• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

USA wrzesien/ październik?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• USA wrzesien/ październik?

• USA wrzesien/ październik?
  • Re: USA wrzesien/ październik?

89dzoana89 > 21-09-2010, 16:51

Hehe widzisz a ty sie tak przejmowalas jak to bedzie

My tu ciagle cierpliwie czekamy wiec tego... :roll:

alusss > 21-09-2010, 17:01

dzoana Ty to masz jeszcze czas to napewno zdażysz :wink: gorzej z dziewczynami ktore musialy zrezygnować z powodu braku czasu... :? POZDRAWIAM je tu wszystkie i z calego serca życze żeby udało im sie innym razem lub innym sposobem :mrgreen:

alusss > 21-09-2010, 21:02

Niech mi ktoś POMOŻE z tym wnioskiem wizowym :| :| :| BŁAGAM

dorotaj > 22-09-2010, 0:22

Ja wczoraj miałam zaszczyt odwiedzić ambasadę US było trochę stresu, ale szybko poszło. W przeciągu półtore godzinki było już po wszystkim

kamyk > 22-09-2010, 0:49

Dorotaj - a ja będę mieszkać po przeciwnej stronie Waszyngtonu. Więc możemy kiedyś razem wybrać się na kawę albo poodkrywać uroki miasta. Odezwij się, gdybyś miała ochotę, moje gg: 6482896.

Ja dopiero czekam na papiery wizowe. Muszę sobie zrobić ładne zdjęcie, mam nadzieję, że wyjdzie lepiej niż do paszportu. Wyglądam na nim jak balon kryminalista . Na szczęście znajoma poleciła fotografa, który ponoć potrafi zrobić "coś dobrego" nawet z takich zdjęć, więc zobaczymy. Długo czekałyście na te dokumenty wizowe?

89dzoana89 > 22-09-2010, 13:11

No to mam match 3-majcie sie krzesel teraz

Rodzinka z Chicago z niespelna 2-letnimi TROJACZKAMI

Maja au pair od 2004 roku ktora przedluzyla pobyt u nich o 9 miesiecy

Do tego sa 2 part-time nianie do pomocy przy dzieciach, dziadkowie tez wpadaja itp

Mogloby byc ciekawie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

faustta19 > 22-09-2010, 14:12

89dzoana89 trzymamy kciuki!

Btw dziewczyny uważajcie na rodzinę Coyle. Moja koleżanka została na bruku, śpi teraz u LCC, matka wariatka, zero szacunku ( na początku wszystko idealnie oczywiście ), 12 h dziennie i więcej plus obwinianie za wszystko. Są z okolic NY.

MartaM > 22-09-2010, 16:06

hej czytam wasze forum już od ok 2msc i nadal chętnie tu zaglądam. Wczoraj udało mi się zakończyć proces szukania rodzinki i tak też 8 listopada mam termin wylotu. o ile dobrze pamiętam bylo cos ze ktos leci w listopadzie i w sumie moje pyt jest takie czy jest ktoś kto leci 8.11.2010??

zlosnica > 22-09-2010, 20:06

hello a gdzie lecisz?;>

MartaM > 22-09-2010, 20:44

lece do Shorewood, Wisconsin (5 min od Milwaukee) ok 1,5 - 2 godz do Chicago,IL ale nie chciałabym leciec sama tego 8go do NYC ehhh
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia