• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

USA wrzesien/ październik?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• USA wrzesien/ październik?

• USA wrzesien/ październik?
  • Re: USA wrzesien/ październik?

quaantaa > 20-09-2010, 9:43

również kciukuję dziewczęta!!!

u mnie samotna matka posiedziała cały week, na moim profilu i nad ranem z niego zniknęła :/

czyli dalej wyczekuję perfect matcha

dajcie znać jak już będziecie po rozmowie jak wam poszło! czekamy na informacje!!!

kamyk > 20-09-2010, 10:45

To ja... powiedziałam im TAK. Więc chyba pora rozpocząć odliczanie. za równiutkie 70 dni wsiądę do samolotu i na okrąglutki rok pożegnam ojczystą ziemię. Przede mną jeszcze masa załatwiania na uczelni, licencjat i mam nadzieję, że bez większych problemów jakoś tam się wyrobię.

Rodzinka opisana kilka postów powyżej, ale przypomnę - 2 dziewczynki: 8 lat i 6 lat, Crofton, MD. Mają mi jeszcze przesłać jakiś operkowy handbook. I mają psa, a ja nigdy nie mieszkałam z psem . Poza tym raczej ok. Ale to jeszcze zbyt odległa przyszłość, żebym uzmysłowiła sobie, jakie to realne. Planowany wylot - 29 listopada.

A jak tam u Was?

alusss > 20-09-2010, 11:05

kamyk GRATULACJE

quaantaa > 20-09-2010, 11:45

kamyk gratulacje!!!! ale masz się fajnie

kamyk > 20-09-2010, 11:55

Dzięki, dzięki. Nie jest to wymarzone CA, ale miejsce raczej fajne. I na rodzinkę raczej nie mogę narzekać - przynajmniej teraz, zobaczymy za jakiś czas ;p

chloe > 20-09-2010, 12:11

Hej Kamyczku, super! Trzymam kciuki, zeby wszystko poszlo po Twojej mysli

Do mnie wczoraj single mother nie zadzwonila... ale napisala maila, ze sie nie wyrobila i umowilysmy sie na dzis jeszcze raz. Ale wiecie co, wchodze teraz, a jej juz nie ma na moim profilu (?)...

Nie wiedzialam, ze szukanie rodzinki bedzie az tak dlugie i meczace, to moj nie wiem, 5 match? ...

Pyśka > 20-09-2010, 13:06

chloe witaj w klubie xD ja nie zdawalam sobie sprawy ze to tak dlugo trwa.

ale mozliwe ze ta mamuska sie do Ciebie odezwie!

a NJ mnie by ustawiło....

40 minut pociagiem prosto na manhattan!

co prawda Princeton to miasto uniwersyteckie i mnostwo studentow xDxD!! ale ma klimat. mieszkal tam nawet Albert Einstein hehe

quaantaa > 20-09-2010, 13:46

Gdyby to od nas zależało i to my mogłybyśmy wybierać rodzinki cały ten proces trwałby znacznie krócej

wiemy na jaką ilość dzieci możemy się pisać, bo mamy w pracy z nimi doświadczenie i zapewne nie siedziałybyśmy bez powodu tak długo na ich profilach.... no co pomarzyć nie wolno

ale fakt też nie spodziewałam się, że tak to długo trwa.... u mnie rodzinki tylko wchodzą na profil i wychodzą z niego siedząc kilka godzin lub dni na profilu... czasami coś napiszą i to wsio a ja już chce mieć konkretną rodzinkę (jak wszystkie z nas )

alusss > 20-09-2010, 15:10

wystarczy troszke cierpliwości :wink: dziewczyny jak ja dalam rade i ktos tam mnie zechciał to chyba naprawde każda z Was może wyjechć :mrgreen: trzymam kciuki za Wasz wszystkie i Wasze marzenia

alusss > 21-09-2010, 16:16

jejku dziewczyny ja sie nie spodziewałam ze mam tak tolerancjyna rodzine :mrgreen: :mrgreen: wyobrazcie sobie ze nikt jeszcze nie powiedzial mi ze "głupia jestem" itp :wink: ehh teraz tylko wiza
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia