• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Wątek zamknięty
  • Sierpień/Wrzesień 2012 !
  • Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !

vendi > 06-05-2012, 23:33

nie nie to zadna reklama po prostu jestem w au pair in america i gawo i np ja sobo chwale apia i z tego co rozmawialam z innymi dziwczynami to tez sobi chwala, fakt duzo zalezy od szczescia i mysle ze dobry filmik to polowa sukcesu, oby nam wszystkim sie udalo!

blonde > 06-05-2012, 23:59

To prawda, filmik ważna rzecz Ja też się dołączam do życzeń dla wszystkich szukających (w tym dla siebie )

LadyWatson > 07-05-2012, 22:32

Najważniejsze żeby w ogóle był. Rodzinki lubią jak mogą zobaczyć au pair w "ruchu". Oswajają się też z głosem, mogą usłyszeć jak mówi kandydatka po angielsku. To na pewno podwyższa ocenę.

Osobiście mam video, ale nie jakieś super odlotowe. Nie potrafię takich rzeczy robić i nie chciało mi się za bardzo. I tak się z tym chyba 2 dni męczyłam. Mam kilka zdjęć, których nie dodałam do profilu, bo limit, filmik podzielony na 3 części (zabawa z kuzynostwem). O sobie za wiele nie mówię na tym filmiku. Po prosto mówię:-D

blonde > 08-05-2012, 0:51

Aaaaa mam rodzinkę nową na roomie! Ale super ^^

Więc: mają dwie córki, 5 i 8 lat. Są Żydami (mam szczęście do Żydów ). Mieszkają w San Francisco ^^ Ciekawe, czy się odezwą, bo w aplikacji napisali, że szukają kogoś, kto ma prawko od 2 lat. Już raz tak miałam i się tamci nie odezwali Ale z drugiej strony, najpierw miałam tylko te podstawowe informacje, a po piętnastu minutach mi rozszerzyli info, więc zobaczymy jak będzie Póki co - czekam. Mam nadzieję, że będzie ok, bob zapowiada się fajnie

madlu > 09-05-2012, 1:23

i jak tam blonde? odezwali się?

Ode mnie rodzina z Manhattanu uciekła. Nawet się nie odezwali, mimo ze na tydzien zajęli mi room.

Ja teraz tez mam match z okolic San Francisco, ale wydaje mi się, że nie wypali. Mają trojkę dzieci- 2 dziewczynki w fajnym wieku (2 i pół, 4) + urodzony w kwietniu chłopiec. Moglabym się zajmować takim maluszkiem (w sierpniu bedzie mial 4 miesiace), ale wiem że trzeba poświęcać takim dzieciom zdecydowanie wiecej uwagi - a ja musialabym się jednocześnie skupić jeszcze na 2 dziewczynkach. Na upartego dałabym rade, ale to jednak zbyt wielka odpowiedzialnosc i za duze urwanie glowy jak dla mnie. Poczekam az napiszą i powiem im chyba, ze nie jestem zainteresowana. Gorzej jak będą siedzieć bez słowa na tym profilu. Wtedy napiszę do biura

LadyWatson > 09-05-2012, 11:30

Gratulacje dziewczyny!!!

blonde - faktycznie masz szczęście do Żydów. No i San Francisco...piękny most mają:-D

madlu - z dzieciakami to niezły numer. W sumie 3 maluszki. Temu najmniejszemu trzeba poświęcić całą swoją uwagę. A tamte dwie dziewczynki przecież też nie są duże i też potrzebują opieki. Gdyby miały tak 4 i 5 chociażby, to byłoby lepiej...

Tak czy siak, TRZYMAM KCIUKI DZIEWCZYNY!!!!:-)

madlu > 09-05-2012, 13:15

O, znow mam wolny profil. W sumie sie ciesze, bo i tak nie chcialam tamtej rodziny. Tylko tak sie zastanawiam... Co jest nie tak z moja aplikacja, ze ostatnio rodziny w ogole sie nie odzywaja... A ta na dodatek uciekla po jednej nocy.

vendi > 09-05-2012, 22:26

powiedzcie mi kochani, jak mialyscie miesiac dwa do wyjazdu to miałyscie duzo ciekawych ofert?

mam room otwarty od 2 tyg mialam juz 7 matchy, ale zadna mi nie odpowiaała, szczegolnie ze względów religijnych albo ilosc dzieci, przewaznie 4 lub 3 i tak mysle czy mało jest takich prostych rodzin, 2 dzieci, przyjazna religia itd..

blonde > 09-05-2012, 22:59

@madlu - nie odzywają się... no cóż, może to nie to. póki co jeszcze są na roomie, ale czuję, że niedługo zejdą bez słowa

blonde > 10-05-2012, 20:00

No i rodzina z SF zeszła z konta. A powiedziałam sobie, że jak do dziś się nie odezwą, to sama napiszę. Ale już ich nie ma. No cóż, trudno Czekam dalej ^^
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia