• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

USA wrzesien/ październik?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• USA wrzesien/ październik?

• USA wrzesien/ październik?
  • Re: USA wrzesien/ październik?

faustta19 > 18-09-2010, 3:42

Chloe, jak dobrze Cie rozumiem...

Mam ten sam problem z tym, że ja mogę do 25 najpóźniej...

Miałam problem z biurem.Wklepali mi na profil rodzinkę z którą, już wczesniej mówiłam , że nie chcę byc. Codzienne dzwonienie do biura nic nie dało. Każde wejście na maila jest pełne nadzieji A teraz mam pusty room

bucik55 > 18-09-2010, 10:41

Hej dziewczyny

od 17 mam otwarty room, a juz 18 mam pierwszy match .

gdzies mi o oczy sie obiła na forum rodzinka z San Francisko z jakiegos Okland (czy jakos tam) 10 mil od S.F.

ktros rozmawial z ta rodzinka?

ma 2 chlopakow 1 i 3 lat.

nie mieli wczesniej operki

alusss > 18-09-2010, 10:53

chloe :mrgreen: to ja trzymam kciuki zeby udalo Ci się wylecieć tego 17-stego :wink:

Oj dziewczynki to bedzie cieżki weekend dla mnie :| ale jak sobie pomysle ze za miesiąc bede na lotnisku to od razu innaczej sie oddycha heh

89dzoana89 > 18-09-2010, 11:29

[quote name="bucik55"]Hej dziewczyny

od 17 mam otwarty room, a juz 18 mam pierwszy match .

gdzies mi o oczy sie obiła na forum rodzinka z San Francisko z jakiegos Okland (czy jakos tam) 10 mil od S.F.

ktros rozmawial z ta rodzinka?

ma 2 chlopakow 1 i 3 lat.

nie mieli wczesniej operki[/quote]

Dobrze Ci sie obilo....ja juz po jednej rozmowe z ta rodiznka jestem i niby na skypie w ten weekend mamy gadac...a tak sie zastanawialam czy szukaja kogos innego czy tylko mnie tak w niepownosci trzymaja... :roll:

bucik55 > 18-09-2010, 11:37

no to troche glupio :/

a jakie masz odczucia co do tej rodzinki, bo na fotkach wydaja sie ok?

ja nie lubie czegos takiego, tak szczerze mowiac

chloe > 18-09-2010, 12:43

Dokładnie Fausta, ja mam room od połowy sierpnia, niby miałam już kilka match'ów ale jakoś nie wychodziły.

Staram się nie być wybredna, ale trudno zdecydować się jechać do kogoś na rok, gdy ta rodzina już na początku nie budzi sympatii.

Ale! może nie powinnam pisać, żeby nie zapeszyć, ale odezwała sie do mnie ta rodzinka z New Jersey, dokładnie Princeton. Pytali się, a raczej pytała się ( bo to single mother) kiedy może do mnie zadzwonić, napisałam, że super gdyby mogła jutro, więc teraz trzymam mocno kciuki, żeby zadzwoniła. W sumie wolałabym pełną rodzinę i chociaż dwójkę dzieciaków, ale jak mówiłam, nie chce być wybredna i jeśli bedą wydawać sie ok ( w sensie sympatyczni i uczciwi ) to mogłabym do nich jechać.

Aluss a Ty lecisz 18? z CC? Bo jestem z CC i myślałam, że loty są tylko w niedziele, dlatego ja mogę tylko lecieć tego 17, ale jak się mylę i są w poniedziałki to może leciałybyśmy razem ( jak się i mi uda z rodzinką )

89dzoana89 > 18-09-2010, 13:55

[quote name="bucik55"]no to troche glupio :/

a jakie masz odczucia co do tej rodzinki, bo na fotkach wydaja sie ok?

ja nie lubie czegos takiego, tak szczerze mowiac [/quote]

Aj tam glupio....przeciez my i tak to jak towar na polce, wybiora najlepsza

Co do odczuc co do nich to wydaja sie ok, mlodzi, rozrywkowi itp ale podczas rozmowy jakos tak nie moglam sie wyluzowac do konca hostka byla spieta przez co i ja taka bylam...Z rodzinka nr 2 gadalo mi sie o wiele lepiej, smialysmy sie itp :mrgreen:

bucik55 > 18-09-2010, 14:08

dokladnie, ktora im sie lepiej spodoba, to tą wybiorą. myslisz, ze my tylko we dwie jestesmy u nich na oku? oscyluje na ok. 10 dziewczyn ;p.

wydaje mi sie, ze babka byla spieta dlatego, ze to ich pierwzy raz z operka i nie maja jeszcze ekspiriens za wiele.

wydaja sie ok, dzieciaki sliczne, tylko cieakwe czy w miare grzeczne. tak szczerze mowiac wole miec 2 w tym wiku niz 3., ze roboty byloby nie malo ;p

no zobaczymy dzoana co to bedzie dalej

a ta twoja 2ga rodzina to skad i ile dzieciaczkow ma?

89dzoana89 > 18-09-2010, 14:18

Rodzinka byla z Colorado, 2 dzieci- 4-letnie i 8-miesieczne Z babeczka sie super gadalo ale jakos nie moglam sie przekonac do nich bo mieszkaja na odludziu, nie mialabym auta itp

Jak gadalam z rodzinka z CA to nawet z 3-letnim Loganem pogadalam chwile Fajny dzieciak, otwarty i wogole wiec mysle ze latwo byloby z nim przebywac :mrgreen:

Tez mi sie zdaje ze maja kilka dziewczyn na oku...ale popatrz jaki przypadek ze na forum sie spotkalysmy i z ta sama rodzinka gadamy Juz raz tak mialam przed wyjazdem do UK haha :mrgreen:

a ty nA KIEDY MASZ lot zaplanowany? Gadalas z nimi przez tel? Odp ci na maile?

bucik55 > 18-09-2010, 14:41

oj colorado mi sie strasznie podoba, ale wlasnie jak mowisz to torche odludzie.

jeszcze z nimi ie gadalam, dzisiaj rano wstalam i na poczcie mialam tylko maila od niej,

(dopiero jestem 2 dzien na room'ie) oczywiscie odpisalam. napisalam jesli sa jeszcze mna

zainteresowani i chca ze mna pogadac, to niech wczesniej napisza mi maila i sie umowia na dokladna godz

i zadzownia jutro lub w pon itd. Wiesz oni szukaja idealnej operki, bo to ich (jak pisalam)pierwszy raz i widac, ze troche przezywaja ;p jakby mieli juz kilka, to by wiedzieli jak to wyglada mniej wiecej ;p

jak beda dzwonic to ok, jak nie to trudno sie mowi, ktos byl lepszy ode mnie i juz

ale jaja z ta rodzinka i forum
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia