• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

absolwentki rocznik 2005 ;)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• absolwentki rocznik 2005 ;)

• absolwentki rocznik 2005 ;)
  • Re: absolwentki rocznik 2005 ;)

Emm > 29-06-2005, 16:06

no i jest 5!!!!

5 z pracy, 5 ze sredniej i 5 z obrony.Spalam moze 2 godziny, a teraz pije sobie.

agulka > 29-06-2005, 16:51

moje gratulacje wszystko na 5 - sliczna srednia

leneczka > 29-06-2005, 17:24

gratulacje emm!

ty prawo skonczylas tak?

moja qmpela juz trzeci rok na I roku jest zdolna dziolcha

MONIKA > 29-06-2005, 19:18

No stara, gratulacje, teraz nic, tylko dawaj do Bostonu, mamy pogode przesliczna, wiec, plaze, plaze plaze, wszystkie w okolicy sa nasze. 8)

Emm > 30-06-2005, 14:03

[quote name="agulka"]moje gratulacje wszystko na 5 - sliczna srednia [/quote]

zeby nie bylo-nie mialam sredniej 5.0 nie jestem az takim kujonem, hehe.5 ze sredniej znaczy, ze osiagnelam srednia powyzej pewnego pulapu, dzieki czemu przy pracy magisterskiej ocenionej na 5 przez promotora i recenzenta i egzaminie dyplonowym zdanym na 5 mam automatycznie 5 na dyplomie, ale tylko jesli mam odpowiednio wysoka srednia ze wszystkich 5 lat studiow.

W ogole to u mnie w robocie przez ta fuzje bankow totalny pieprznik.Wszyscy musza siedziec i podliczac ile czasu zajmuje dana robota, pod koniec dnia trzeba wypelnic tabelke, co sie robilo i przez ile czasu.szopka po prostu.

a tak ogolnie to nic mi sie robic nie chce i nie wierze, ze juz jestem po.Skonczylam studia.

Dzieki India! Teraz Twoja kolej stara!

MONIKA > 30-06-2005, 17:21

Teraz czas na cudowne zycie operskie!

Oj Emm. :wink:

nikka > 30-06-2005, 20:39

Gratulacje Emm :!:

Gość > 30-06-2005, 21:15

nawet nie wiesz Emm jak Ci zazdroszcze :oops: masz juz po prostu to wszystko ZA SOBˇ !!

ja w sierpniu tak gdzies prace oddam dopiero, obrona we wrzesniu.

w miedzy czasie bedzie mi sie szukac rodzinka.moje papiery sprawdzila ta babeczka z wrocławia (dzwonila prawie do wszystkich co dawali mi referencje) a teraz juz poszlo wszystko do wawy. mowila ze jakies papiery dostane znowu do wypelnienia. znowu?? 8O Emm,co to bedzie i czy duzo z tym roboty?? bo nawet nie zapytałam jej o to. nie bede miec czasu na glupoty bo moj Marcinek przyjezdza za 10 dni :roll:

Emm > 30-06-2005, 21:26

o jezusie, zapomnialam o tych papierach!!!!!Leza gdzies, nawet nie wiem, czy jeszcze zyja.No to do miliona rzeczy, ktore musze zrobic w lipcu ( taaaaa, ale sie ciesze, stanie w urzedach, przychodniach, ambasadach, u fotografa, w dziekanacie...hurra!!!) musze dodac wypelnienie glupawych papierow.O ile mnie pamiec nie myli to to jest test psychologiczny ( zenada) i swiadectwa zdrowia 1 i 2. Musisz pojsc do lekarza rodzinnego ( o jaaaa, nastepna rzecz do zalatwienia), on ci wypelnia te papiery ( na pewno sie ucieszy, hehe).

A ja jeszcze do agencji zdjec nie dowiozlam!!tak dowoze im od 3 miechow.

Musze w weekend zrobic liste spraw do zalatwienia i sie jej scisle trzymac, bo inaczej nie wyrobie sie!!!

India, nie martw sie, prace napiszesz raz dwa, a potem tylko zakucie 100 pytan

Oj bedzie dobrze. Pociesz sie, ze Oliwka tez sie bedzie meczyc

oliwka911gt > 30-06-2005, 22:57

nio, musze zdac tylko ochrone, bo jak nie to znowu warunek i nici z obrony z wyjzadu 8O :evil:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia