-
-
Re: USA wrzesien/ październik?
quaantaa > 20-09-2010, 9:43
również kciukuję dziewczęta!!!
u mnie samotna matka posiedziała cały week, na moim profilu i nad ranem z niego zniknęła :/
czyli dalej wyczekuję perfect matcha
dajcie znać jak już będziecie po rozmowie jak wam poszło! czekamy na informacje!!! -
kamyk > 20-09-2010, 10:45
To ja... powiedziałam im TAK. Więc chyba pora rozpocząć odliczanie. za równiutkie 70 dni wsiądę do samolotu i na okrąglutki rok pożegnam ojczystą ziemię. Przede mną jeszcze masa załatwiania na uczelni, licencjat i mam nadzieję, że bez większych problemów jakoś tam się wyrobię.
Rodzinka opisana kilka postów powyżej, ale przypomnę - 2 dziewczynki: 8 lat i 6 lat, Crofton, MD. Mają mi jeszcze przesłać jakiś operkowy handbook. I mają psa, a ja nigdy nie mieszkałam z psem. Poza tym raczej ok. Ale to jeszcze zbyt odległa przyszłość, żebym uzmysłowiła sobie, jakie to realne. Planowany wylot - 29 listopada.
A jak tam u Was? -
alusss > 20-09-2010, 11:05
kamyk GRATULACJE -
quaantaa > 20-09-2010, 11:45
kamyk gratulacje!!!! ale masz się fajnie -
kamyk > 20-09-2010, 11:55
Dzięki, dzięki. Nie jest to wymarzone CA, ale miejsce raczej fajne.I na rodzinkę raczej nie mogę narzekać - przynajmniej teraz, zobaczymy za jakiś czas ;p -
chloe > 20-09-2010, 12:11
Hej Kamyczku, super! Trzymam kciuki, zeby wszystko poszlo po Twojej mysli
Do mnie wczoraj single mother nie zadzwonila... ale napisala maila, ze sie nie wyrobila i umowilysmy sie na dzis jeszcze raz. Ale wiecie co, wchodze teraz, a jej juz nie ma na moim profilu (?)...
Nie wiedzialam, ze szukanie rodzinki bedzie az tak dlugie i meczace, to moj nie wiem, 5 match?... -
Pyśka > 20-09-2010, 13:06
chloe witaj w klubie xD ja nie zdawalam sobie sprawy ze to tak dlugo trwa.
ale mozliwe ze ta mamuska sie do Ciebie odezwie!
a NJ mnie by ustawiło....
40 minut pociagiem prosto na manhattan!
co prawda Princeton to miasto uniwersyteckie i mnostwo studentow xDxD!! ale ma klimat. mieszkal tam nawet Albert Einstein hehe -
quaantaa > 20-09-2010, 13:46
Gdyby to od nas zależało i to my mogłybyśmy wybierać rodzinki cały ten proces trwałby znacznie krócej
wiemy na jaką ilość dzieci możemy się pisać, bo mamy w pracy z nimi doświadczenie i zapewne nie siedziałybyśmy bez powodu tak długo na ich profilach.... no co pomarzyć nie wolno
ale fakt też nie spodziewałam się, że tak to długo trwa.... u mnie rodzinki tylko wchodzą na profil i wychodzą z niego siedząc kilka godzin lub dni na profilu... czasami coś napiszą i to wsioa ja już chce mieć konkretną rodzinkę (jak wszystkie z nas ) -
alusss > 20-09-2010, 15:10
wystarczy troszke cierpliwości :wink: dziewczyny jak ja dalam rade i ktos tam mnie zechciał to chyba naprawde każda z Was może wyjechć :mrgreen: trzymam kciuki za Wasz wszystkie i Wasze marzenia -
alusss > 21-09-2010, 16:16
jejku dziewczyny ja sie nie spodziewałam ze mam tak tolerancjyna rodzine :mrgreen: :mrgreen: wyobrazcie sobie ze nikt jeszcze nie powiedzial mi ze "głupia jestem" itp :wink: ehh teraz tylko wiza