-
-
Re: USA wrzesien/ październik?
zlosnica > 22-09-2010, 21:17
Szukałam, ale nie wiem kto wtedy leci. A jaką masz rodzinkę? -
alusss > 22-09-2010, 21:41
No to spotkanko z konsulem umowione :mrgreen: 29.09 prosze trzymać kciuki za mnie i moja wize -
alusss > 22-09-2010, 21:54
aaaa no może i jest KTOŚ kto leci 18 paź.???? :wink: chociaż jedna malutka osóbka :roll: :roll: jak by sie ow taka znalazła to niech sie odezwie na gg 8) -
MartaM > 23-09-2010, 11:26
alusss ja na początku miałam lecieć tego 18 października, no ale przesunęło mi się na 8 listopada ;p. ale nie ma się co załamywać, na pewno jest dużo innych dziewczyn, które lecą tego samego dnia co Ty i ja, ale niewiemy o nich... zlosnica moja rodzinka jest dosc ciekawa host jest niemcem a hostka z Indii, ale bardzo mili i sympatyczni ludzie. byli w Polsce, więc chcieli by również poprawić swój polski. Mają dwójke malych dzieci 6msc i 3 latka. moglyby być starsze no ale takie też są kochane, najważniejsze znaleść im zajęcie, zorganizować dobrze czas. wszędzie jest blisko więc nie trzeba nigdzie jeżdzić. na plaże mam 5 min spacerkiem ;p Starszy jeździ 2 razy w tyg do przedszkola. godz pracy tez nie najgorsze, weekendy całe wolne. na przeciwko jest juz jakas dziewczyna z polski wiec nie bedzie zle. -
girlonblack > 24-09-2010, 1:28
heeej7.10 bede w waszyngtonie na 4 dni.jesli ktoras z was tam juz mieszka lub bedzie i chce sie spotkac niech da znac ! -
aivie > 24-09-2010, 13:48
witajcie, jestem nowa na forum
Alusss ja lecę 18. Z którego biura lecisz? Ja lecę z Proworku. -
alusss > 24-09-2010, 15:30
aivie bardzo sie cieszymy ze odwiedziłas nasze forumHAH i z lecisz ze mna i z tego samego biura -
alusss > 28-09-2010, 16:04
HEJmoze ma któraś jakieś dobre rady przed wizytą w ambasadzie :mrgreen: -
aivie > 28-09-2010, 21:33
przede wszystkim się nie stresować bo nie ma czym! Ale to już Ci mówiłam -
africa > 01-10-2010, 17:33
Hej! Mam pytanie dotyczące bagażu. Lecę już w poniedziałek i obliczyłam że zmieszczę się w 23kg (lecę Lufthansą) o ile do podręcznego będę mogła włożyć 12kg.... no i moje pytanie, Czy ważą na lotnisku bagaż podręczny?????
słyszałam że ten większy ważą zawsze, ale podręczny.... bo kurcze nie wiem ile oni by ze mnie zdarli za 4 kg nadbagażu. I jeszcze jedno pytanie- czy bagaż jest mierzony???? bo ta moja duża walizka ma 20cm więcej niż jest dopuszczalne i to też mnie martwi. Jak to było u Was??
Z góry wielkie dzięki za pomoc