• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Wątek zamknięty
  • Sierpień/Wrzesień 2012 !
  • Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !

LadyWatson > 05-05-2012, 20:33

[quote name="magda-lenka"]@Lady Watson -a może chciałabyś z APIA do Atlanty?

jakby co, to daj znać, podpytam moją koordynatorkę[/quote]

Pewnie, że możesz podpytać. Zawsze to coś się ruszy.

Mam nadzieję, że grzechotniki po ulicach nie chodzą:-D

Dzięki:-)

magda-lenka > 05-05-2012, 20:40

a mogłabyś mi przesłać na maila jakieś info o sobie (mini reklamę)? -coś o Twoim doświadczeniu z dziećmi, ile masz lat, jak długo jeździsz autem, jakieś talenty itd. +zdjęcie/a z dziećmi? ja jej wyślę i zobaczymy co odpowie.

<bardzo fajna babka i mnie lubi, więc jeśli byś się jej spodobała to myślę, że mogłaby pomóc >

LadyWatson > 05-05-2012, 21:35

[quote name="magda-lenka"]a mogłabyś mi przesłać na maila jakieś info o sobie (mini reklamę)? -coś o Twoim doświadczeniu z dziećmi, ile masz lat, jak długo jeździsz autem, jakieś talenty itd. +zdjęcie/a z dziećmi? ja jej wyślę i zobaczymy co odpowie.

<bardzo fajna babka i mnie lubi, więc jeśli byś się jej spodobała to myślę, że mogłaby pomóc >[/quote]

Mogę Ci wysłać w załączniku mój list i "driving letter" który pisałam do CC:-)

LadyWatson > 05-05-2012, 21:37

[quote name="LadyWatson"]
    [quote name="magda-lenka"]a mogłabyś mi przesłać na maila jakieś info o sobie (mini reklamę)? -coś o Twoim doświadczeniu z dziećmi, ile masz lat, jak długo jeździsz autem, jakieś talenty itd. +zdjęcie/a z dziećmi? ja jej wyślę i zobaczymy co odpowie.

<bardzo fajna babka i mnie lubi, więc jeśli byś się jej spodobała to myślę, że mogłaby pomóc >[/quote]

Mogę Ci wysłać w załączniku mój list i "driving letter" który pisałam do CC:-)[/quote]

Albo po prostu się zareklamować normalnie:-)

magda-lenka > 05-05-2012, 21:44

już piszę Ci maila na priva

list też może być jako dodatek -ale najważniejsze: jakiś skrót tych info, to czym możesz się pochwalić <tak, żeby ją zachęcić do przeczytania listu>

wiem co mówię -jestem PRowcem ^^ lol

LadyWatson > 05-05-2012, 21:50

[quote name="magda-lenka"]już piszę Ci maila na priva

list też może być jako dodatek -ale najważniejsze: jakiś skrót tych info, to czym możesz się pochwalić <tak, żeby ją zachęcić do przeczytania listu>

wiem co mówię -jestem PRowcem ^^ lol [/quote]

Hahah:-D

Albo wiesz co, nie kłopocz się. Ja napiszę maila do dziewczyny z biura, z którą mam kontakt:-)

magda-lenka > 05-05-2012, 21:56

oki, jasne, jak wolisz

w razie czego masz mojego maila

trzymam kciuki!

nana > 05-05-2012, 23:42

Dzięki dziewczyny za wsparcie i wszystkie miłe słowa

ojj jak tak czytam o tych wszystkich listach, badaniach lekarskich i raportach to dopiero sobie zdaje sprawy ile jeszcze załatwiania przede mną, ale damy rade

a wie ktoś może na czym dokładnie polega to sprawdzanie referencji? Po prostu dzwonią i pytają czy są prawdziwe? Nie chciałabym robić kłopotu osobom które będą mi je pisały

blonde > 05-05-2012, 23:59

Zależy w której agencji. W niektórych w ogóle nie sprawdzają... Ja jestem w CC i u mnie wyglądało to tak, że dzwonili do tych osób, pytali czy mnie znają, czy pisali te referencje, skąd mnie znają, co o mnie sądzą, czy się nadaję do opiekowania się dziećmi i może jeszcze coś, ale w sumie to dosłownie chwilę trwało, z tego co mi mówili

angelaa > 06-05-2012, 0:09

w gawo rozmowa trwa 10-15 sekund (tak mi sis powiedziała). zapytali się czy napisala referencje. tak? to dziekuję, do widzenia, ot i koniec rozmowy
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia