012, 19:56
A mi czas szybciej płynie, odkąd przestałam się tak tym przejmować i zajęłam innymi sprawami. Owszem, myślę o tym codziennie, ale nie tak dużo, raz dziennie przy okazji jakiegoś wydarzenia, a tak ogółem jak zajmuję się normalnie szkołą, życiem, gotowaniem i fotografią to czas się już tak nie wlecze (: -
paulaw > 22-04-2012, 23:06
Co taka cisza?
Kto zaczyna robić prawko? Ja mam ochotę, ale najpierw muszę uporać się z aparatem na zęby. A chętnie miałabym już to za sobą, kolejny ogromny krok w stronę wyjazdu. A poza tym (i tu może przesadzam) zaczynam kupować rzeczy, które mogą mi się przydać w przyszłości, nawet ubrania, takie na dłuższą metę. Ostatnio miałam sen, że nie dostałam wizy i teraz zastanawiam się co ja zrobię, jeżeli coś takiego się wydarzy... pewnie umrę.
Aha no i ważna sprawa - czy ktoś orientuje się czy w GAWO w roomie jest kilka rodzin, czy tylko jedna? Bo spotkałam się ze sprzecznymi komentarzami.
A co u was? -
ThEveline > 22-04-2012, 23:33
[quote name="paulaw"]Co taka cisza?
Kto zaczyna robić prawko? Ja mam ochotę, ale najpierw muszę uporać się z aparatem na zęby. A chętnie miałabym już to za sobą, kolejny ogromny krok w stronę wyjazdu. A poza tym (i tu może przesadzam) zaczynam kupować rzeczy, które mogą mi się przydać w przyszłości, nawet ubrania, takie na dłuższą metę. Ostatnio miałam sen, że nie dostałam wizy i teraz zastanawiam się co ja zrobię, jeżeli coś takiego się wydarzy... pewnie umrę.
Aha no i ważna sprawa - czy ktoś orientuje się czy w GAWO w roomie jest kilka rodzin, czy tylko jedna? Bo spotkałam się ze sprzecznymi komentarzami.
A co u was?[/quote]
Jakie np. rzeczy zaczełaś kupować?
Ja jakoś prawko w połowie lipca bo na poczatku jadę na obóz językowy z amerykanami -
kapsi > 22-04-2012, 23:38
ja prawko mogę zacząć robić 29 kwietnia, ale raczej czas mi się wydłuży, bo są problemy jak zwykle te same :/ ($$), ale do wyjazdu na pewno zdążę!
już kupujesz? :O ja jak na razie wymyśliłam tylko, że trzeba kupić aparat i laptop nowy, a o reszcie nawet nie pomyślałam, żeby pomyśleć, haha! :mrgreen: