-
-
Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !
LadyWatson > 05-05-2012, 20:33
[quote name="magda-lenka"]@Lady Watson -a może chciałabyś z APIA do Atlanty?
jakby co, to daj znać, podpytam moją koordynatorkę[/quote]
Pewnie, że możesz podpytać. Zawsze to coś się ruszy.
Mam nadzieję, że grzechotniki po ulicach nie chodzą:-D
Dzięki:-) -
magda-lenka > 05-05-2012, 20:40
a mogłabyś mi przesłać na maila jakieś info o sobie (mini reklamę)? -coś o Twoim doświadczeniu z dziećmi, ile masz lat, jak długo jeździsz autem, jakieś talenty itd. +zdjęcie/a z dziećmi? ja jej wyślę i zobaczymy co odpowie.
<bardzo fajna babka i mnie lubi, więc jeśli byś się jej spodobała to myślę, że mogłaby pomóc> -
LadyWatson > 05-05-2012, 21:35
[quote name="magda-lenka"]a mogłabyś mi przesłać na maila jakieś info o sobie (mini reklamę)? -coś o Twoim doświadczeniu z dziećmi, ile masz lat, jak długo jeździsz autem, jakieś talenty itd. +zdjęcie/a z dziećmi? ja jej wyślę i zobaczymy co odpowie.
<bardzo fajna babka i mnie lubi, więc jeśli byś się jej spodobała to myślę, że mogłaby pomóc>[/quote]
Mogę Ci wysłać w załączniku mój list i "driving letter" który pisałam do CC:-) -
LadyWatson > 05-05-2012, 21:37
[quote name="LadyWatson"]
[quote name="magda-lenka"]a mogłabyś mi przesłać na maila jakieś info o sobie (mini reklamę)? -coś o Twoim doświadczeniu z dziećmi, ile masz lat, jak długo jeździsz autem, jakieś talenty itd. +zdjęcie/a z dziećmi? ja jej wyślę i zobaczymy co odpowie.
<bardzo fajna babka i mnie lubi, więc jeśli byś się jej spodobała to myślę, że mogłaby pomóc>[/quote]
Mogę Ci wysłać w załączniku mój list i "driving letter" który pisałam do CC:-)[/quote]
Albo po prostu się zareklamować normalnie:-) -
magda-lenka > 05-05-2012, 21:44
już piszę Ci maila na priva
list też może być jako dodatek -ale najważniejsze: jakiś skrót tych info, to czym możesz się pochwalić<tak, żeby ją zachęcić do przeczytania listu>
wiem co mówię -jestem PRowcem ^^ lol -
LadyWatson > 05-05-2012, 21:50
[quote name="magda-lenka"]już piszę Ci maila na priva
list też może być jako dodatek -ale najważniejsze: jakiś skrót tych info, to czym możesz się pochwalić<tak, żeby ją zachęcić do przeczytania listu>
wiem co mówię -jestem PRowcem ^^ lol[/quote]
Hahah:-D
Albo wiesz co, nie kłopocz się. Ja napiszę maila do dziewczyny z biura, z którą mam kontakt:-) -
magda-lenka > 05-05-2012, 21:56
oki, jasne, jak wolisz
w razie czego masz mojego maila
trzymam kciuki! -
nana > 05-05-2012, 23:42
Dzięki dziewczyny za wsparcie i wszystkie miłe słowa
ojj jak tak czytam o tych wszystkich listach, badaniach lekarskich i raportach to dopiero sobie zdaje sprawy ile jeszcze załatwiania przede mną, ale damy rade
a wie ktoś może na czym dokładnie polega to sprawdzanie referencji? Po prostu dzwonią i pytają czy są prawdziwe? Nie chciałabym robić kłopotu osobom które będą mi je pisały -
blonde > 05-05-2012, 23:59
Zależy w której agencji. W niektórych w ogóle nie sprawdzają... Ja jestem w CC i u mnie wyglądało to tak, że dzwonili do tych osób, pytali czy mnie znają, czy pisali te referencje, skąd mnie znają, co o mnie sądzą, czy się nadaję do opiekowania się dziećmi i może jeszcze coś, ale w sumie to dosłownie chwilę trwało, z tego co mi mówili -
angelaa > 06-05-2012, 0:09
w gawo rozmowa trwa 10-15 sekund (tak mi sis powiedziała). zapytali się czy napisala referencje. tak? to dziekuję, do widzenia, ot i koniec rozmowy