• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Sierpień/Wrzesień 2012 !

• Wątek zamknięty
  • Sierpień/Wrzesień 2012 !
  • Re: Sierpień/Wrzesień 2012 !

Nimell > 05-05-2012, 15:11

Madlu, ja planuję na koniec września spokojnie, jak wrócisz to odezwij się na pw, albo na maila

LadyWatson > 05-05-2012, 15:19

Potraficie pozytywnie nastawić:-) To ja też idę się pożalić...:-)

madlu > 05-05-2012, 15:50

[quote name="blonde"]@madlu: ja napisałam chybba do tej samej, tzn z tego samego regionu i mi odpisała! poprosiła, żebym jej wysłała kilka zdjęć i powiedziała, że zobaczy czy będzie miała dla mnie jakąś rodzinę

[/quote]

ojeeej, a co Ty jej napisalas? bo ja w sumie napisalam jej tak ogolnie cos o sobie. Bo wlasciwie wszystko jest w aplikacji , podalam nawet swoj numer au pair a czemu ona chciala zebys jej zdjecia wyslala? nie ma wgladu do Twojego profilu ? napisalas do tracy.cota czy kristin.allender?

ciekawe czy do mnie sie nie odezwali bo po prostu sobie olali, czy widza ze mam rodzine na profilu. Mogliby chociaz cos napisac

LadyWatson > 05-05-2012, 16:04

A znacie adresy mailowe do koordynatorek z Au Pair in America???:-D

blonde > 05-05-2012, 16:08

@madlu - pisałam do tej drugiej. nie wiem, dlaczego prosiła o zdjęcia... w sumie i tak wysłałam jej po prostu kilka z aplikacji też dałam swój numer i link do swojego filmu.

Napisałam jej o sobie trochę, tzn. ile mam lat skąd jestem itp, że mam doświadczenie z dziećmi w takim a takim wieku, napisałam co lubię z dzieciakami robić. Trochę swoich cech itd, napisałam też od kiedy mam prawko, że umiem pływać, że chciałabym byc w host rodzinie 'member of a family' i że chciałabym być big sister dla dzieciaków. I że pisze do niej bo wiem że LCC pomagają rodzinom w poszukiwaniach Au Pair i że być może akurat ma rodzinę, która szuka kogoś takiego jak ja.

madlu > 05-05-2012, 16:10

napisalam mniej wiecej to samo..

LadyWatson > 05-05-2012, 16:14

Nie ma jak to się dobrze zareklamować. Może akurat się wam poszczęści i koordynatorka znajdzie wam idealną rodzinę:-)

madlu > 05-05-2012, 16:15

Dzisiaj mam straaasznego dołka w związku z tym wyjazdem jako Au Pair. Niby rodziny się pojawiają na profilu. Ale co z tego , jak się nie odzywają.. Zaczynam się bać, że nic z tego nie wyjdzie!

oooj, dziś naprawdę narzekam.

LadyWatson > 05-05-2012, 16:19

[quote name="madlu"]Dzisiaj mam straaasznego dołka w związku z tym wyjazdem jako Au Pair. Niby rodziny się pojawiają na profilu. Ale co z tego , jak się nie odzywają.. Zaczynam się bać, że nic z tego nie wyjdzie!

oooj, dziś naprawdę narzekam.[/quote]

Ja mogę sama napisać do rodzin, które są mną zainteresowane i tak najczęściej robię. Jak mi się podoba, to piszę pierwsza. Ale na przykład w CC nie zawsze wyświetlały mi się ich emaile. W APiA mam zawsze komplet danych. To też jest zaleta tej agencji:-)

magda-lenka > 05-05-2012, 16:36

@Lady Watson -a może chciałabyś z APIA do Atlanty?

jakby co, to daj znać, podpytam moją koordynatorkę
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia