-
-
Re: USA wrzesien/ październik?
89dzoana89 > 18-09-2010, 14:58
Ciekawa jestem czy do mnie sie jeszcze odezwa :wink:
Chyba by napisali jesli by zrezygnowali z rozmowy...
Choc z nimi to nic nie wiadomo
W niedziele dostalam od nich maila ze chca pogadac, ja napsalam ze bede na Skypie a ona potem ze jednak sa busy i zadzwonia na nastepny weekend po wczesniejszym uprzedzeniu mnie o godzinie :mrgreen:
Bedzie co ma byc
Bucik to kiedy ty cchesz leciec?
Jajca jajca wychodza :mrgreen: :mrgreen: -
bucik55 > 18-09-2010, 15:03
wydaje mi sie, ze tak dowlekaja, bo ciagle kogos nowego znajduja ;p
date proponowego wylotu mam na 4 pzadz. ale chyba nie chce tak wczesnie, bo mam sporo wizyt u dentysty i tak mi miesac z zebami zejdzie ;p. a oni ciebie od kiedy chcieli?
jak zadzwonia do mnie to dam Ci znac, a ty daj mi jak do ciebie call'ną
ajjj te fora ;p -
89dzoana89 > 18-09-2010, 16:13
Ja mam na styczen
Podczas rozmowy z nimi pytalam na kiedy im au pair potrzebna (obecnie maja nanny) i hostka powiedziala ze styczen dla mnie superAle pewnie co inna dziewczyna to i inna odpowiedz :mrgreen:
Ok to bedziemy w kontakcie
Wyslij mi na priv swoje gg albo skypa ( nie bedziemy forum zasmiecac) 8) -
bucik55 > 18-09-2010, 16:27
to maja nanny, to ciekawe po co im w takim razie au pair jak musza full kasy zaplacic za to do agnecji :/
ok juz ci sle -
89dzoana89 > 18-09-2010, 16:58
[quote name="bucik55"]to maja nanny, to ciekawe po co im w takim razie au pair jak musza full kasy zaplacic za to do agnecji :/
ok juz ci sle[/quote]
Pytalam po co im au pairto hostka powiedziala ze chcieli by kogos z innego kraju u siebie itp :mrgreen:
Powiem ci ze placa sporo za agencje ale nam sie placi o wiele mniej niz nanny wiec nie wyjda napewno na tym gorzej -
kamyk > 19-09-2010, 18:43
Jak mnie tu dawno nie było! To ja też się pochwalę. Mam match z rodzinką mieszkająca między Baltimore i Waszyngtonem, mnie więcej 25 mil do każdego z miast. Dwoje dzieci - dziewczynki 6 i 8 lat. Trzeba je rano przygotować do szkoły, zaprowadzić do szkoły, potem odebrać i zająć się - odrobić z nimi lekcje, pobawić się, przygotować jedzenie. W czasie, kiedy dziewczynki są w szkole, ogarnąć dom po śniadaniu, zrobić pranie/zakupy. Weekendy w większości wolne. Mają samochód dla au pair, na lokalne jeżdżenie. Piszę z nimi od tygodnia, dziś wieczorem mają zadzwonić. Wydają się fajni. Ale zobaczymy, co będzie po rozmowie. CA to nie jest, ale rodzina chyba ok.
Co sądzicie? -
chloe > 19-09-2010, 20:09
Kamyk, a ta rodzink Twoja nie ma przypadkien na nazwisko Petrie czy jakos tak?
Bo ja wlasnie mialam na koncie taka z dwoma dziewczynkami z tej lokaliozacji.
Siedzieli dwa tygodnie i sie nie odzywali...
Ja dzis tez czekam na telefon, z New Jersey -
kamyk > 19-09-2010, 20:20
Hej, Cloe. Hehe, jaki ten świat mały. To właśnie oni. Jakieś wrażenia?
To trzymam kciuki z telefon z NJ. A Twoja rodzinka zapowiada się fajnie? -
chloe > 19-09-2010, 21:50
Hej Kamyk
No ja się na nich trochę zdenerwowałam, bo siedzieli mi długo na koncie, a się wcale nie odzywali. Trochę to nie fair... no ale mam nadzieję, że jednak są fajni i nie bedą Ciebie tak trzymać w niepewności jak mnie.
Ja jeszcze czekam na tel z NJ... Samotna matka z jedną dziewczynką, ale odpisuje szybkoi wydaje sie sympatyczna. Wiecej nie wiem, bo na koncie widze tylko okrojona aplikacje... -
faustta19 > 20-09-2010, 0:30
Trzymam kciuki!
U mnie cisza...